User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
89 sonuçtan 77 ile 89 arası

Konu: S3'den inilip Sti'a binilirmi?

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben agzina kadar dolu 335 imi burada $12k ya satamiyorum Tr piyasasindan haberim yok

STP Selcuk birkac ay once 335 satiyordu fiyati uygun gibiydi yanlis hatirlamiyorsam ama ekran varmiydi emin degilim . Ayrica Izmir de bir arkadas satiyordu ekranli ama ne oldu bilmiyorum . 335 ariyorum diye konu acarsaniz mutlaka birseyler cikar .

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadasin araba dusunursen indirim yaptiririm abi
    Bide meisterchaft egzoz ve idrive var
    Connecting site...

İdrive olmayan denk gelirse kendim icin aldigim dashboard var
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

01ayk01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10. ay gibi bi 335i koydular ilana 105den 8xxx km'de idi. sonra alimi diye dusunurken bi baktim ilan 115e cikmis. sonra vazgectim derken SS'de ilana girdi 122 diye. yerinizde olsam 335 alirdim. tabi zevkler tartisilmaz ben s3 bikac kez surdum hosuma gitti baya sorunsuz olmasida cabasi. 335 temiz bulunduktan sonra kucuk dokunuslarla 400 ustune cikiyor ve cok keyifli olacagina eminim. bence asil soru 4 cekere devammi ? arkadan itise gecismi ?
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi s3 hiç kullanmadım ama yoldan çıkmak istiyorsan (konfor yok ama çok farklı bir sürüş hissiyatı var) sti tavsiye ederim

Gerçi sti mı sizi yoldan çıkarır, siz mi sti ı bilemiyorum ...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Connecting site...

dogru tahmin etmişim 335 diye goruyodum bayadır canlı .nedendir anlamadm ama rolantide ve ortalara dogru sesi cok kotu geliyor
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    binngiğiniz araba ve alternatifler güzel..

ancak elinizin altında her zaman bi 4 çeker seçeneği olması ayrı bir güzellik...

sti
    STİ

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    S3 u canli gÖrmÜŞtÜm bence mÜkenmel hİÇ gerek yok
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polislerle köşe kapmaca oynamaya bişey demiyosan her çevirme noktasında soğuk terler dökmeye bişey demiosan evet sti sadece kullanım zevki açısından daha iyidir. Ama kalite ve rahatlığı inan ararsın. Trafiğe girdiğin zaman isterse altında 900 hp sti olsun. O yol sana ızdırap olur. Megane RS i satıp Audi almamın nedeni standart olmasına rağmen megane artık batıodu konfor olarak. Daha yavaş A6 aldım ama yavaş yavaş hızlandırıyorum. Bütün parçalarım hazır turbolarda takıldıktan sonra megane kadar hızlı olur. Arabada komple egzoz var gürül gürül ötüyo bi tane polis laf etmedi çevirmede. Bunları da düşün bence.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla HB sti lar gayet konforlu ve polisler tarafından daha ılımlı yaklaşıyolar. Özellikle greddy egsoz takılınca tam tadımlık oluyo, polislerin dikkatini bile çekmiyo.

STI aklına düştüyse abi kesinlikle binmelisin 335 i ileride biraz daha yaş artınca kullanırsın elbette imkan varsa. Ama S3 durup STI alınmaz onun yanına 335 alınır o zaman.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

alicancalis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    S3 u canli gÖrmÜŞtÜm bence mÜkenmel hİÇ gerek yok
    Benimi görmüştünüz? Bu arabayla maslağa gelmişliim var birkaç sefer. İyi tesadüf olmuş o zaman. Bir dahaki sefere tanışalım

Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polislerle köşe kapmaca oynamaya bişey demiyosan her çevirme noktasında soğuk terler dökmeye bişey demiosan evet sti sadece kullanım zevki açısından daha iyidir. Ama kalite ve rahatlığı inan ararsın. Trafiğe girdiğin zaman isterse altında 900 hp sti olsun. O yol sana ızdırap olur. Megane RS i satıp Audi almamın nedeni standart olmasına rağmen megane artık batıodu konfor olarak. Daha yavaş A6 aldım ama yavaş yavaş hızlandırıyorum. Bütün parçalarım hazır turbolarda takıldıktan sonra megane kadar hızlı olur. Arabada komple egzoz var gürül gürül ötüyo bi tane polis laf etmedi çevirmede. Bunları da düşün bence.
    Yazdıklarınıza katılıyorum. Yalnız benim arabada iç konforu dışında oldukça sertleşti.
    Özellikle sachs baskı balata sonrası debriyaj oldukça ağırlaştı. Ama yinede eski Mini nin pedaldan daha yumuşak. Kısaca yürür dışında arabanın içide yazdığınız gibi önemli. Sizin 2.7T Audi'lerede baktım ama ço fazla seçenek yok gibi. 4.2 rs4'ünde vergisi mantıksız. O yüzden maks 3 litre birşey alırım.

Polis olayına gelirsek herhalde son 5 senedir radar çevirmesi dışında polise, çevirmeye denk gelmedim. Belki benim güzergahdan belki çalışma saatlerimden. Ama bu konuda şanslıyım gibi geliyor. Hatta bir keresindeTem'de 210 la makas atarken polis radarına girdim ama plakamı okuyamadıkları için, doktor bey hastaya yetişiyormuş diye ben birşey demeden göndermişti

Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Connecting site...

Sertaç abicim senin arkadaşlar o 335 le fırfır dönmüşlerdir. Düz gitmez o araba) İşin şakası bir yana 100000 binin üzeri araba çok düşünmüyorum. Çok saol.
    Ali Can Calis

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alicancalis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sertaç abicim senin arkadaşlar o 335 le fırfır dönmüşlerdir. Düz gitmez o araba) İşin şakası bir yana 100000 binin üzeri araba çok düşünmüyorum. Çok saol.
    Yok abi ya Emre duzgun kullanir benim gibi firfir donmez
    100 km ustu olmayan en iyisi bu 130lu rakamlara bitirirsen sahane olur
    Kombinasyon benimkiyle ayni tek ekran yok
    Connecting site...
    Bide ss de yamuk araba olmaz
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence degistirilebilir farkli arac farkli heyecanlar demektir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alicancalis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yazdıklarınıza katılıyorum. Yalnız benim arabada iç konforu dışında oldukça sertleşti.
    Özellikle sachs baskı balata sonrası debriyaj oldukça ağırlaştı. Ama yinede eski Mini nin pedaldan daha yumuşak. Kısaca yürür dışında arabanın içide yazdığınız gibi önemli. Sizin 2.7T Audi'lerede baktım ama ço fazla seçenek yok gibi. 4.2 rs4'ünde vergisi mantıksız. O yüzden maks 3 litre birşey alırım.

Polis olayına gelirsek herhalde son 5 senedir radar çevirmesi dışında polise, çevirmeye denk gelmedim. Belki benim güzergahdan belki çalışma saatlerimden. Ama bu konuda şanslıyım gibi geliyor. Hatta bir keresindeTem'de 210 la makas atarken polis radarına girdim ama plakamı okuyamadıkları için, doktor bey hastaya yetişiyormuş diye ben birşey demeden göndermişti
    A6 2.7 sadece motor bakımından seni tatmin eder. İstediğin gibi yükle kıramıosun istersen çift gt28 koy gene kırılmıo. Ama çok ağır ve hantal. Esneme çok fazla. Direksiyon tepkisi geç. S3 ün yanına yaklaşamaz o yönlerden. All time quattro ama ağırlıktan dolayı haldex gibi kafadan kayma çok. Daha zorlayamadım. Piste çıkarmadan da şehiriçinde zorlamam. Motor çok önde. Ama rahatlık inanılmaz. Ankaradan çık G.antep e git evde telefonu unuttum hadi gidip alalım dersin.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)