Siz bence arkadan itişli bir arabaya yönelin. Çünkü beklentileriniz bu yönde gibi
Bizim yasimiz cok kucuk tabi ki sizlerin tecrubelerine oranla fakat ben de belirtmek isterim fikrimi.
Bu konu birax RX-8 ve S2K karsilastirmasi tadinda bence. Duzenli problemsiz ama cok cok fazla da heyecani olmayan iliski vs nerde napip rezil edip etmiycegi belirsiz hafif mesrep hatun gibi ikisi. Mantik s3ten yana, trafikte vs cok cok nadir rakibi belki cikar belki cikmaz, gayet rahat herkese adaleti dagitip birakabilirsiniz fakat sti sahibi olunca isin manyaklik boyutu baslayacaktir. Gece garaja inip sevip opmeler vsbenim goruslerim bu sekilde. Sti daha kivrak atesli ve sapigi cok olan dilberdir bence. Asiri uzer, asiri sevindirir. Audi stabildir, genel ortalamanin ustunde bi guzeldir fakat aman aman heyecanlandirmaz gibi gibi.
STİ kesinlikle binilmesi gereken bi araba.
Bence kesinlikle değer,özellikle Vag grubu bi arabadan sonra çok daha fazla keyif alırsınız diye düşünüyorum.
Japon çok fazla sevmesemde sürüş zevkinin hakkını yiyemem.
70 yaşınada gelsem Subaru sevgimin içimde bitmeyeceğinden eminim![]()
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
S3 cokcok basarılı bır araba her anlamda ama ruhu eksık, hıssıyatı fılan.
stı basarılı ancak oda fazla harcore ve bunun ıcın kalıte gıbı seylerden feragat ettırıyor.
Söylendıgı gıbı bmw m bakmak lazım 335de bıraz soft bır arac,
mesela z4m fıyat yuksek kacmazsa, 3.0 sıları olabılır yavas gelmezse 272hp.
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Alican abi kararlaştırdığınızda banada haber verirseniz sevinirim 2.0 tfsi dsg fr aldım nekadar geçileceğimi görmek istiyorum![]()
konudaki fikrime gelice s3un nekadar temiz ve sorunsuz olduğunu az çok biliyorum araç fwd olsaydı sti derdim ama değil oyüzden demiyorumsade ama hızlı belki rayda gidiyomuş hissi heyecana pek izin vermesede ben ran ı satıp sti almazdım tercih meselesi biyerde aslında ej250 bende gündelik karşıtına uymuyo açıkcası...
![]()
abi biliyosun almadan konuşmuştuk bende o üçleme de kalmıştım.. sti çok binmek istediğim bi araba özellikle gdb kasa ama ej257 ye kafa rahat binmek için bence forged internal lazım bildiğim okuduğum gördüğüm kadarıyla onu da kim nası yapmış bilmeden görmeden almak benim içime sinmez ki sende titiz takıntılı adamsınalıp kendin yapman da hem senin tarzında kullanıcı için zarar olur hem de pek uğraşacağını da sanmam..
benim görüşüm karakter haricinde birçok yönden s3 üstün veya denk, yakıt tüketimi stok motor ile limitleri konforu kalitesi büyük artı.. yol tutuş olarak hiç sti test etmediğim için birşey diyemem ama birbirleri arasında çok uçurum fark olacağını sanmam, elbet karakterler farklıdır da üstünlük olacağını sanmıyorum.. s3 te o doğru, miniden inip binince ben de o karakter eksikliğini hissettimarabada herşey var her yönden güzel ister gündelik ister çıkıp stres atmalık ama işte bir yerlerde bir eksiklik var his açısından sıkıntılı bir tek
o da güven hissiyatından olsa gerek hissettirmiyor hiçbirşeyi araba o kadar tok ki
eğer illa bu tarz birşeyler diyorsan denk olarak ben evo9 tercih ederdim.. ama senin yerinde olsam imkan da müsaitse 3.35 derim kesinlikle.. farklı tatları denemek lazım tabi ama almana alışmışsın şaşma derim abi![]()
bahsettiğiniz temizlikteki bir S3 bence sadece EVO x için satılır.
SEAT SPORT
haldex controller taktıktan sonra arkası oynasın etsin biraz yalan oluyor,eski karakteriyle arasında az buçuk bir fark oluyor beklentini karşılayacağını zannetmiyorum...
Connecting site...
Sti fanatiğiyim fakat sizin isteğiniz konforun hiç eksilmemesi ve arabayla biraz eğlenebilmek.
Şimdi yukardaki linkteki 335 cabrio alındığı zaman neler olacak?
-Konfor eksilmedi
-Arkadan itiş eğlenceye her zaman açık
-Stock 300 hp ve tam emin olmamakla birlikte 400 450 hp ler rahatca alınabiliyor diye biliyorum.
-Isıtmadan sensörlere her şey dolu
-Ve cabrio keyfi (yaz geliyor)
İlanla hiçbir alakam yok ama güzel bi 335 cabrio her şekilde rahatlatır.
Hepinize yorumları için teşekkür ederim. Bakalım artık hayırlısı. Acelem yok. Bekleyip sakince karar vericem.
Ali Can Calis
s3 ü satmadan yanına bi gc8 yap abi gt30 lu sti yürüyenli senin için en iyisi o olur.stres atmak için binilecek en güzel araba.
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Bu araba hakkında bilgisi olan varmı?
Connecting site...
Ali Can Calis
Alican abi STi bence güzel olur. Gerçekten çok farklı bir araba..
Ama BMW'ye yönelirsen de Z4 35is Sdrive öneririm. Gerçekten efsane keyifli bir araba.
Connecting site...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)