plakası kapalı araçlardan korkmusumdur hep
plakası kapalı araçlardan korkmusumdur hep
bu modelde bu kmdeki araçlara bakmayın bile çogu kazadan dolayı uzun süre yatmış araçlar o yüzden km yapmamış oluyor ve plakası kapalı araclara bakmadan kapatın geçmiş olsun
Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..
eskiden galerilerden uzak dururduk sahibinden alalım diye sahibindene bakardık şimdi tam tersi oldu galeriler piyasasında satıyor sahibinde rakamlar uçmuş gitmiş herkes kafasına göre fiyatlar çekiyor..
sahibindende piyasasını isteyende artık öyle bir hale gelmişki adamın aracında bir şey var muamelesi yapılıyor ucuz normal piyasa rakamı isteyince..
birde bazı artık iyicene piyasa aracı olmuş araçlara talep çok olduğu için piyasası şişdikçe suni sanal bir şişişe geçti misal golf focus civic v.b alternatif model ve markalarda rakamlar ötv artmasına rağmen o kadar çıkmadı şişmedi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
yıllarca temiz diye ,kıçı ayrı önü ayrı arabalara binildi ,macundan sanat eseri yapılmış arabalara binildi ,şimdi 3-5 bin hasar kaydı olan sıfır ayarındaki araçlara ağız büker olduk..millet olarak çok garibiz
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
hocam2004 focusa 25.5 vermenız bıle ilginc. :S
bende 2006 model focus 2 var ghia paket. yanı sıızn anlastgınızn bi üst kasası.
2 parca boya,1 parca degısen var 26 ya satamadım90 bın km.
en sonunda vazgectım.
Geçen yaz denizliye gitmiştik boyasız değişensiz diye sol tarafta 3 parça boya çıkmıştı. Adam ben alırken boyasız değişensiz diye aldım dedi. Expertiz parasını ödedi, güzel bi yemek ısmarladı, dönüş biletlerimizi aldı gönderdi. Bu adamda utanma sıkılma olmayınca ilanı bile kaldırmamış.
adama msj attım 2 parça boya var demi diye fln cvp bekliyorumbakalım yalana dvm etcek mi
![]()
İlanı şikayet ettim
1993 Peugeot 106 1.4 - 1997 Citroen saxo 1.4
1995 Fiat Uno 70s 1.4 - 1992 Renault R9 1.4
2005 Renault Kangoo 1.5 dCi - 2005 Opel Corsa 1.3 CDTI
Artık sahibindenden araç alırken karşı tarafı korkutarak gitmek lazım, o memleketten tanıdık felan bulunmalı.
Ben bu piyasadan hiçbirşey anlayamadım, fiyatlar çok şişti. Geçen sene bi yakınım 42 bine satamadığı aracı dün 47.500 e bıraktı. Oda mecbur kaldığı için verdi yoksa 49 a diretirim diyordu ve alıcılar resmen sıradaydı. Bu ülkede ciddi derecede kolay para kazananlar var, o ipin ucunu bir tutamadım ona yanarım![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
artık bu işi cılkı çıktı.Millette ne şeref,ne namus,ne utanma kalmış
Kazanacağı 5kuruş için ömrü boyunca yitireceği itibari değişiyor insanoğlu
Ben bayinin 2.elini yapıyorum ve böyle şeyler duydukça inanın araç satmaktan,almaktan soğuyorum..Ve bunlar yine normal şeyler daha neleri var neleri
Çok geçmiş olsun hocam
sagol arkadaşım.iyiki mahşer var kıyamet var öbür dünyada kul hakkı durumları yoksa yapanın yanına kar kalırdı
Connecting site...
bu arabaya da bakan varsa bana özelden ulaşşın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)