egzoz bile bile lades başka açıklaması yok.
Benim evimde antaresin üstündeki caddede hep oradan geçiyorum ilk denk geldiğimde babamın aracı vardı rahat rahat geçtimhatta bir tane 106 bir tane e36yı çekmmişlerdi ertesi gün gittim söktürdüm egzozu.
Bizim caddeye son bir hafta içinde geçtiler galiba önceden antaresin altındaki caddede oluyordu.
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
bu iş biraz şans biraz da tecrübe işi bence. doğma büyüme ankaralıyım, nereye ne zaman ne şekilde gireceğini bildikten sonra düz boru egzozla kızılay meydanına bile inersin
egzozdan dolayı yazılan cezayı (çoğu zaman görüntüden öte sesten yazarlar) hep doğru bulurum. yazı getiren soba borusunu arabasına takıyor. bir de katil olmadan şu motorculara çözüm bulsalar.
Yahu demeyin böyle önümüzdeki hafta eksoz takacam arabaya![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Bence de iyi olmuş.. Yerinde bir uygulama..
Bu İzmir'de de şikayet edeyim denetimleri arttırsınlar..
Ara sokakta hatta bu mesajı yazarken şuan bile adamların egzos sesi evin içinde yankılanıyor..
Valla çok iyi yapıyorlar egzoz konusunda, önüne gelen egzoz takıyor. Bıktım kulak tırmalayan ses dinlemekten,iyi bir motordan iyi bir ses alsa eyvallah diyorumda neyse![]()
bu sıkıntı son zamanlardakı tofascı kardeslerımızın ölümüne ofsetlı jantlarıyla dırek manıfolttan gelen duz borudan cıkan sesle hem goruntu hemde ses kırlılıgı yaptıklarından dolayı oluyor işin aslı budur
hatırlayın bı arada sadece beyaz sahın ve doganlar cevrılıyordu hıc dıkkat etmedınızmı
O koşu yolunun orada otopark tarzı bir yer var, 2 yıl önce bir yaz akşamı otoparkta tofaşcıların buluşma gibi birşeyi varmış sanırım bende yürüyüş yapıyordum, otoparkın tek giriş ve çıkışında ekip bekliyordu geleni çektiler gideni çektiler.
Oralar hep ofsayt bölgeostim keçiören dolmuşcuları bile şikayetci, adamlar dolmuşa egzoz ve cam filminden yazıyormuş
Çok yerinde bir uygulama abuk sabuk araçlar cirit atıyor her yerde
RACE WERKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)