araba işte herkesin gözündeki değeri farklı.
adam arabayı esir etmiş arabanın esiri olmamış
kafasına göre takılıyor![]()
araba işte herkesin gözündeki değeri farklı.
adam arabayı esir etmiş arabanın esiri olmamış
kafasına göre takılıyor![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
sımdı eskı calıstıgım yerden arkadasla konustum bunun bıde sahını var onunla gecen hafta 4 tane ceza yemıs yıne sokmus jantları eksozu![]()
[img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]
Ben de açıp gülüyorum baktıkça ama para onun araba onun zevk onun. Medeni cesaretine tebrikler adamın![]()
Askerliğimi Antalyada yaptım orada bir dükkan var her şeyi satıyolar adını unuttum ucuzluk pazarımıydı neydı oradan askeriye için alışveriş yapardık ve her gittiğimde içim acıyarak bakardım yazık günah yav satılsa ve yeni sahibi sökmeye kalksa üstündekileri araba zebra gibi dolaşıcak ortalıkta![]()
Herkesin zevki farklı yani adam da para var zevk yok.bence beyinde yok ama yapmış bişeyler dallamasonuç olarak denecek tek şey "Zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış."
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Facebook yorumlarında gördüm bi yorum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Arac sahıbınn baska bır cok lüks aracının oldugunu bu aracıda yapıp " bu da benım şahinim " havası vermeye calıstıgını yazmış bilemiyorum detayını. Umarım devamı gelmez.
yalanmotors
evet yine ege plaka hella sisli murcileago ve gallardo'su vardı
eski bir yakın arkadaşımın eşi bu vatandaşla arkadaş , Arkadaşımın söylediğine göre ( ki itimatım vardır kendisine ) lombo nun içi zebra desenli (koltuk kumaşı kılıf vb) led ler filan varmış,bir gün bizimkiller karı koca bi de bu buluşmaya gitmişler Fenerbahçe tarafında bi restorant a ,bu "beyfendi" lambo nun kapıları açık vazıyette( yukarı doğru açılan kapılar ve gazlayarak geliyor(muş) ) restoranın önune gelmiş, arkadaş rezil olduk diyodu.Hatta sormuş "nedne kapılar açık geziyosun demiş ben lambo ya bole binerim mi ne saçma bişey demişkaynak ıtıbarım sonsuz hurafe filan değil
![]()
egemenin alışkanlıkları
360 modenaya lambo jantı sağına ve soluna boydan boya ferrari stickeri artı bilimum minibüs aksesuarı.
Murceliago ya hella sis içerisi ve altına kırmızı neon ve bilimum minibüs aksesuarı
gene lamborghini gallardoda aynı donanımsal değişiklikler...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)