Öncelikle Geçmiş olsun bence büyük ihtinmalle size verir sucu arkadan vursa tamamda mercedes sıze kapı ve camurluktan vurmus adamın önüne kırmışsınız gibi biraz fotograftan öyle gözüküyor .
Öncelikle Geçmiş olsun bence büyük ihtinmalle size verir sucu arkadan vursa tamamda mercedes sıze kapı ve camurluktan vurmus adamın önüne kırmışsınız gibi biraz fotograftan öyle gözüküyor .
2. sıra olayından suçlu düşer gibisin. ve arkadan vurma sayılamaz aracının yarı beli neredeyse fotoğrafta. kapına kadar gelmişse arka sayılmaz.
geçmiş olsun.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
2.sı sıra kaynak sırası hergün geçtiğim yer ,2.sıra donüşe ayrılmış bir şerit ya da yol değil.1 şerit var o da dönüş olan bulunan şerit
Ben de aynı şeyi yapıyorum ama suç sende gözüküyor
Mercedes olayı da İstanbul gibi bir trafikte önceden çözememiş o anlık dalgınlıkla heralde
tüm yorumları okumadım fakat 2. sıra her kavşakta kaynak sırasıdır. normalde düz gidecekler için olan yoldan sola dönmeye çalışıyor maalesef insanlar. orası da çok kaza olan bir noktadır, aynından birde Bostancı Lunapark'ın orada çok yaşanır. Bu yüzden %100 hatalısın dostum.
bu arada geçmiş olsun.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
mercedes arkadan badozlama vurmuş bile olsa 2. şeritten sola dönmeye çalışıldığı için hata oranının yüksek bölümü öndeki araca aittir. çünkü neden sola dönüşler sola dönüş için ayrılmış şeritten yapılır. sola dönüş için ayrılmış şerit bulunmayan noktalarda en sol şeritten yapılır.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Çok geçmiş olsun..Suç sizde olacaktır yüksek ihtimalle ama arkadaşların da söylemiş olduğu gibi Mercedes'li dikkatli olsa;inat etmese hiç böyle şeylerle uğraşmayacaktınız..
Dis seritten hanginiz donduyse suclu o. Kaldirima yakin olan yani ic seritte olan hakli durumda oluyor. Bizzat yasadik malesef bizde
Benzer bir kazayı bende yapmıştım arka çamurluk ucu ve sağ arka kapım hasar almıştı, detaylı yol fotoğraflarıyla olayı açıkladım tramerde de karşı taraf kusurlu çıktı
We’re the middle children of history...
yazdiklarim hosunuza gitmeyebilir ama bu kazada siz suçlusunuz bana kalirsa.arkadan vuran daima suçludur fakat siz öteki aracin önünü geçtiginiz için siz suçlu oluyorsunuz.geçmis olsun.
Geçmiş olsun.Bunada şükür kardeşim
Öyle Pısırık Pısırık Yürümeyeceksin,
Yürürken Omzun Dik Alnın Karşıya Bakacak.
Yere Bastığın Zaman Hakkını Vereceksin Toprak Seni Tanıyacak . . !
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)