Sefaköyden şirinevler istikametine gidiyor sanırım fotolardan onu anladım metrobüs yolunu aşıp olan olmuş gibi
Printable View
Allah rahmet eylesin. Geçen sene ben de buna benzer ama yaralanmayla atlıtlan kazaya denk geldim. Araçtaki 2 kişi resmen gözümün önünde araçtan uçtular.
Hakanın da dediği gibi Allahını severseniz özellikle yağmurlu havalarda gazlamayın. Arkanızda tarif edilemeyen acılar bırakırsınız..
Suçu günahı olmayan insanlara zarar vermeden kamikaze yapmaları sevindirici.
Alkol olma ihtimali yüksek bu kaza ders niteliğinde bir kaza.
allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin
Allah herkese ölümünde hayırlısını versin :( geride kalanlara sabır.
Allah rahmet eylesin.
Böyle konuların hepsinde ayni muhabbet dönüyor.
Basmayın, makaslamayın sözleri; 1 gün sonra deneyecek araç arıyorum diye konu açılıyor.
Yazılan çizilen herşey unutulmuş oluyor.
Bu işe meraklıyız hepimiz hız yapıyoruz yanlış olduğunu bile bile.
Hava şartlarıyla ilgili değil hız her zaman tehlikelidir.
Allah geride kalanlara sabır versin içi kalkıyor fotoyu görünce insanın
3 hafta önce benimde yağmurlu havada bir kaza geldi başıma. Islak yollar gerçekten çok tehlikeli süratim olsaydı muhtemelen bunları yazamıyo olacaktım. Zemin ıslaksa artık 5-6 kat daha temkinli gidiyorum büyük bir ders oldu. Basmayın abi boş ve kuru yerlerde amelinizi körleyin ölümüne deli gibi gitmeyin hele yağmurlu havada asla. Yağmurun şiddeti ne olursa olsun tekerlek suyu görür görmez buz pistindesiniz.
Bu kaza çok üzücü fotolara 2 3 kere baktım algılayaladım arabanın nasıl o hale geldiğini 2010 küsür model arabadır en aşağı o kadar ncap testleri yapılıyor sonuçta.
Allah geride kalanlara sabır versin, rahmetlilerin mekanı cennet olsun.
Buraya yazanlar aynı şeyleri Makas videoları başlığına da yazabilir mi ? Eminim makas videoları buradan daha çok hit alır.
Foruma 3-4 aydır üyeyim, bakıyorum her kaza altına yorum yapılıyor ama ardından forumun abileri-büyükleri-gediklileri denen üyeler de dahil makas videoları altına helal olsun vs yazıyor ve resmen özendiriliyor.
Bu ne yaman çelişkidir ? Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin..
Allah geride kalanlara ailelerine sabır versin çok üzücü..dediğiniz gibi saniyelik bir olay arka koltuklarda yolcu yolcu yokmuş anladığım kadarıyla olsaymış daha da kötüsü olabilirmiş kötü bir durum.
Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Allah geride kalanlarına sabır versin. Dikkatli olmak gerek. e5 hakikaten çığırından çıkmış durumda. Hiç bi heves, adrenalin arkada gözü yaşlı anne baba bırakmaktan daha önemli değil.
Ben artik sosyal mesaji vermeyi biraktim, burda şole bole diye atip tutupta beylikduzu tarafinda bam gum makasa giren meganeli arkadasi gordukten sonra koy gotune gebersinler diyorum.makas atanlar gerekli gereksiz atraksyonlara girenler..lutfen kemer takmayinda nesliniz tukensin.
Usta bunun kemerlede alakası kalmamış resmen tavandan vurmuş.... Allah rahmet eylesin ( tabiki kemer şart oğlu şart)
Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin, ailesine sabir versin, gercekten cok kotu.
Halat bariyerlerinde bu arabanin bu hale gelmesinde katkisi oldugunu dusunuyorum. Tabi sadece tahmin.
Ulkemizde olabildigince cabuk cift kat metal bariyer sistemine gecilmesi gerektigini dunusuyorum.
http://www.atilimteknoloji.net/res/bariyer.jpg
Bu kaza haricinde halat bariyerler ayrica yayalar icinde karsidan karsiya gecmek icin daha cezbedici duruyor.
Tekrar Allah rahmet eylesin.
Dün bizzat ben 80 ile orta şeritten gitmeme rağmen selektörler kornalar havada uçuştu özellikle taksiciler arkadaş bu ne acele nereye ne *** yetiştiriyorsunuz gece saat olmuş 12 yağmur yağıyor zaten hayvan gibi gaz basmak nedir ?
Ölenlere allah rahmet eylesin çok üzücü bir kaza olmuş allah ailelerine sabır versin ders olsun diyeceğim ama bizim milletimize ders falan olmuyor malesef.