Allahım allahım bu nasıl birşeydir kim bilir nasıl gidiyolardi allah rahmet eylesin cuma aksami yagmuruna yakalanmıştım yol gozukmuyo 45 50 ile gidiyorum diye arkamdan korna caliyolardi onlarin bunlari görmesi lazim.
Printable View
Allahım allahım bu nasıl birşeydir kim bilir nasıl gidiyolardi allah rahmet eylesin cuma aksami yagmuruna yakalanmıştım yol gozukmuyo 45 50 ile gidiyorum diye arkamdan korna caliyolardi onlarin bunlari görmesi lazim.
Dun bizde gorduk kazayi , Allah geride kalanlarina sabirlar versin
Bu nedir bu nedir çok acı bir görüntü.
Allah geride kalanlara sabır versin gerçekten çok kötü
2 ay kadar önce aslan gibi, kardeşim dediğim 2 arkadaşımı kaybettim, geriye sadece anılar kaldı, paramparça olmuş 1 anne 1 baba kaldı.. Geriye sadece olay yerindeki kalıntılar kaldı, bende yaktım bi sigara oturdum oraya... 1000 yılda yaşasam benim kalbim orda..
Allah rahmet eylesin , e5 cidden tehlike saçıyor, hem yolun yapısı itibariyle , hem de sürücü profiliyle , cumartesi günü yarış pistine dönüyor resmen, bir de yağmurlu hava da artisliğine basanlar var sanki kime ne kanıtlıyorsa. İnadına basıyor makas atıyor tabi millet arkasından diyecek ki vay be ne şöför bak ıslak yolda yardırıyor. Ama maalesef sonuç böyle kötü olabiliyor. Ne diyim ki yazık gerçekten yazık.
Allah rahmet eylesin. Çocuklarının bu şekilde öldüğünü gören aileler ne yapar ne eder hiç bilmiyorum.
Bariyer konusuna gelmişken benimde ülkemize gelmesini en çok istediğim denetimlerden biride kamyon ve tırların arkasına sağlam barlar koyulmasıdır. Her yıl dorse altına girerek yüzlerce kişi ölüyor.
http://www.blogcdn.com/www.autoblog....ride-video.jpg
çok feci olmuş Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
Ne hale gelmiş araba,allah ailelerine sabır versin.
Allah geride kalanlara sabır versin
Allah rahmet eylesin. Arabayı o halde görünce kanım çekildi desem yeridir. Allah geri de kalanlara sabır versin.
Allah rahmet eylesin :( ailelerine sabır versin
Bende oradaydim ve kazayi gorunce inanamadim resmen. Allah rahmet eylesin. Cok ama cok kotu durumdaydi arac, aklima geldikce tuylerim diken diken oluyor.
geride kalanlara sabır dilemekten başka diyecek bişey yok ama E5 gerçekten şu anda inanılmaz pis durumda. 2 gündür deli yağmur yağmasına rağmen bu sabah karşı altunizade hafif ıslak ve buz pisti gibiydi. Hafif alkollü olduğum için tın tın gidiodum. Gişeleri geçtikten sonra sağımdan bi latitude uçarak geçti yolda hafif bir bump vardı. Oradan sekince arkası koptu. 2 kere döndü bariyere bir karış kala durdu. İlk başta 2 bira içtin kafan iyi oldu Alper dedim ama yol ciddi kaygandı. Arabadan inenlerden biri kayıp düşünce anladım. Nereye vurduk diye bakınıyolardı. Kaydıklarını anlamadılar arkadan birine vurdukta döndük sanıolardı.
Allah geride kalanlara sabir versin ...
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
sosyal mesaj herkez vermiş her eleştiride yapılmış caddeler e5 pist değil tabiki ama herşey sanıldığı gibi değil burda gazlamayan makas atmayan yoktur tamam bende yapıyorum bazen ama bazı durumlarda bunlar sakıncalı bu bilince varamadık sorun bu bir insan kendi arabasının limitlerini frenajını yol tutuşunu lastik durumunu pilotajını biliyor ve buna göre hareket ediyorsa bu olaylar olmaz zaten ama bana bişey olmaz arabam yeni nasılsa dururum gibi düşünceler insana bu acı durumları yaşatıyor kıssadan hisse bu fotolarda ...rolling de yaparım makasta atarım ama kendime ve şartlara bakıpta yaparım... rolling yapanların gece boş ve tenha güzergahları seçtiğini belirli şartlar olgunlaşmadan gazlamadığını herkes biliyor bu kaza herkesin başına gelebilirhepimiz araç üstündeyiz nerden ne çıkcakbilemeyiz Allah herkesi esirgesin yanşış zamanda yanlış hareket etmek ve kendini aracını tanımamanın sonuçları boyle trajik olabiliyor
Allah düşmanımın başına böyle ölüm vermesin