Kim nasıl açıklıcak şimdi bu kazayı annesıne babasınaAllahım sabır versin geride kalanlara
Çok kötü bir kaza..Allah rahmet eylesin..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Ölen arkadaşların yakınlarının başı sağolsun, Allah rahmet eylesin.
Genelleme yapıcam linea marka araçlar özellikle beyaz olanlar şirket arabası olduğu için kullanan arkadaşlar mazot lastik bakım kasko vs gibi ücretler ödemediği için içindeki canında kendine ait olduğunu unutup aracı sınırlarının üzerinde kullanıyorlar sonuçta çoğu zaman bundan farklı olmuyor.
arabayı görünce nefesim kesildi 2 araba sandım ilk başta allah ailelerine sabır versin çok kötü çok
Bana arkadaşlarım çevrem diyorkı,Arabayı neden yvaş kullanıyorsun,neden 3000 deviri geçmiyoyrsun diyorlar..Geçelımde sonucu bu şekılde mı olsun ? Ben bilinçli kullanıyorum..Herkesi benım gibi kullanmaya davet ediyorum..Ve böyle üzücü tabloları görmemek adına..Benimle bu konuda isteyen dalga geçebilir..Benim düşüncem bu yönde..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
felaket olmuş allah rahmet eylesin sabır versin ailesine
o salak celik bariyerleri ucmasın geri sektirsin diye yapıyolar ama verdigi hasarları inanılmaz 2010 da banada arkadan dokudular direk barıyere soldan girince jilet gibi kesti aracı
1881 - 193∞
Her ne olursa olsun o bariyerleri mutlaka ama mutlaka kaldırmalılar.... Geçtim makas kukas işini kontrolünü kaybedip vursan bile Allah Zülcelâl korusun 90 la kafadan vursan araç pert içindeki yaralı... Eee gece Hiçmi basmıyoruz 120 150 saat 3.5 170 yahu herkes basıyor bi kontrol kaybında o bariyerler cana mal olur cana...
Allah zülcelâl korusun 150 ile giderken o bariyer aracı Nizami bir şekilde zedelemeden ikiye böler.....
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin. Kazanın bu kadar ölümcül olmasının tek nedenin bariyerler olduğunu düşünüyorum, bir an önce değiştirseler de en azından ölümlü kazalar olmasa.
Babamın hep söylediği bi laf vardır "yağmurun ilk çiselediği an yol çok kaygan olur." der.
Allah geride kalanlara sabır versin mekanları cennet olsun çok kötü bi durum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)