:hahaha: abi bu nedir ya savaş filmi gibi :D
Printable View
Vay anam vay neymiş bu kargalar yaa..
Ben de tırstım bir daha yolda neyim denk gelirse bir saygısızlık yapmayayım :)
Kargayla anlaşma yoluna gitmek en mantıklısı gibi gözüküyor Harun kardesim yazılanları okuyunca :D
Beyler tüm yorumları :D baya güldüm ama söyle bişey var kesinlikle ne kendisine ne yawrusuna hiçbir zarar vermedik :) kendisini öldürmek istemiyoruz hiç kimseye zarar vermek vs aklımızdan geçmedi :)
Bak aklıma geldi, geçen akşam (geçen akşamdan kastım 1,5 ay falan) benim muhabbeti saldım odada dolaşsın diye, gündüz çıkaramamıştım kapılar açık olduğu için. Neyse bu her zamanki gibi cama kondu ötüyo falan, birden çaaat diye bi ses geldi bizim kuş salağa döndü odada bağıra bağıra turlayıp kafese kondu. Dedim noluyo ulan, camdan baktım hava kararmaya başlamış, ortalıkta birşey yok. Neyse bu yine çıktı cama 2 dk sonra yine çaaat diye bi ses bizimki yine mala bağladı zar zor kondu kafese, bu sefer o refleksle kafayı son anda çevirdim kaçarken gördüm siyah birşeydi. Havada hafif çiseliyordu, camı silmedim o günden beri, hayvanın izi duruyor camda, kargaydı sanırım :D
Yorumlar efsane ahahhahaha :D :D
Artık herkes kargalara yarı yusufcuk :D hahahahaha :D gördügü yerde önünü ilikleyen olur aga :D
abi bi yere pus kafaya maske tak sniperla uzaktan avla görmesin hiçbiri :D
Çözüm atmacada :D
Link
GosHawk Vs Crow - YouTube çözüm burda :D
Belki komik gelebilir ama bence bir kapanla yakalamaya calisin ve bir kac gun besleyin sonra uzak biryerde kalabaligin icerisinde onu salin en iyi cozum budur
Yorumları okudukca kendimden geçtim resmen akşam akşam iyi güldüm resmen :DDDD heleki ilk 1.yorumu görünce yarıldım resmen çok şükür başıma gelmedi şuana kadar inşallah gelmez akşam akşam iyi güldüm allahda sizi güldürsün :DDD
O degilde atmacanın gözünü mözünü çıkarttı karga harbiden :D
Arkadas evinde sahin besliyor. Istersen yollayayim suikast yapsin. Ha bana gore cozum su:
http://www.capsomat.com/media/created/babnjw.jpg
adamlar baykuşla ta*ak geçiyolar.vallaha korkulur bunlardan:)