Gözümden yaş geldi agladım bazı yorumlarda :D :D
Printable View
Gözümden yaş geldi agladım bazı yorumlarda :D :D
Bu kargalarda bi uğursuzluk var bunlara zarar veren adamın başına kesin bir iş geliyor haberin olsun :D
Bence de yemek falan ver suyuna git biraz :D
Fazla atar huzura zarar :D
http://gungorav.com.tr/uploads/produ...6be7ce84b1.png
Bende var süper etkili bi teksaçma 5.5 luk tavsiye ederim balkona kur bekle :)
Allah kolaylık versin ben olsam uzlaşma yoluna giderim savaşmak sakıncalı yada tenhada kıstırıcan şanslıysan diğerleri görmeden halledersin :D:D
Umut ne diyor bu duruma? koparım. yine fantastik önerileri vardır.
Martılarla kapışmalarıda fena bunların.
geçen gün atakoyde iki karga kediye saldırmıstı kuyruğunu gagaladılar araba altına kactı kedi onlarda girdi zıplaya zıplaya sakat hayvanlar kurtulus zor gibi :D
küçükken yaralı bir karga beslemişliğim var ama nasıl kurtulmak lazım bilmiyorum :D
diğer hikayelerde efsane :D
yanlış hatırlamıyorsam 100 yıl falan yaşıyor bu hayvan belkide yaştan dolayı kafa gidip geliyodur köylerde huzursuz dedeler varya onun gibi bence zıtlaşmayın :D
yorumlar on numara. neredeyse hepsini okudum. benim de karga dadanmışlığım var :D ama uzun sürmedi. işyerindeki millet "hayırdır! bu kadar uzun süre neye gülüyorsun?" diye soruyor. o derece kafa gitti yani :D
Benim biraderinde boyle bi hikayesi var;
Ufakken bir kargayi korkutmak istiyor ama baya bi zarar veriyor hayvana, alip veterinere goturmek istiyo ama etrafa dolusan kargalardan korkusuna evden cikamiyor, camlari vs kapatmislar o kadar karga dolusmus, komsular deprem mi olucak vs yorumlar bile yapmislar hatta o kadar bagirip cagiran karga gorunce :D
karga rüşvet sever. savaşmayın sevişin gönlünü alın :D bide karga deyip geçmeyin ortalama 200 yıl yaşam süresi var dede bunlar dede :D
Arkadaşımın babasına Adapazarındaki yazlık evlerinde bir karga dadanmıştı. Sürekli saldırıyordu ne yapsalar olmadı en sonunda amcanın canına tak etti ve malesef hayvanı vurdu. O andan sonra sadece amcaya değil eve gelip giden herkese karga sürüleri saldırmaya başladı. Amcanın her yeri gaga ve pençe izi oldu çıldırmak üzereydi. Sonra biryerle irtibata geçtiler, yetkili kişiler geldi çitlere ilaç koydu falan ama pek bir faydası olmadı. Evde öyle kaldı artık kimse gitmiyor.
Bu hayvanlar çok kindar ve gerçekten yeryüzünün en işsiz canlıları. Çektiğiniz sıkıntıyı çok iyi biliyorum ama şeytana uyup sakın bu hayvanları vurmayın. Bu işin çözümü kesinlikle bu şekilde değil.