Kargaları yemleyin beyler evinizin 10 kilometre etrafında ücretsiz eskortluk ve korumalık yapıyolar![]()
Onu vurun birde yola atın ötekiler başına toplanıp cenaze merasimi yapıyorlar biz vurup atıyoruz sonra geleni indiriyoruz)
DR.ECU
Oto Metin Garage
Karga hakikaten çok ilginç bir hayvan.Askerdeyken kışlaya kargalar doluşmuştu.Karga imha timi kurulmuştu.5 asker,başlarında Astsubay sabahtan akşama kadar havalı tüfeklerle karga vuruyorlardı.Atıyorum 10 karga vurdularsa ertesi gün 100 tane daha geliyordu.
Çok zaman sonra rütbelilerden birinin tayini çıktı,o günün öğlenine kargalar da kaybolmuştu.Basit bir araştırmadan sonra tayini çıkan rütbelinin,atış taliminde hedef tahtası yerine kasten dala konmuş kargaya ateş ettiğini bulmuşlardı.
Uzun lafın kısası,deve kini derler ya,boş.Asıl karga kini var.
ugrasmamak lazim kargalarla..
ciddi anlamda zeki hayvanlar.
adami madam ederler![]()
If you have no LAG, you have no turbo..
Akşam haberlerede çıktı 2 karga bi kedi biri kediyi oyalıyor diğeri kafasına saldırıyor![]()
Memlekette uyguladığımız çözüm yolunu söylüyorum. Karga'yı vurun ve görünen bir yere asın diğerleri onu görünce gelmekten vazgeçiyorlar. Yoksa diğer türlü kurtulmanız imkansız gibi birşey.
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
En iyisi geleni indireceksin.
https://www.youtube.com/watch?v=Emz_-bbTpb4
Hiç şansınızı zorlamayın öldürmek gibi.
Tavuk etine aşırı hassaslar. haşlanmış tavuğu önceden onun görebileceği gibi dolaştığı yerlere büyük parçalar halinde 2-3 yere koyun, alıp gittiğinde yemek için uğraşsın yani. 2-3 gün böyle idare edin. Sonra babaya pike attığındada baba tavuk etini yine ona göstererek ki emin olun çok iyi gözleri var karganın daha önce yediği yere koysun. max 1 haftada işiniz çözülür sizede max 1 kg tavuk etine mal olur sizde Allah'ın yarattığı bi canlınında canını almamış olursunuz. Çünkü arkadaşların dediği doğru kesinlikle ekip olarak dolaşırlar birini öldürmeniz ekibi tetikler başınızdan hiç ayrılmazlar.
kazayla teröristler kargaya bulaşsa kargalar terörü cozucek güçteler konudan cıkardıgımız![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Ölen bi kargayı yolun ortasından alıp kaldırımın diğer tarafına attım... Sen misin kargaya dokunan insanlık ölmüş resmen tepemde 5 tane karga nası bağırıyorlar ulan taş atıyorum yok kaçıyorum yok. Çamlıca tepesine kadar koştum bi tanesi cesaretlenip kafama pençe atmayı çalıştı. Baktım çamlıcaya doğru iyice açığa çıktım döndüm geri. Çamlıcanın aşağısında hemen nissan servisi vardı kaçtım onun içine adamlara durumu anlattım. Nasıl gülüyor adamlar yerlere yattı ben kalmışım nefes nefese. Neyse taksi çağırdık bi tane, servisin içine girdi arka kapıdan binip paspaslara yattım da öyle kurtuldum. Mahallem oraya uzaktı yoksa benim de hayatım zehir olacaktıŞimdi evin orada 3 tane karga besliyorum, bahçemizin içindeki ağaca yuva yaptı yavruları da var akşama foto atarım
![]()
men dakka dukka.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)