Elinde noter satışı var sorun olacağını sanmıyorum.
Ona bakarsan ilanlardaki bütün bmwler m paket
Printable View
Elinde noter satışı var sorun olacağını sanmıyorum.
Ona bakarsan ilanlardaki bütün bmwler m paket
adam gözüyle gelmiş almış donanım paketine göre görmeden almamış sonuçta.
bence karısı cocuğu falan beğenmedi arabayı geri vermeye bahane arıo
üst paket olanlar kaç para
Tamamaen saçmalık.Sizin bir hatanız yok bence..Para talep edemez
alıcıyı suçlu bulanlara ne söyleyeyim bilmiyorum. 3. dünya ülkesi olmak böyle birşey herhalde.
konuyu açan arkadaş, anlattığına göre tamamen masum fakat hatalı olan taraf kendisi.istemeden de olsa yanlış bilgi vermiş ve alıcıyı yanıltmış..kerizmi, yemeseymiş, körmüymüş şeklinde bir yaklaşım söz konusu olamaz..herkes sizin gibi araba ile yatıp kalkmıyor. ilk defa araç alıyor da olabilir. bütün markaların saçma sapan donanım kombinasyonlarını ezberlemek zorunda değil..ör;dostuna sormuştur, bu bu donanım, bu kilometrede alayım mı ?? cevap olarakda '' al uygundur'' geldiyse, adamın donanımın içeriğini öğrenecek durumu olmamış olabilir. satıcı yanlış yönlendirmiş ama uygunda vermiş.içi rahatsa sıkıntı yok.
sahibinden de bir cok ilanda yanlislik var cabrio aracalar coupe katagorisinde vs tam tersi sekilde ben cabrio yaziyo diye gidip coupe alsam sonrada adama kazikladin beni ilanda cabrio yaziyodu bu arabanin ustu acilmiyo sana dava acicam demek abest olur .Bizdede qashqai arac var alan adam neyin ne oldugunu cok iyi bilir ,bence bunu koz olarak kullanip para koparmaya calisiyor :))
sizi arayip bu aracta bunlar yok siz var dediniz diyecek kadar arac donanimini biliyorsa alirkende dikkat edip o donanimlarda mi arac bakmaliydi bence .
2 tarafda hatalı. 3 kuruş için ah almaya, beddua etmeye gerek yok.. güzelce konuşulup orta yol bulunup helallik alınmalı
hiçbişey olmuyor ona söyleyin avrupa insan haklarına kadar yolu var :) adamın arabasını para vermeyip alıyorlar dolandırıp o bişey yapamıyor hak talep edemiyorda senden nasıl hak talep etçek :D noter sözleşmesinde yazıyor aracı hali hazırda haliyle kabul ettiğime diye..
Adam bu arabayı tekna executive diye almadı ki fiyatı uygun boyasız araba diye aldı bunu kendide söylüyor ama 4 gün sonra beni arayıp bu arabayı sen bana tekna executive diye sattın diyor.
Ben adamla neredeyse 45 dk. muhabbet ettim arabaya baktırdığı gün bana ne donanım sordu ne model uzantısını.
Ben oraya visia yazsaydım adam tekna paket araba alacaktı beni 4 gün sonra arayıp diyecekmiydi, al şu 1000 tl yi.
Ben yaptığım hata için kişiden özrümü diledim istemeden yapılmış bir hatam olduğunu söyledim. Arabanın problemi varsa başım üstüne dedim ama yanlış kategori tıkladım diye 1000 tl neden vereyim. Bakın tekrar söylüyorum aracı visia parasına aldı pahalı satsam hakkıdır adamın boynumun borcudur ama mevzu öyle değil. Adam bana sen uyanıklık yaptın beni kandırdın diyor ithamda bulunuyor buda beni rahatsız etti.
1000 tl için ne çingenelik yapıyorlar arkadaş ya , ben olsam telefonlarını bile açmam.
Aracı görmeden parasını yollayıp alsa hadi neyse, ki aracı piyasa değerinde sattım diyorsun.
Seni haram helalden zayıf noktadan vurmuş eğer gerçekten yanlışlıkla donanımı farklı girdiysen aracıda görüp beğenip aldıysa 1 dk daha düşüncek bişey yok bence.
Hicmi hissetmemis koltuklari yada hicmi cam tavanin ferahligini anlamamis, degisik.
full+full yazan doğan sahiplerinin hepsini vurmak gerek :D bende bora alacaktım zamanında pasific dedi bana zırto direksiyonundan tanıdım arabayı basicline olduğunu diktir çektim hemen yanı burada hata olabilir alıcı ne aldığını bilmesi gerek satıcıda kabahat yok
Zaten siz de diyorsunuz '' tekna executive'' insan hiç mi demez kardeş bu araba tekna mı executive mi diye ? Trendline highline örneği vermiştim. Adam kendi tekna exec. diyorsa zaten söylicek fazla bisey yok
Mercedes diye satsaydınız hazir bulmuşken kor alıcıyı
bence karşı taraf haklı.
sonuçta araç satıyorsanız doğru bilgileri yazmak zorundasınız. türkiye'de herkes buradaki insanlar gibi araç konusunda bilinçli değil. verilen örnekler bile saçma. cam tavan harici yazılan özellikleri size güvenerek, söylediklerinizi doğru kabul ederek almış olabilir.
para koparmak isteyen bir adam bu kadar çetrefilli bir yolu neden seçsin?
istenilen rakam bence makul. ben olsam kusuru önce kendimde arar ve 1000 tl yi verip helallik alırdım.
Abicim yetkili servis ekspertizleri neden var ?
Madem doktor para cukka gideymiş yetkili servise
arkadas cam tavanıda mı aldın araçtan satarken :D
little galeri doktor :D
sanayide tampon yapıp m paket diye bmw satanların yatacak yeri yok. Allah ıslah etsin onları.
satan vatandaş arabayı dolu paket diye diretse dediğiniz doğru fakat sadece sahibinden.com üzerinde dolu paket işaretlenmiş onun dışında dolu paketin donanımı var denmemiş. kaldı ki sahibinden.com da noter değil her yazılan çizilen olacak diye bir şey yok.
ha donanımı yanlış işaretlenmiş, ha otomatik yerine manuel yanlış işaretlenmiş. sen sonuçta binmişin bakmışın sürmüşün belki ustana götürmüşün kapalı kutu değil yani hiç birşey.
benim böyle durumda içim tamamen rahat olur, satan vatandaş suçu olmadığı (benim fikrim) halde vicdan yapmış, doktorun para koparmaya çalışmadını nereden bilicez?