sen turbo honda dersen ben genel anlarım benim arabamda turbo honda çünkü ama denemeye gerek yok az çok işi bilen adamsın bak Tuncay başkan ne yazmış orada yavaş derler adama![]()
neyse konu uzamasın inşallah rolle denersin bakalım ne kadar gidiyomuş araban görürüz bizde maşallahımızı deriz
Ronay kusura bakma konuyu biraz pi. ettik hacımsana araba bulayım ben haftasonuna
Biri bana seslenmiş
Ronayım işleri biterse denemeye gelirim. Aracım konple takılı olacak. Sökük olan arkadaslar yanına bır kişi daha alırlarsa basarız. 1250 kg bnle 1330 kg.![]()
kardeşim dikkat ediyorum da herkese bir gider peşindesin ama iş denemeye gelince doğru düzgün denemen bile yok madem denemiyorsun giderde yapma sağa sola yada başkası adına deneme muhabetine girme turbo honda falan istiyorsan altında araban var gider denersin zaten lafla herkes araba yürütür o sorun değil madem deneme talebine yazıyorsun eg ile sen dene bizde görelim giderini
eg ile ben denedık sorun yok bız boşa konusmuyoruz aracım bellı denemelere de gıdıyorum yakın arkadaslarımla denedıgım ıcın deneme vıdeoları bende yayınlamıorum o yuzden kımseyede atar yaptıgım yok cok aracın denemelerını görmek ıstıosan bı gun bı yerde cay içelım sana videoları göstereyım kardesım..![]()
yazdıklarımı lütfen saygısızlık veya ukalalık olarak algılamayın
onur benim arkadaşım biz sürekli deniyoruz red 106 ile o yüzden sıkıntı yok (şimdilik arka tanponundayım)
he turbo honda konusunda deneme işi biraz tahlihsizce oldu ( :
hoş onlarda yabancı değil saoğlsunlar dostlarımız sürekli görüşürüz zaten görüşüldü bu konu şanzıman ve son hız konusunda uyumsuzluklar var
ayrıcda Red 106 bana göre şuan Türkiyenin N/A en hızlı 106 sı olma yolunda ilerliyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)