eniştem uzun yıllardır corona kullanıyor. sıfır cruze aldı ama hala uzun yola corona ile gider.
Ben 10-15 yaş aralığındaki piyasada tutmayan,yüksek hacimli araçları,çok fazla el değiştirmediğinden dolayı temiz kalmış olma ihtimali daha yüksek olduğundan seviyorum.Binici olarak düşündüğüm için böyle.Geçende 18-22bin aralığında araçlara bakarken 2000 model bir omegaya denk geldim.Donanımı oldukça tatmin ettiğinden ve temiz olmasından dolayı aldım ve zevkle kullanıyorum.Donanım olarak eksiği yok,ayrıca tank gibi derler ya aynen öyle.Tabi tercihler arasında değişkenler çok fazla.Herkesin kriterleri farklı.
Yanlış anlaşılmasın reklam gibi olacak ancak bahsi geçen araç budur 1993 model Corona olarak.
Parça sıkıntısı hiç yaşamadık. Kasası boyası ok gibi olunca eskiliğine aldırılmıyor pek![]()
Araç izmir'de iş çıkışı trafiğinde dahi 10 litre LPG tüketimini aşmadı hiç. 10 litre benzin demiyorum bakın , yakında olan gelsin deneriz eğleniriz. Öyle ölü geberik kullanım falan da değil normal insan işi kullanımla. Altları öyle güzel dolu ki gaza sadece dokunarak gidiyor.
Açık filtre ile çok güzel ses veren araçtır bu arada , denedik bi ara![]()
Yani demem o ki resimleri bir dolaşın , 93 yılında takılmış olan fabrikasyon panasonic teyp üstündeki , O'na kadar hiç ellenmemiş araç bulunca , 2011 focus'tan inmiş insan bile çok seviyor aracı.
1.6 dizellerle denedik sonucu söylemeyeyim polemik doğmasın![]()
-Fırat
CB7'nin orjinal parçaları pahalı mıydı?
Benimde o düz keskin hatlar daha çok hoşuma gidiyor.
Teşekkürler.
Evet A kasa vectralar en sorunsuz kasası. Bir ara gt aradık ama istediğimiz gibi olan çıkmadı.
teşekkürler.
Hacim çok farklıdır zevki ayrıdır.
Parça durumu nasıl?
Teşekkürler.
Valla kardeşim orta direği üzecek yakıtı ve yedek parça pahalılığı varsa işime gelmez maalesef.
Teşekkürler.
Mk2 de yakıt tüketimi fazla. Mk1 daha az yakıyor.
Mk2 jatco alınmalı bence.
Fordun çok bakımlısını bulmak gerekir. Kendim 4 senedir Ford kullanıyorum japon gibi değiller.
Teşekkürler.
Dur kardeşim hiç anlatma mondeodan soğutuyon beni
Teşekkürler.
Gelmiş geçmiş en iyi seri üretimlerden biri olan camry.
Ülkemizde tam bir macera.
teşekkürker.
Hocam mondeo incelemesi çok iyiydi.
Siteyi takip ederim artık.
Teşekkürler.
90-93 arasının parçaları daha yaygın diye biliyorum.
Teşekkürler.
Çok kaliteli araçlar. Değerlerinin bilinmemesi hem iyi hem kötü.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Fırat kardeşim parça sorunu olmaması çok güzel.
Uzun yıllar kullanmak için alınabilir.
Özel değilse arkadaş neden satıyor aracı?
Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:
"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."
Çıkma olarak bulmak mümkün, fiyatlarda uygun. Serviste ki fiyatları soruyorsan aman Allah. Arza yapan bobindi benim, keşke bobini servisten 250 TL'ye orjinal alsaydım muhtemelen bütün problemim çözülcekti. Yan sanayiye bir kere girdik ateşlemede, dikiş tutmadı. Radyatör serviste 1040 TL, yan sanayi 200 TL ama birebir uyum ve sıfır problem. Distribütör komple serviste 1900 TL, yan sanayi 450 TL. Orjinal bobin 250 TL, Yan sanayi bobin 70 TL.
"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."
25 civarlarındaki rakamlara b5 kasa a4 1.8t lerin yerini hiçbirşey tutamaz bence ben 4 sene kullandım 2001 modeldi yani b5 kasanın son yılı coilover taktım 18 jant taktım yazılım rolling herşeyi yaptım bir kere ön takımından ses bile gelmedi ilk günkü gibiydi ben ona iyi baktım oda beni çok mutlu etti son dönem prins lpg taktırmıştım araba iyice kendine geldi birkaç kişi audi 1.8t yi lpg için üretmiş demişti şaka maka gerçektende bu kadar uyum olamaz her anlamda muazzam bir araba kendisi ondan sonra kullanmadığım araba kalmadı ama yeri başkadır bende
ford scorpio, citroen XM ve opel omega üçlüsünden en az birisine sahip olmayı çok istiyorum. özellikle XM çok farklı bir araç.
Fatih abi şöyle soyliyeyim net olarak 2011 focusu satip nakit yaratalim is icin diye satildi. 10-15 araliginda en iyi secenek olduguna inanarak Corona aldik. Bakimlarini yaptik guzel vakit gecirdik ancak durumlari toparladi yine arkadasim. 2.0 156 , 3.20 vs biraz daha genç isi biseyler alalim diye satiliga cikardik. Begendigimiz bir kac alfa vardi da satildi cogu. Yani tamamen keyfi az daha iyi biseyler alma niyetiyle satilik. Alfa da bile belki ozler altlarinin dolulugunu ve tuketimi..
-Fırat
Yaklasik 6 senedir b5 TQ sahibiyim. O paralara alinabilecek araclarin en basinda geliyor herseyi ile . Bizde lpg taktik gecen sene ( kit mtm ) cok memnunuz.
Ayrica toyota camry de alinabilir makul butceler ile. Abd deki ilk arabam 1994 camry idi 260k kusur mil de ( 400 kusur bin km ) sattim hala saat gibi calisiyordu . Diger camry im 2007 modeldi onuda yaklasik 80k mil dr sattim bir kere servise gittigimi hatirlamiyorum. Yeni bombos kia vs alinacagina eski japonlar kesinlikle tercih edilebilir.
Teşekkürler.
XM efsanedir.
Anladım kardeşim.
Alfaların çoğu satıldı ha. Hemde 2.0 onlarında hastası var tabi.
Keşke toyota camryin üzerine yoğunlaşsaydı ülkemizde bizde daha çok değeri bilinseydi.
teşekkürler.
Tam tersine oldukça sorunsuz ve sağlam bir araç zaten o yüzden üretilmiş en iyi serilerden dedim.
ülkemizde bilinmeyen bir araç yukarıda da yazdığım gibi.
Parça sorunu var ve pahalı.
2.eli zayıf aracın ismini ilk kez duyanlar var o yüzden macera dedim.
Mazda için konuşayım...
Eskiden mazda almak çok mantıklıydı. Eski modellerde fiyatlar yerlerdeydi ve biz bedavaya çok kaliteli araçlara binebiliyorduk. Şuan ise durum farklı...
Arıza yapmıyor diye yağ su ekleyerek kullanılan onlarca mazda var. Eski modelde temizini bulmak zor... Bulursanız kaçırmayın. Mazdasını satıp yada takasa açıp mazda dışında başka bir araç düşünenden de mazda almayın
10un üzerinde mazdam oldu... her serisini kullandım aldım sattım 90dan 2012ye kadar...
10-15 arası alacağınız mazdaların donanımına dikkat edin. otomatik cam vs onlar 90larda da var. önemli olan hava yastığı-klima-abs nadiren sunroof ve bazı modellerde TCS(asr)
Mazda bakıyorsanız önerim 99 model üstü olan astina kasasının 1,8 modelleri. GT sini bulursanız donanımda çok iyidir. 99 323 serisi ile 98 sonrası 626 serisi aynı platform üzerinde kurulu.
Ben bir süredir farklı modellerde volvolar kullanıyorum... en düşüğü 200 en yükseği 260hp civarı. Maalesef benim bütçeme göre bu güçlerde bir mazda yok...
Hep söylerim... 92-97 arası 626 kasası ve 2003-2008 arası mazda6 kasası çok iyidir ve bu araçların eş değer güçleri ülkemizde olsaydı Volvo'ya binmezdim...
örnek bir ilan... GT değil ve fiyat yüksek... ama görmen açısından koyuyorum...
Connecting site...
Sana önerim 99 üstü 323 ve 98 üstü 626 serileridir. zaten 2001-2002-2003 model bulamazsın pek Türkiye'de... Sonrasında mazda3ler geldi ve toparlandı mazda...
Temiz bir 323 ve 626 içinde 12-14 arası durumuna göre verilebilir. Araban temizse bu fiyatlara 1 haftada satarsın. Hiç bir mazdam 2 ay ilanda kalmadı keyfi fiyat yazmadıysam...
Piyasası yok diyenlerede "kaç tane alıp sattın" diye sormayı ihmal etme... Defalarca saab 9-5 alma sınırından döndüm. Her defasında kaçırdım bir aksilik çıktı. Fabrikası kapanan araba bile bin tl altına yazınca çatır çatır satılıyor...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
güzel konu olmuş. benimde ilgimi çeken 2 araç var ilan koymuyorum uçmasın.9-14 bin aralığında 2 araç. bu araçlar hakkında kullanıcı yorumları / tavsiyeleri olan varmı ? özellikle subaru motor için yapılabilecekler ??
97 legacy
nissan sunny
![]()
98 legacy 2.5GX modellerini şiddetle tavsiye ederim 2500cc DOHC motoru gerçekten çok seri özelliklerine göre fiyatları gayet uygun ancak piyasada temizini bulmak zor.Modifiye konusunda motora pek bir şey yapamazsınız zaten 165 hp 220nm tork gücü var![]()
Connecting site...
Konu çok güzel.. mazdacı arkadaşa da katılıyorum.
bu kadar sorunsuz zarif ve güzel arabaların piyasalarına bakın..
yok hondaymış yok bilmemneymiş diy 2 tane kıçıkırık donanıma miadı dolmak üzere motorlara o paraları vermek çok acı.
323 ler 626 lar camry ler.. sonuna kadar dünyanın en sorunsuz ve keyifli otomobilleri.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...68153711/detay
son zamanlar da piyasaları arttı 6 7 ay evvel 22 25 arasında sürünüyordu bunlar.. donanımsa donanım sorunsuzluksa sorunsuzluk..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...61829913/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...67406454/detay
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)