User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
48 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Piyasa Araçlarına Alternatif

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eniştem uzun yıllardır corona kullanıyor. sıfır cruze aldı ama hala uzun yola corona ile gider.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 10-15 yaş aralığındaki piyasada tutmayan,yüksek hacimli araçları,çok fazla el değiştirmediğinden dolayı temiz kalmış olma ihtimali daha yüksek olduğundan seviyorum.Binici olarak düşündüğüm için böyle.Geçende 18-22bin aralığında araçlara bakarken 2000 model bir omegaya denk geldim.Donanımı oldukça tatmin ettiğinden ve temiz olmasından dolayı aldım ve zevkle kullanıyorum.Donanım olarak eksiği yok,ayrıca tank gibi derler ya aynen öyle.Tabi tercihler arasında değişkenler çok fazla.Herkesin kriterleri farklı.

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlış anlaşılmasın reklam gibi olacak ancak bahsi geçen araç budur 1993 model Corona olarak.

Parça sıkıntısı hiç yaşamadık. Kasası boyası ok gibi olunca eskiliğine aldırılmıyor pek

Araç izmir'de iş çıkışı trafiğinde dahi 10 litre LPG tüketimini aşmadı hiç. 10 litre benzin demiyorum bakın , yakında olan gelsin deneriz eğleniriz. Öyle ölü geberik kullanım falan da değil normal insan işi kullanımla. Altları öyle güzel dolu ki gaza sadece dokunarak gidiyor.

Açık filtre ile çok güzel ses veren araçtır bu arada , denedik bi ara

Yani demem o ki resimleri bir dolaşın , 93 yılında takılmış olan fabrikasyon panasonic teyp üstündeki , O'na kadar hiç ellenmemiş araç bulunca , 2011 focus'tan inmiş insan bile çok seviyor aracı.

1.6 dizellerle denedik sonucu söylemeyeyim polemik doğmasın
    -Fırat

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrekuzdere Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 yıl boyunca 93 model Accord kullandım. Mükemmel bir araçtı diyebilirim, özellikle fiyatı göz önüne alındığı zaman. Abs-Klima-Sunroof-4 cam otomatik-Elektrikli ayna vs vs gerekli olan tüm özellikler vardı. Performans olarak 2.0 133hp motora sahipti ve lpg ile tüketmi de şehir içi 30krş civarlarındaydı. Buna bir çok insan inanmasa da
    Aracı 2 sebepten sattım; birincisi aracın orjinal ilk üzerinde ki 20 yıllık distribütörü arza yaptı ve değiştirdim (tabi ki yan sanayi ürün ile). Türkiye'de bu araçlar için satılan distribütör ve bobin parçaları çok kalitesiz. Orjinali ile hiç bir problem yaşanmazken, yan sanayi taktığınız anda ateşleme sorunları bitmek bilmiyor. Kesinlikle orjinal distribütör kullanmak gerek. Bu olay beni araçtan soğuttu. İkincisi de dış görünüşü çok düz hatlara sahip olduğu için eski olduğunu belli ediyordu, maddi durumum düzelince sattım.
    CB7'nin orjinal parçaları pahalı mıydı?
    Benimde o düz keskin hatlar daha çok hoşuma gidiyor.
    Teşekkürler.
    Alıntı mmtrıza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    görüşlerinize bende katılıyorum uzun süre binilecek ise alınası araçlar ama satmak istediğinde piyasası olmadığı için satarken zorlar benim sizin seçeneklerinize ek sunacağım araç 93-96 arası a kasa vectra taş gibi konforu parasına göre iyi piyasası hızlı B kasasından daha hızlı pazara sahip
    Evet A kasa vectralar en sorunsuz kasası. Bir ara gt aradık ama istediğimiz gibi olan çıkmadı.
    teşekkürler.
    Alıntı zOnstyLe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    A kasa Vectra var aile aracı olarak daha 97.000'de 2.0 GLS tüpte ortalaması 30-35 kuruş arası gidip geliyor ''şehir içinde'' uzun yolda şok eder emin olabilirsin. Hacim olarakta 2.0 ayrı bi hava veriyor gaza oturdugunuzda koltugada yapıstırması ayrı bi keyf Uzun lafın kısası temizini bulursan ve satıcam değilde binicem gözüyle iyi bakarsan az paraya cok temiz ve cidden kendine hayran bırakan arabalar var.
    Hacim çok farklıdır zevki ayrıdır.
    Parça durumu nasıl?
    Teşekkürler.
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla fatih kardesim eski nesil 2.0 lardan ekonomi bekleme 10 litre falan yalan yani en yakani accorddu benim kullandigim oda 11.5 12 litre falan
    Valla kardeşim orta direği üzecek yakıtı ve yedek parça pahalılığı varsa işime gelmez maalesef.
    Teşekkürler.
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O fiyat aralığında yüksek segment, yüksek donanım, konfor : Mondeo.

Connecting site...

Connecting site...

Connecting site...

Not: İlan sahiplerini tanımıyorum.
    Mk2 de yakıt tüketimi fazla. Mk1 daha az yakıyor.
    Mk2 jatco alınmalı bence.
    Fordun çok bakımlısını bulmak gerekir. Kendim 4 senedir Ford kullanıyorum japon gibi değiller.
    Teşekkürler.
    Alıntı Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    97 silvertop zetec makina 10 litre benzin yakiyordu s.ici
    yururude cok guzeldi motorun karakteri hondalar gibi ayni ne kadar cevirirsen o kadar yururdu
    gel gelelim masrafini bitiremedim. Her ay bi yeri patliyordu. O zamanlar babamda il disinda gorev yapiyordu liseli harcligini arabaya yatirdik 1 sene boyunca ilana koydugum aksam sattim. Mekanigi on numara olmustu ama. Vag grubuna gectikte huzura erdik.
    Dur kardeşim hiç anlatma mondeodan soğutuyon beni
    Teşekkürler.
    Alıntı tumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Piyasada az bulunan, 90ların sonu 2000lerin başında üretilmiş araçlara benimde ilgim var. Bir kaç tane favori ilanımı paylaşayım. Belki bazı arkadaşlara fikir verir.
    Connecting site...
    Connecting site...
    Gelmiş geçmiş en iyi seri üretimlerden biri olan camry.
    Ülkemizde tam bir macera.
    teşekkürker.
    Alıntı Evo34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fatih güzel bir noktaya değinmişsin.

Benim izlenim ve analizlerim şunu gösteriyor;
    Otomotiv piyasasındaki yukarı yönlü trend, kullanıcıları 5-10 yaş aralığındaki yüksek hacimli D
    segmenti araçlara yönlendirdiği şeklinde. Fiyat/performans oranı çok yüksek bu araçların.
    Kendimden örnek vermek gerekirse;
    2005 Audi A4 2.0 TFSI Quattro,
    2007 Ford Mondeo Dizel/AT MK3
    gibi 2005-2008 yılı aralığındaki araçları aldım ve büyük bir memnuniyetle kullandım.

Gördüğüm bir nokta daha, kullanıcılar günümüzde sıfırı 50bin liraları bulan A-B sınıfı araçlar
    almak yerine, bir kaç yaşında olsun ama kaliteli olsun fikrindeler.

Bende bu fikri destekliyor ve periyodik bakımı aksatılmamış D sınıfındaki araçları gözünüz kapalı
    alıp kullanılabileceğini düşünüyorum.

Piyasada incelemesini yaptığım f/p oranı yüksek bazı modelleri aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz;
    Otomobil Test Garajı
    Hocam mondeo incelemesi çok iyiydi.
    Siteyi takip ederim artık.
    Teşekkürler.

Alıntı Mert_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    babam yaklaşık 4-5 yıldır 90 model mazda 626 2.0 motor kullanıyor sıklıkla bende kullanıyorum,hidrolik direksiyon,4 cam otomatik,elektrikli aynalar bel destekli koltukları vs. ayrıca aşırı sorunsuz bir araba

yıllardır yağ,su temel şeyler dışında 1 lira masraf çıkarmadı ne motor ne mekanik her gün kullanılmasına rağmen

lpg de şehiriçi 30-32 krş yakıyor gidişide iyidir 2.viteste 120 görebiliyor lpgde, konforu rahatlığı çok iyi, bence o paralara binilecek en iyi araçlardan biridir
    90-93 arasının parçaları daha yaygın diye biliyorum.
    Teşekkürler.
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eniştem uzun yıllardır corona kullanıyor. sıfır cruze aldı ama hala uzun yola corona ile gider.
    Çok kaliteli araçlar. Değerlerinin bilinmemesi hem iyi hem kötü.
    Teşekkürler.
    Alıntı secomeco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 10-15 yaş aralığındaki piyasada tutmayan,yüksek hacimli araçları,çok fazla el değiştirmediğinden dolayı temiz kalmış olma ihtimali daha yüksek olduğundan seviyorum.Binici olarak düşündüğüm için böyle.Geçende 18-22bin aralığında araçlara bakarken 2000 model bir omegaya denk geldim.Donanımı oldukça tatmin ettiğinden ve temiz olmasından dolayı aldım ve zevkle kullanıyorum.Donanım olarak eksiği yok,ayrıca tank gibi derler ya aynen öyle.Tabi tercihler arasında değişkenler çok fazla.Herkesin kriterleri farklı.
    Teşekkürler.
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış anlaşılmasın reklam gibi olacak ancak bahsi geçen araç budur 1993 model Corona olarak.

Parça sıkıntısı hiç yaşamadık. Kasası boyası ok gibi olunca eskiliğine aldırılmıyor pek

Araç izmir'de iş çıkışı trafiğinde dahi 10 litre LPG tüketimini aşmadı hiç. 10 litre benzin demiyorum bakın , yakında olan gelsin deneriz eğleniriz. Öyle ölü geberik kullanım falan da değil normal insan işi kullanımla. Altları öyle güzel dolu ki gaza sadece dokunarak gidiyor.

Açık filtre ile çok güzel ses veren araçtır bu arada , denedik bi ara

Yani demem o ki resimleri bir dolaşın , 93 yılında takılmış olan fabrikasyon panasonic teyp üstündeki , O'na kadar hiç ellenmemiş araç bulunca , 2011 focus'tan inmiş insan bile çok seviyor aracı.

1.6 dizellerle denedik sonucu söylemeyeyim polemik doğmasın
    Fırat kardeşim parça sorunu olmaması çok güzel.
    Uzun yıllar kullanmak için alınabilir.
    Özel değilse arkadaş neden satıyor aracı?
    Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:

"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."

emrekuzdere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    CB7'nin orjinal parçaları pahalı mıydı?
    Benimde o düz keskin hatlar daha çok hoşuma gidiyor.
    Teşekkürler.
    Çıkma olarak bulmak mümkün, fiyatlarda uygun. Serviste ki fiyatları soruyorsan aman Allah. Arza yapan bobindi benim, keşke bobini servisten 250 TL'ye orjinal alsaydım muhtemelen bütün problemim çözülcekti. Yan sanayiye bir kere girdik ateşlemede, dikiş tutmadı. Radyatör serviste 1040 TL, yan sanayi 200 TL ama birebir uyum ve sıfır problem. Distribütör komple serviste 1900 TL, yan sanayi 450 TL. Orjinal bobin 250 TL, Yan sanayi bobin 70 TL.
    98'ies - 05'vtec2 - 93'Accord - 08'Accord - 05'Jazz - 98'Twingo - FD6 - E39 - G5Prelude - 99'Crv - 08'Auris - W204 - W176 - W164 - F20
    Alıntı RR-V8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı biz mi getirelim yoksa siz gelip bağlar mısınız?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrekuzdere Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çıkma olarak bulmak mümkün, fiyatlarda uygun. Serviste ki fiyatları soruyorsan aman Allah. Arza yapan bobindi benim, keşke bobini servisten 250 TL'ye orjinal alsaydım muhtemelen bütün problemim çözülcekti. Yan sanayiye bir kere girdik ateşlemede, dikiş tutmadı. Radyatör serviste 1040 TL, yan sanayi 200 TL ama birebir uyum ve sıfır problem. Distribütör komple serviste 1900 TL, yan sanayi 450 TL. Orjinal bobin 250 TL, Yan sanayi bobin 70 TL.

Kardeşim bende olsam distribütörü yan sanayi alırdım.
    Aradaki fark büyük. Bazen çıkmacılarda burunlarından kıl aldırmıyorlar nasıl olsa bana muhtaç diye.
    Orjinal parçalar cidden pahalı.
    Bu yüzden ilk msjda saydığım araçlar prim yapıyor.

"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    25 civarlarındaki rakamlara b5 kasa a4 1.8t lerin yerini hiçbirşey tutamaz bence ben 4 sene kullandım 2001 modeldi yani b5 kasanın son yılı coilover taktım 18 jant taktım yazılım rolling herşeyi yaptım bir kere ön takımından ses bile gelmedi ilk günkü gibiydi ben ona iyi baktım oda beni çok mutlu etti son dönem prins lpg taktırmıştım araba iyice kendine geldi birkaç kişi audi 1.8t yi lpg için üretmiş demişti şaka maka gerçektende bu kadar uyum olamaz her anlamda muazzam bir araba kendisi ondan sonra kullanmadığım araba kalmadı ama yeri başkadır bende

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ford scorpio, citroen XM ve opel omega üçlüsünden en az birisine sahip olmayı çok istiyorum. özellikle XM çok farklı bir araç.

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fatih abi şöyle soyliyeyim net olarak 2011 focusu satip nakit yaratalim is icin diye satildi. 10-15 araliginda en iyi secenek olduguna inanarak Corona aldik. Bakimlarini yaptik guzel vakit gecirdik ancak durumlari toparladi yine arkadasim. 2.0 156 , 3.20 vs biraz daha genç isi biseyler alalim diye satiliga cikardik. Begendigimiz bir kac alfa vardi da satildi cogu. Yani tamamen keyfi az daha iyi biseyler alma niyetiyle satilik. Alfa da bile belki ozler altlarinin dolulugunu ve tuketimi..
    -Fırat

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdestan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    25 civarlarındaki rakamlara b5 kasa a4 1.8t lerin yerini hiçbirşey tutamaz bence ben 4 sene kullandım 2001 modeldi yani b5 kasanın son yılı coilover taktım 18 jant taktım yazılım rolling herşeyi yaptım bir kere ön takımından ses bile gelmedi ilk günkü gibiydi ben ona iyi baktım oda beni çok mutlu etti son dönem prins lpg taktırmıştım araba iyice kendine geldi birkaç kişi audi 1.8t yi lpg için üretmiş demişti şaka maka gerçektende bu kadar uyum olamaz her anlamda muazzam bir araba kendisi ondan sonra kullanmadığım araba kalmadı ama yeri başkadır bende
    Yaklasik 6 senedir b5 TQ sahibiyim. O paralara alinabilecek araclarin en basinda geliyor herseyi ile . Bizde lpg taktik gecen sene ( kit mtm ) cok memnunuz.

Ayrica toyota camry de alinabilir makul butceler ile. Abd deki ilk arabam 1994 camry idi 260k kusur mil de ( 400 kusur bin km ) sattim hala saat gibi calisiyordu . Diger camry im 2007 modeldi onuda yaklasik 80k mil dr sattim bir kere servise gittigimi hatirlamiyorum. Yeni bombos kia vs alinacagina eski japonlar kesinlikle tercih edilebilir.

tumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gelmiş geçmiş en iyi seri üretimlerden biri olan camry.
    Ülkemizde tam bir macera.
    teşekkürker.
    Camry sorunlu bir arabamadır neden öyle düşünüyorsunuz. Yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdestan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler.
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ford scorpio, citroen XM ve opel omega üçlüsünden en az birisine sahip olmayı çok istiyorum. özellikle XM çok farklı bir araç.
    XM efsanedir.
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fatih abi şöyle soyliyeyim net olarak 2011 focusu satip nakit yaratalim is icin diye satildi. 10-15 araliginda en iyi secenek olduguna inanarak Corona aldik. Bakimlarini yaptik guzel vakit gecirdik ancak durumlari toparladi yine arkadasim. 2.0 156 , 3.20 vs biraz daha genç isi biseyler alalim diye satiliga cikardik. Begendigimiz bir kac alfa vardi da satildi cogu. Yani tamamen keyfi az daha iyi biseyler alma niyetiyle satilik. Alfa da bile belki ozler altlarinin dolulugunu ve tuketimi..
    Anladım kardeşim.
    Alfaların çoğu satıldı ha. Hemde 2.0 onlarında hastası var tabi.
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaklasik 6 senedir b5 TQ sahibiyim. O paralara alinabilecek araclarin en basinda geliyor herseyi ile . Bizde lpg taktik gecen sene ( kit mtm ) cok memnunuz.

Ayrica toyota camry de alinabilir makul butceler ile. Abd deki ilk arabam 1994 camry idi 260k kusur mil de ( 400 kusur bin km ) sattim hala saat gibi calisiyordu . Diger camry im 2007 modeldi onuda yaklasik 80k mil dr sattim bir kere servise gittigimi hatirlamiyorum. Yeni bombos kia vs alinacagina eski japonlar kesinlikle tercih edilebilir.
    Keşke toyota camryin üzerine yoğunlaşsaydı ülkemizde bizde daha çok değeri bilinseydi.
    teşekkürler.
    Alıntı tumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Camry sorunlu bir arabamadır neden öyle düşünüyorsunuz. Yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum
    Tam tersine oldukça sorunsuz ve sağlam bir araç zaten o yüzden üretilmiş en iyi serilerden dedim.
    ülkemizde bilinmeyen bir araç yukarıda da yazdığım gibi.
    Parça sorunu var ve pahalı.
    2.eli zayıf aracın ismini ilk kez duyanlar var o yüzden macera dedim.

zOnstyLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hacim çok farklıdır zevki ayrıdır.
    Parça durumu nasıl?
    Teşekkürler.
    Parça sıkıntımız olmadı cok sukur ki zaten bakımını yaptır yağını suyunu eksik bırakma banamısın demiyor Cevrenizde kullanan var ise söyle 2 3 km kullanın hoşunuza gider

tumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam tersine oldukça sorunsuz ve sağlam bir araç zaten o yüzden üretilmiş en iyi serilerden dedim.
    ülkemizde bilinmeyen bir araç yukarıda da yazdığım gibi.
    Parça sorunu var ve pahalı.
    2.eli zayıf aracın ismini ilk kez duyanlar var o yüzden macera dedim.
    Cevabınız için teşekkür ederim.

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mazda için konuşayım...

Eskiden mazda almak çok mantıklıydı. Eski modellerde fiyatlar yerlerdeydi ve biz bedavaya çok kaliteli araçlara binebiliyorduk. Şuan ise durum farklı...

Arıza yapmıyor diye yağ su ekleyerek kullanılan onlarca mazda var. Eski modelde temizini bulmak zor... Bulursanız kaçırmayın. Mazdasını satıp yada takasa açıp mazda dışında başka bir araç düşünenden de mazda almayın

10un üzerinde mazdam oldu... her serisini kullandım aldım sattım 90dan 2012ye kadar...

10-15 arası alacağınız mazdaların donanımına dikkat edin. otomatik cam vs onlar 90larda da var. önemli olan hava yastığı-klima-abs nadiren sunroof ve bazı modellerde TCS(asr)
    Mazda bakıyorsanız önerim 99 model üstü olan astina kasasının 1,8 modelleri. GT sini bulursanız donanımda çok iyidir. 99 323 serisi ile 98 sonrası 626 serisi aynı platform üzerinde kurulu.

Ben bir süredir farklı modellerde volvolar kullanıyorum... en düşüğü 200 en yükseği 260hp civarı. Maalesef benim bütçeme göre bu güçlerde bir mazda yok...

Hep söylerim... 92-97 arası 626 kasası ve 2003-2008 arası mazda6 kasası çok iyidir ve bu araçların eş değer güçleri ülkemizde olsaydı Volvo'ya binmezdim...

örnek bir ilan... GT değil ve fiyat yüksek... ama görmen açısından koyuyorum...

Connecting site...

Sana önerim 99 üstü 323 ve 98 üstü 626 serileridir. zaten 2001-2002-2003 model bulamazsın pek Türkiye'de... Sonrasında mazda3ler geldi ve toparlandı mazda...

Temiz bir 323 ve 626 içinde 12-14 arası durumuna göre verilebilir. Araban temizse bu fiyatlara 1 haftada satarsın. Hiç bir mazdam 2 ay ilanda kalmadı keyfi fiyat yazmadıysam...

Piyasası yok diyenlerede "kaç tane alıp sattın" diye sormayı ihmal etme... Defalarca saab 9-5 alma sınırından döndüm. Her defasında kaçırdım bir aksilik çıktı. Fabrikası kapanan araba bile bin tl altına yazınca çatır çatır satılıyor...
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

STHL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel konu olmuş. benimde ilgimi çeken 2 araç var ilan koymuyorum uçmasın.9-14 bin aralığında 2 araç. bu araçlar hakkında kullanıcı yorumları / tavsiyeleri olan varmı ? özellikle subaru motor için yapılabilecekler ??

97 legacy

nissan sunny

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    98 legacy 2.5GX modellerini şiddetle tavsiye ederim 2500cc DOHC motoru gerçekten çok seri özelliklerine göre fiyatları gayet uygun ancak piyasada temizini bulmak zor.Modifiye konusunda motora pek bir şey yapamazsınız zaten 165 hp 220nm tork gücü var

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site...

Konu çok güzel.. mazdacı arkadaşa da katılıyorum.
    bu kadar sorunsuz zarif ve güzel arabaların piyasalarına bakın..
    yok hondaymış yok bilmemneymiş diy 2 tane kıçıkırık donanıma miadı dolmak üzere motorlara o paraları vermek çok acı.
    323 ler 626 lar camry ler.. sonuna kadar dünyanın en sorunsuz ve keyifli otomobilleri.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...68153711/detay
    son zamanlar da piyasaları arttı 6 7 ay evvel 22 25 arasında sürünüyordu bunlar.. donanımsa donanım sorunsuzluksa sorunsuzluk..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...61829913/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...67406454/detay
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mazda için konuşayım...

Eskiden mazda almak çok mantıklıydı. Eski modellerde fiyatlar yerlerdeydi ve biz bedavaya çok kaliteli araçlara binebiliyorduk. Şuan ise durum farklı...

Arıza yapmıyor diye yağ su ekleyerek kullanılan onlarca mazda var. Eski modelde temizini bulmak zor... Bulursanız kaçırmayın. Mazdasını satıp yada takasa açıp mazda dışında başka bir araç düşünenden de mazda almayın

10un üzerinde mazdam oldu... her serisini kullandım aldım sattım 90dan 2012ye kadar...

10-15 arası alacağınız mazdaların donanımına dikkat edin. otomatik cam vs onlar 90larda da var. önemli olan hava yastığı-klima-abs nadiren sunroof ve bazı modellerde TCS(asr)
    Mazda bakıyorsanız önerim 99 model üstü olan astina kasasının 1,8 modelleri. GT sini bulursanız donanımda çok iyidir. 99 323 serisi ile 98 sonrası 626 serisi aynı platform üzerinde kurulu.

Ben bir süredir farklı modellerde volvolar kullanıyorum... en düşüğü 200 en yükseği 260hp civarı. Maalesef benim bütçeme göre bu güçlerde bir mazda yok...

Hep söylerim... 92-97 arası 626 kasası ve 2003-2008 arası mazda6 kasası çok iyidir ve bu araçların eş değer güçleri ülkemizde olsaydı Volvo'ya binmezdim...

örnek bir ilan... GT değil ve fiyat yüksek... ama görmen açısından koyuyorum...

Connecting site...

Sana önerim 99 üstü 323 ve 98 üstü 626 serileridir. zaten 2001-2002-2003 model bulamazsın pek Türkiye'de... Sonrasında mazda3ler geldi ve toparlandı mazda...

Temiz bir 323 ve 626 içinde 12-14 arası durumuna göre verilebilir. Araban temizse bu fiyatlara 1 haftada satarsın. Hiç bir mazdam 2 ay ilanda kalmadı keyfi fiyat yazmadıysam...

Piyasası yok diyenlerede "kaç tane alıp sattın" diye sormayı ihmal etme... Defalarca saab 9-5 alma sınırından döndüm. Her defasında kaçırdım bir aksilik çıktı. Fabrikası kapanan araba bile bin tl altına yazınca çatır çatır satılıyor...
    Hocam çok teşekkürler.
    Güzel açıklamalar.
    Alıntı PROMINENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Connecting site...

Konu çok güzel.. mazdacı arkadaşa da katılıyorum.
    bu kadar sorunsuz zarif ve güzel arabaların piyasalarına bakın..
    yok hondaymış yok bilmemneymiş diy 2 tane kıçıkırık donanıma miadı dolmak üzere motorlara o paraları vermek çok acı.
    323 ler 626 lar camry ler.. sonuna kadar dünyanın en sorunsuz ve keyifli otomobilleri.

Connecting site...
    son zamanlar da piyasaları arttı 6 7 ay evvel 22 25 arasında sürünüyordu bunlar.. donanımsa donanım sorunsuzluksa sorunsuzluk..

Connecting site...

Connecting site...
    Hocam ilk ilandaki 626 çok güzel görünüyor fakat ilan tarihi 15 nisan o kadar kötü değil demi bunların piyasası?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)