Falcao sakatlanmasaydi cok kaleciyi sakat birakirdi bu kupadaiyiki bizim milli takim gitmemis kupaya valla rezil rusva olup sifir puanla geri donecektik
![]()
Falcao sakatlanmasaydi cok kaleciyi sakat birakirdi bu kupadaiyiki bizim milli takim gitmemis kupaya valla rezil rusva olup sifir puanla geri donecektik
![]()
Kolombiya'dan beklentim büyüktü zaten ve oynuyorlar.James Rodriguez piyasaya yeni çıkmış gibi konuşmalarını anlamıyorum trt ekibinin neyse ki ntvspor ekibi aynı muameleyı yapmıyor.Daha bir de ellerin de az da olsa kullandıkları Quintero var,keşke Falcao'da olsaydı.
Bala gote eledi kokainci pezolar.biri duzecek bunlari ama bakalim kim
Nistelrooy tabi penalti der.uzaktan yakindan alakasi yok penaltiyla![]()
Hollanda 1 tur daha atlarsa Galatasaray Sneijder'i güzel fiyattan okutur bence![]()
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Keske Alman ve Fransa farklı gruplardan gelıyor olsalardı. Muhtemelen ceyrekde karsılasıcaklar.
Dıger tarafdan malesef gelıcek guclu takım yok,Belcıka yada hollanda yarı fınale hatta fınale cıkarsa sasırmayalım.
Yarı fınalı gecen takım(Brezılya-Fransa/Almanya) kupayı almıs sayılır artık...
Hollanda bastırarak aldı macı ancak penaltıyı resmen aldı Robben...
Aynen penaltı verilmese kimse %90 penaltıyı vermedi, başarısız karar diyemezdi. Ben de penaltı olmadığını düşünüyorum. Müdahale var, ama robben o ufak basmayı çok farklı gösterdi.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)