Higuain kadar salak forvet gormedim bi ara besiktasa gelen kardesi belami okudu nabti
Printable View
Higuain kadar salak forvet gormedim bi ara besiktasa gelen kardesi belami okudu nabti
Messi'yi sevmem ama bu kadar kişisel başarısından sonra Dünya Kupası da hakkı.
Almanya kazandı ya la.
Golü atan GÖTZE Arjantin ne yapsın ? :) :)
Messi altin ayakkabi alacak top oynadigini dusunmuyorum kaledede bi herifin oldugunu dusunmuyorum.tipcu tartisilir ama kaleci olarak bravoyla ochoa arasinda secim olmaliydi bana gore
Almanya gerçekten disiplini, soğukkanlılığı ve zamanında temelini attıgı altyapı faaliyetleri ile ortaya yepyeni bir jenarasyon çıkardı ve başardı. Sonuna kadar hak etti.
900m€ harcanmış altyapıya dedi dimi yanlış duymadım..:beuj:
Messi için Fb'ta aynı şeyleri ben de yazdım. Altın Top ödülünü alacak ne yaptı ki :eek:
Nba finallerinde MVP ödülü maçın en iyi oyuncusuna verilir. Burda da golü atan Götze'ye verilmesi gerekiyordu bana göre.
Arjantin alsın istiyordum ama olmadı schweinsteiger de habire kendini yere attı ibne
Keşke basaydım almanlara. bu arada altın top robben'in hakkı bence
arjamtin az becerikli olsa denk getiricekdi :)
farklı birisini daha dünya kupasını aldıgını gördüm 90'daki kupayı hatırlamıyorm
ödüller içinde yaw bunlar burdayken verelim bidaha adamları cağır v.s. uğraşmayalım havasıyla ödüller verildi gibi :)
Gol kralı hak etti gittiler messiye verdiler.
Messi ne yapti da hak etti...
En iyi kalecide almanyanin değildi bence
Eze Eze olmasa da Almanya alır demiştim . Tebrikler Almanya :)
Messi'yi zaten sevmezdim hiçbir bir şey yapmadı bu kupada.
Mahalle arasında top oynayan gençlere benziyor zaten ,uzaktan yakından futbolculukla alakası yok :)
Bunca yatırım ve istikrarın sonunda kupa geldi. İnşallah Almanya'dan feyz alırız spor konusunda, gerçi sadece spor hakkında değil ama neyse :)
yorumsuz
.................................
Alıntı:
Dünya Kupası bittiğine göre belki uluslararası medya ilgisini Filistin'de yaşanan krize çevirir biraz.
Futbol'un toplumları bitkileştirmekteki gücünü çok değişik seviyelerde görmek mümkün.
Hiç unutmuyorum, Ergenekon'un, Balyoz'un, KCK'nın, İnternet filtrelerinin, PHROM'un, iyiden iyiye azalan özgürlüklerin, ODTÜ'de başbakanı protesto eden öğrencilerin evine terörle mücadelenin baskın yaptığı günlerin ortasındaki 2012 Türkiye'sinin gündemi günlerce Alexsandro de Souza isimli futbolcunun Fenerbahçe'den ayrılmasına kilitlenmişti.