Higuain kadar salak forvet gormedim bi ara besiktasa gelen kardesi belami okudu nabti
Higuain kadar salak forvet gormedim bi ara besiktasa gelen kardesi belami okudu nabti
Almanya kazandı ya la.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Golü atan GÖTZE Arjantin ne yapsın ?![]()
![]()
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
Messi altin ayakkabi alacak top oynadigini dusunmuyorum kaledede bi herifin oldugunu dusunmuyorum.tipcu tartisilir ama kaleci olarak bravoyla ochoa arasinda secim olmaliydi bana gore
Almanya gerçekten disiplini, soğukkanlılığı ve zamanında temelini attıgı altyapı faaliyetleri ile ortaya yepyeni bir jenarasyon çıkardı ve başardı. Sonuna kadar hak etti.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
arjamtin az becerikli olsa denk getiricekdi
farklı birisini daha dünya kupasını aldıgını gördüm 90'daki kupayı hatırlamıyorm
ödüller içinde yaw bunlar burdayken verelim bidaha adamları cağır v.s. uğraşmayalım havasıyla ödüller verildi gibi![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Gol kralı hak etti gittiler messiye verdiler.
Messi ne yapti da hak etti...
En iyi kalecide almanyanin değildi bence
Messi'yi zaten sevmezdim hiçbir bir şey yapmadı bu kupada.
Mahalle arasında top oynayan gençlere benziyor zaten ,uzaktan yakından futbolculukla alakası yok![]()
imzasız..
Bunca yatırım ve istikrarın sonunda kupa geldi. İnşallah Almanya'dan feyz alırız spor konusunda, gerçi sadece spor hakkında değil ama neyse![]()
yorumsuz
.................................
Dünya Kupası bittiğine göre belki uluslararası medya ilgisini Filistin'de yaşanan krize çevirir biraz.
Futbol'un toplumları bitkileştirmekteki gücünü çok değişik seviyelerde görmek mümkün.
Hiç unutmuyorum, Ergenekon'un, Balyoz'un, KCK'nın, İnternet filtrelerinin, PHROM'un, iyiden iyiye azalan özgürlüklerin, ODTÜ'de başbakanı protesto eden öğrencilerin evine terörle mücadelenin baskın yaptığı günlerin ortasındaki 2012 Türkiye'sinin gündemi günlerce Alexsandro de Souza isimli futbolcunun Fenerbahçe'den ayrılmasına kilitlenmişti.
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)