Herşey bir kenarada dün akşam izlediğim maçlarda şunu anladımki en görkemli ve ihtişamlı olan İstiklal marşımızla ve bestesi ile bir kez daha gurur duydum
Allah gani gani rahmet eylesin Mehmet Akif Ersoy ve Osman Zeki Üngör
bizim marşımız gibi bir marş daha duymadım
IMPOSSIBLE IS NOTHING
sansüre denk gelmiş sabah Nihat Sırdar radyoda söyledi J.Lo kıyafetinden falan dolayı stüdyoya dönmüşler direk![]()
hangi birini kapatcaksa seyircilerden illa bir çıkıntı bekliyorum latinin ve kalçanın membağı nede olsa
Jennifer Lopez Performance - Opening Ceremony FIFA World Cup 2014 - HD - YouTube
J.Lo'da ne sallıyor maşallah yoğurt koysak ayran yapar
pitbull pampada kısa paçaya uymuş![]()
1881 - 193∞
brezilya kadrosunu görünce hırvatlar ile sıçan gibi oynarlar dedim ama öyle kolay olmadı hatta son dakikalarda 2-2 olması an meselesiydi. favorim almanya ve ilk maçı sabırsızlıkla bekliyorum.
İşte sayılarla Dünya Kupası’nın açılış maçı.
•Dünya Kupası’nda ilk maç sonunda ortaya şaşırtıcı istatistikler çıktı.
•Hırvatistan’ın açılış golü, Brezilya’nın Dünya Kupası tarihinde kendi kalesine attığı ilk goldü.
•Neymar, Brezilya formasıyla çıktığı son 6 maçta 4 gol kaydetti.
•Neymar, Brezilya formasıyla 50. Maçında 23. golünü kaydetti.
•Oscar, Brezilya ile son sekiz maçında dört gol attı.
•Neymar’ın ağlarla buluşturduğu penaltı öncesinde, Dünya Kupası tarihinde atılan son 3 penaltı gol olmamıştı. (Gyan, Cardozo, Alonso)
•Brezilya’nın ikinci yarıdaki ilk şutu 67. dakikada geldi.
•Brezilya son 10 Dünya Kupası grup maçlarında 9 galibiyet aldı.
•Brezilya’nın maç boyunca aldığı 5 faul 1966’dan beri Dünya Kupası tarihinin en azı.
İspanya-Hollanda maç öncesi istatistikler ;
•1990'dan beri ilk defa bir önceki Dünya Kupası finalistleri, ilk maçlarında karşı karşıya geliyor. (Batı Almanya-Arjantin 1986 finali / 1990 ilk grup maçı)
•İspanya, 2010'da ilk maçını İsviçre'ye kaybetmiş, fakat kupayı müzesine götürerek Dünya Kupası tarihinde ilk maçını yenilip şampiyon olan ilk takım olmuştu.
•Vicente del Bosque, İspanya ile Dünya Kupası'da 22 galibiyet 2 beraberlik alıd ve sadece 1 kere yenildi.
•David Villa, İspanya'nın Dünya Kupası'ndaki son 9 golünün 7'sine etki etti. (6 gol, 1 asist)
Dün brezilya 3 atar dedim attıda, fakat ben bu kadar vasat oynayan, top ileri gitsinde ne olursa olsun diye top oynayan bi takım görmedim. Hırvatlar biraz daha iyi oynasalardı kesin kazanırlardı. Zaten maç tam bi fiyaskoydu. İlk gol kendi kalesine, neymarın şutu en ölü köşeye gitti, penaltılık bişey yoktu, kaleci az kalsın tutacaktı topu, son golde resmen yanlış ayakla vurulmuş, pozisyonsuz bi vuruştu. Brezilya gruptan çıktıgı gibi elenir bunu şimdiden diyorum
Bugün için Şili güçlü bir takım, h1 yapar
Meksikada kamerunu yener
İspanya Hollanda maçı için net bişey diyemiyorum. 2010un acısını çıkarmak isteyen bi Hollanda var, fakat yine karşısında son 2kupayı kazanmış bi takım var. Büyük ihtimal bu maçta berabere biter...
futbol hiç ilgimi çekmeztuhaftır
ben kpss için düşünüyorum genelde soruyorlar futbol topunun adı neydi ?
dünkü maçta yan hakemler çok vasattı. 2-3 tane çok ciddi dışarı çıkan topu görmediler. brezilya pozisyonuna çok alakasız bi ofsayt verdiler. yalnız açılış maçına göre çok çok keyifli bir maç oldu.
brezilyanın yıldızı neymar olması beklentisi mevcut sanırım ama oscar dün akşamki performansla turnuvanın yıldızı olur kesin.
hulk hayvanında da nasıl fizik var![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Sözlerinin güzelliğiyle eşdeger olan kötülükte bir bestesi var. Onlarca bestenin arasından onun seçilmesiyse tamamiyle ideolojik bi karar.
Neyse konuya dönecek olursak ;
Aklıma geldikce heyecanlanıyorum Dünya Kupası'ndan. daha ikinci günündeyiz ama bitecek ve 4 yıl daha bekleyeceğiz diye eşek kadar herif hüzünleniyorum
Avrupa futbolu bence damgasını vuracak bu kupaya. Mümkünatını bilmiyorum ama Hollanda'nın Arjantin ya da Brezilya'yla oynamasını istiyorum. Takımlardan ziyade seviyorum o renklerin sahada karşılaşmasını.
Afrika takımlarından bi tanesinin en az yarı finale çıkması lazim.
çok güzel be![]()
bu akşam normal şartlarda ispanya'nın hollanda'ya tecavüz etmesi lazım. oturmuş kadro ve oyun olarak çok üstünler. kaldığımız otelde birkaç ispanyol aile var, izlemesi keyifli olur. kadro resmen barça-real karışımı:
casillas
de gea
ramos
pique
alba
azpilicueta
albiol
xavi
busquets
iniesta
fabregas
alonso
cazorla
mata
pedro
diego costa
david villa
torres
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
hollanda'nın forvet hattını çıkardığımız zaman size sadece orta sahadan sneijder'in tanıdık bi isim geleceğini tahmin ediyorum.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Beyler şuan maçı izleyen var mı? Ses görüntüden önce geliyor maçın keyfi kaçtı resmen..
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)