trgy Nickli Üyeden Alıntı güvenilir bir firma ve dünya da sayılı sigorta şirketleri arasında yer alıyor. Bu sene ve önümüzdeki yıllar da ülkemiz de yatırımları artarak devam edeceğini beyan ettiler. sağolasın telefonla ulaştılar bana o yüzden şüpheci davrandım yaptırabilirim o halde
M U R A T Nickli Üyeden Alıntı sağolasın telefonla ulaştılar bana o yüzden şüpheci davrandım yaptırabilirim o halde Eski bir acentesi olara söylemeliyim,Dünya'da başarılı ancak Türkiye'de o kadar iyi değiller.Sizin yerinizde olsam başka firmaya yönelirdim.
...
Can_DCK Nickli Üyeden Alıntı Eski bir acentesi olara söylemeliyim,Dünya'da başarılı ancak Türkiye'de o kadar iyi değiller.Sizin yerinizde olsam başka firmaya yönelirdim. trafik sigortasında ne gibi farklılılaklar olabilir ki ?
M U R A T Nickli Üyeden Alıntı trafik sigortasında ne gibi farklılılaklar olabilir ki ? Trafik sigortasının teminatları devlet güvencesindedir. Tüm firmaların teminatları aynıdır.
OEM+
trgy Nickli Üyeden Alıntı Trafik sigortasının teminatları devlet güvencesindedir. Tüm firmaların teminatları aynıdır. bende öyle biliyorum ama arkadaş başka firmaya yönel dedi diye sordum
Trafikpoliçesiyse problem yok , ancak başka poliçe alınmasını tavsiye etmem.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları