User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
45 sonuçtan 39 ile 45 arası

Konu: Kullanıcı Yorumu Lazım: Samsung Galaxy S3 ve S3 Mini

abdullahduymaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cıktıgı hafta almıştım s3 ü şu ana kadar kullandım her şekilde sorun oldu bende sağolsun,sarj cihazı,kasılması,donması,kendi kendine gidip gelmesi falan tam bir sıkıntı kesinlikle almayın.
    kız arkadaşıma 1 yıl once s3 mini almıştık hala kullanıyor telefonu temel ihtiyaclar için kullanmasına ragmen o da deli gibi kasıyor donuyor pil sıkıntısı var.. ikisinide eleyin yanından bile geçmeyin.. s4 mini su an stabil calışıyor ama 1 sene sonra ne olucagı onunda belli değil umarım s3-s3 mini gibi olmaz onunda sonu..
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama ilk kuralımızdır önce bunu öğren,ATATÜRK ü sev. Tanı Öğren.

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 seneye geçik s3 kullanıyorum şükür bı sıkıntı yasamadım kaç defa yere dusurdum telefonu ekranı sapasağlam sadece sarjı cok cabuk gıdıyor
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı abdullahduymaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cıktıgı hafta almıştım s3 ü şu ana kadar kullandım her şekilde sorun oldu bende sağolsun,sarj cihazı,kasılması,donması,kendi kendine gidip gelmesi falan tam bir sıkıntı kesinlikle almayın.
    kız arkadaşıma 1 yıl once s3 mini almıştık hala kullanıyor telefonu temel ihtiyaclar için kullanmasına ragmen o da deli gibi kasıyor donuyor pil sıkıntısı var.. ikisinide eleyin yanından bile geçmeyin.. s4 mini su an stabil calışıyor ama 1 sene sonra ne olucagı onunda belli değil umarım s3-s3 mini gibi olmaz onunda sonu..
    becerebilirim dersen rom yükle özellikle slim rom. oyun vs harici normal instagram falan bakınarak gece 2 3 de %90 olan sarjım anca 6 gibi %25 lere geliyor 3g den edge inersem cok daha uzun gider ve gram takılmaz arkada trilyon tane oyun acsanda
    1881 - 193

EserBodrum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blow07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    S5 tahmin ettiğimden hızlı 2 aydır kullanıyorum. Şu ana kadar hiç bir problem ile karşılaşmadım.

S5 hızlıdır doğrudur incelemedim ama iki sene sonra ne olacağı belli değil. Örneğin iPhone 4 kullanan tanıdıklarım var hiç bir şekilde kasma olmuyor gayet stabil çalışıyor.

abdullahduymaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    becerebilirim dersen rom yükle özellikle slim rom. oyun vs harici normal instagram falan bakınarak gece 2 3 de %90 olan sarjım anca 6 gibi %25 lere geliyor 3g den edge inersem cok daha uzun gider ve gram takılmaz arkada trilyon tane oyun acsanda
    rom u herkes soyluyor ama ben yapmaya korkuyorum işin acıkcası,detaylı bir anlatımı falan varsa okuyup yapmaya calışırım ama telefonun elimizde patlama riskide var sanırım
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama ilk kuralımızdır önce bunu öğren,ATATÜRK ü sev. Tanı Öğren.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı abdullahduymaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rom u herkes soyluyor ama ben yapmaya korkuyorum işin acıkcası,detaylı bir anlatımı falan varsa okuyup yapmaya calışırım ama telefonun elimizde patlama riskide var sanırım
    patlama riski yok olsa kesin ben patlardım neler denedim telefonda benimki patlamadıysa kimse patlamaz

ayrıca orjinale donmen 5 bilemedin 10 dkcık

tüm gerekenler burda nasıl yapılacagını detaylıca anlatıyor zaten linklerde

Samsung Galaxy S3 I9300 I9305

bölümleri gorucen kastım custom romlar ozelliklede "slim rom" acaip stabil. yılbasından önce yüklemiştim enson 6-7 aydır bikere ne takıldı ne dondu arkada oyunu acık bıraksan bile sıkıntı yok (ondan oncede vardıda 4.4kit kat sevdasına degistirdim pişman oldum )

orjinal yazılımlarda kitlenme takılma yine yapıyor

olmadı youtube dan aratıp izleyebilirsin
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Engin hepsini salla sizin dermanınız LG G2 dir. Hem pil hem sağlamlık hem de bütün yönlerden alayını döver. Eğer Trcell veriyorsa S4 den daha iyidir. Bunun yanında iPhone 4s alabiliyorsanız pil dışında o da olabilir. Yani Trecell in onu verebileceğini düşünüyorum kontrat ile.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)