aslında şişlide sıracevizler tarafınada bakabilirsin. ben şişlide oturuorm aslında bizim alt kat boş ama çok masraf var![]()
Hmmm gayet guzel seyler cıktı arkdaslar wallahı minnettarim. Sundugunuz secenekleri bugun oturup konusucam kendısıyle. Yinede farklı fikirlere hala acıgım.
sezai seninle özel gorusebilirim![]()
KA Style
kardeşim ben sarıyerde oturuyorum tavsiye ederim gayet düzgün bir yer her konuda ve kira fiyatları ucuzdur sarıyer merkezde 600 den başlar kombili 2+1 sarıyer tepelerinde 450-550-600 e 3+1 e kadar evler var ayrıca 800-900 e havuzlu sitede bile ev bulursun sarıyerde emlak konusunda yardımcı olabilirim burda tanıdıklarım vardır depozito vs indirimler yaparlar eğer bir yardımım olursa özelden yazabilirsin
Burak ataköyden tutsun yahu miss gibi sende gelirsin bol bol hem site sonuçta....Öğrencide çok war kültür uni ayağına..
burak feriköy düşünürse bizim ev var orda ama kira yüksek gelmesse 1400 isteniyor...
Burak walla halamın Etiler'de bi evi var ama şu anda içinde kiracı var mı yok mu bilmiorum?Ama Etiler tarafında düşünüorsa Hisarüstü,Tepecik yolu oralardan bakın bence.Ben bide kuzenle konuşiim onunda ev Şişlide belki yakınlarda vardır bildiği kiralık,pm atarım sana.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Gercekten cok tesekkurler ilanlar az cok bıze fikir verdi bulunamayacak gibi degilmiş dediginiz gibi.
KA Style
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)