yok abi yaa bizim gecme gecilme gibi bi derdimiz yoktur geceriz geciliriz tekrar deneriz tekrar geceriz geciliriz :D ama çölde suyu bulmuslar gibi bi sevincimiz yoktur asla..
Printable View
şu muhabbetede uyuz oluyorum... yok o arabada bilmem kaç lira masraf var motora aynısını yapsan ne olur :) be a... motoruda ozaman 1500kg yap öyle gel :D
hakkaten eray çok geçerli bi yorum :D:D
mantıklı ya da motorada harca gel senı tutan yok kı
müthiş bir deneme olacağı kesin heyecanla ve merakla sonuç ne olacak msupra makineli tüfek gibi maaşallah gerek videoları gerek körfezde izleme şansına eriştim tek kelimeyle müthiş allah utandırmasın tüm katılımcıları..
istanbuldan bir kaç araç daha çıkmaz mı arkadaşlar yok mu başka amerikan ? viper dışında bu yarış yıllarca unutulmaz .eminim en büyükler geldi savulun millet ortalık hareketlenmiş mototlra olan videosunu gördüm ismailin. bu iş OKEY'dir! .. kazasız belasız tartışmasız iyi yarışlar .gönül ister ki bir kaç racer daha çıksın bu yarışa.
haklısın ismail abi ne diyim bizim bildigin gibi bi derdimiz yok yani gecmek yada gecilmek gibi maksat dostluk kazansın =) msuprayıda gecen motor sayısı gercekten cok azdır yani bu bir gercek
Üzerinde emek olan herşeye saygı duymak gerek ben bu araca saygı duyuyorum ;)
Konunun akibetini merak ediyorum takipteyim ;)
konu monu yok yarış yok hiç hikaye
pm attım ismail abi sana
Bence siz ağabeyler bu tarz yarışları telefonla belirlemelisiniz. bizde sadece videoları izleriz.