ters bişi söylemiyorum ama neden herkez geri çekildi, hani yarış hani efsanevi arabaların yarışları...
Printable View
ters bişi söylemiyorum ama neden herkez geri çekildi, hani yarış hani efsanevi arabaların yarışları...
ramazanda yarıs yapılmazsa daha iyi olur aslında. oruclu insan dikkatini veremez hır mır çıkmasın .vites kaçıran olabilir .olasılıklar olasılıklar. daha sakin kafa ve organize bir şekilde yakın zamanda inşallah. gönül ister hemen olsun :) o ayrı .merak ettiğim asıl şey ankarada ist e göre daha mı fazla hızlı aaraba var? .istanbuldan bir iki kişi ilgilendiğini gördüm şaşırttı beni
böyle düşünenide ilk defa görüyorum ve yorumun gercekten gülünc yanlıs anlasılmasın dalga gecme manasında söylemedim ama yinede komik geliyor =) roll yapıyorsunuz 3 korna diyo adam uzuyo sen gitmiyosun noldu orucum kardes unutmusum yok artık daha neler =) ismail abi basta olmak üzere en iyi onu tanırım cünkü ve diger abilerim tek tek isim versem burdan bizim oraya yol olur =) =) hepside bence istendigi zaman kalkabilirler her zaman hazırdırlar bence yani ismail abi öyle onu biliyorum su saat desem gel kalkalım abi gelir adım gibi biliyorum :rolleyes:;);););):icon_tup::icon_tup:
Alıntı:utku_speed´isimli üyeden Alıntı
ramazanda yarıs yapılmazsa daha iyi olur aslında. oruclu insan dikkatini veremez hır mır çıkmasın .vites kaçıran olabilir .olasılıklar olasılıklar. daha sakin kafa ve organize bir şekilde yakın zamanda inşallah. gönül ister hemen olsun o ayrı .merak ettiğim asıl şey ankarada ist e göre daha mı fazla hızlı aaraba var? .istanbuldan bir iki kişi ilgilendiğini gördüm şaşırttı beni
böyle düşünenide ilk defa görüyorum ve yorumun gercekten gülünc yanlıs anlasılmasın dalga gecme manasında söylemedim ama yinede komik geliyor =) roll yapıyorsunuz 3 korna diyo adam uzuyo sen gitmiyosun noldu orucum kardes unutmusum yok artık daha neler =) ismail abi basta olmak üzere en iyi onu tanırım cünkü ve diger abilerim tek tek isim versem burdan bizim oraya yol olur =) =) hepside bence istendigi zaman kalkabilirler her zaman hazırdırlar bence yani ismail abi öyle onu biliyorum su saat desem gel kalkalım abi gelir adım gibi biliyorum
ok.
burasıda oldu kurtlar vadisi ozgun sen ramazanda formu kapat en iyisi millet yiyo kendını hahuahua
iftar zamanı yollar bomboş olur .değil yollar heryer bomboş olur. vücutta zaten sindirilmeye başlanan glikojenler ve lipidler size daha iyi bir düşünme ve refleks olasılığı verir.
iftar zamanında yollarda olmak en iyi zamanlama demektir.. hatta su ve bir adet hurma/zeytin ile yarışa başlamak daha bir şukeladır.
budur ...
not: artık şu arenaya birilerinin çıkma vakti gelmiş lakin geçiyor. bu konuya ben varım diyemeyen "var"lıklılar gün geçtikce kendilerine yazık ediyorlar.
selamlar,
sonunda ismail beyin davetini kabul ettik ve bu pazar guzel bir deneme yapicagiz insallah. detaylari ismail bey yazar.:)
videoları dört gözle bekliyoruz.
hayirlisi :) merakla bekliyoruz.
kazasız belasız güzel denemeler o halde..
kazasız belasız denemeler videoları merakla beklyioruz :)
Sabaha karşı olursa daha zevkli ve risksiz olur :)