User Tag List

Sayfa 10/45 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
842 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: (Emrgti) - Satis Yasakli Kullanici

Akın Sarıkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaç paragraf saçmalayacak şimdi çok merak ediyorum

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka bile diince kötü bişey mi dedin iyi bişey mi dedin anlamadım...

Yahu geçen gün bi namaz dedik inanmayanın biri çıktı beni delirtti , gerçi sonradan baktım boş beyinli adamın teki olduğu için çok sorun etmedim...

Eee şimdi bu adam Allah tillah billah bu kelimeler ile aklanmaya çalışıyor sonra beni deli ediyor sonra ben kötü konuşunca dengesiz oluyorum, olurum tabi abi.....
    kanka nickle sen cok uyumsuzsun

inanclı adamsın şeytan nicklı

kötü bişi sölemedim sölememde bilirsin
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

GSkill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slowmotion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardesim seni anliyorum da niye hep terslikler seni buluyor? Benim distributor olayinda da aynisini yasadik? Bu arada bilgin olsun distributorleri ustama gosterdim. Calisan arabadan ciktigini soyledim. Gulduler, icini dagitarak gostererek anlattilar. Maalesef ki 400tl kazik yedim senden. Ve hala bana distributor kablosu bulacaktin bilmiyorum kac gun gecti? Neyse konuyu uzatmayayim. Hayirlisi olsun herseyin
    Emrah Senın 400 TL Paranmı Var, Bu Elemanda?

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu baştan sona kdar tek tek okudum telefonu satanı tanımam etmem mağdur olan arkadaşıda... telefonu satan eminim önceki postlarını okuyup okuyup ona göre cvp vermeye çalışmış yanlışlık yapıp yalanım ortaya çıkarmayayım diye ama soru ne olursa olsun hep aynı şeylerden bahsetmiş dahada saçmalamış... cvplar standart fatura - çocuğu - allah din duygu sömürüsü üzerinde dönüp durmuş... sorulan sorulara cvp vermek yerine kendi kendine açıklama yapmış enteresandır... resimleri bile çakma olan telefonu ısrarla faturalı orjinaldi diye savunuyor allah ıslah etsin karakter meselesi 900 tl için kişiliğini karakterini satmış resmen...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

TLH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım , herşeyi geçtim , IMEI attırdım diyorsun. Orada konu kapanıyor. 4 çekirdekli hiçbir samsung cihazına IMEI atılamıyor.
    Gürsel abi benim bildiğim root işlemiyse imei atıldığı, hatta arızalı note 3 cihazın imeisini atanı duydum. S3 içinde öyle. Yanlış anlama abi duyduklarımı söylüyorum
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tbekler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gürsel abi benim bildiğim root işlemiyse imei atıldığı, hatta arızalı note 3 cihazın imeisini atanı duydum. S3 içinde öyle. Yanlış anlama abi duyduklarımı söylüyorum
    naptın kardeşim şimdi buna dayanarak yalanlarına yalan ekleyecek
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    s3ten sora atılmıyo zaten. note 3 iiçin atılıyosa tr'ye telefon yığarım ben o kadar da açık söylyorum
    - K -

________
    Dr.Ecu

serkanaygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazık olmuş gerçekten. Umarım konu mağdur arkadaşlar adına en kısa sürede sonuçlanır. SS googledan alınma, bilgili kişlier imei olayını açıkladı. Daha da üste çıkmaya çalışmaması lazım arkadaşın. Mağduriyeti giderip kenara çekilmesi lazım.

Böyle olayları gördükçe şu forumdaki samimi ortamda bile alışveriş yapılırken 2 kere düşünüyor insan. Yazık..

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka nickle sen cok uyumsuzsun

inanclı adamsın şeytan nicklı

kötü bişi sölemedim sölememde bilirsin
    Yok kanka işin şakası olduğunu biliyorum

Ama abi adama baksana çoluğunu çocuğunu katmış, ayıptır o sabi sübyanın ne suçu var senin günahını çeksin neden çocuğunu katıyorsun ve eğer Allah zülcelâlden çok korkuyor isen bırak çocuğunu katmayı normal birşeye haklıda olsan yemin etme...

Neyse konumuz; adamın parasını ver telefonu al herkes yoluna gitsin....

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s3ten sora atılmıyo zaten. note 3 iiçin atılıyosa tr'ye telefon yığarım ben o kadar da açık söylyorum
    kanki bosnada nekadar bu s5 n3 falan alsak çöksek olmazmı pasaport kaydıylan kendimize yani
    1881 - 193

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanki bosnada nekadar bu s5 n3 falan alsak çöksek olmazmı pasaport kaydıylan
    olur kardeşim niye olmasın hallederiz ltd şti.
    - K -

________
    Dr.Ecu

TLH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi ben duyduğumu söylüyorum, bildiğim için değil yani.

Alıntı muratburunce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    naptın kardeşim şimdi buna dayanarak yalanlarına yalan ekleyecek
    Usta zaten orda attığı sslerin gerçek olmadığı ortada, şimdi çıkar ben o resimeleri temsili koydum der. MİNAREYİ ÇALAN KILIFINI HAZIRLAR
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telefon 1. Kalite cin mali. Nerden mi biliyorum? Note 3 ciktigi hafta, dubai dragon mall dan arkadaslar ile toplam 5 tane aldik. Bir kere turkce ingilizce karisik cikmaz, turkce dil secenegi varsa hem turkcedir.

Ayrica ana saat ekraninda sagda altta uygulam... Yazar uyglmlr yazmaz. Gene 4.3.3 ve 4.4.2 surumlerinde samsung "rehber" yazar, kisiler degil. Bu arada kaleminin ucu siyah yumusak plastik mi yoksa beyaz sert plastik mi? Zaten fake olan modellerde yani yumusak lastik olanlarda air mouse calismaz. Gercek n3 de kalemi ekrana degdirmeden cursor saga sola gider, sahtesini degdirmeniz lazim.

Dubaide 350 dirhem yani 180 lira bunlar.

Hatta sunu tusla , *#*#3646633#*#* yes

Imei degistirme menusu cikacak. Cikarsa zaten cakmadir.
    abi şuan telefon önümde *#*# yapınca kendı kendıne siliyo kod gırılmıyo bırazdan telefonun butun fotolarını eklıcem kalem pıl sarj aletı hepsı çin malı kendınızde göruceksınız

telefon bana geldıgı gıbı duruyo hıcbıyere koymadım bıle kutusuyla aynı sekıl

he bu arada yurtdısından gelen telefonun kullanma kılavuzu turkce

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Tbekler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Usta zaten orda attığı sslerin gerçek olmadığı ortada, şimdi çıkar ben o resimeleri temsili koydum der. MİNAREYİ ÇALAN KILIFINI HAZIRLAR
    yatsıya kadar yandı arkadasın mumu yada

kılıf kalın gelmiş biraz sığdıramadı heralde arkadaş
    1881 - 193

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazmıcaktım ama şunu çok merak ediyorum ilk önce o telefon resimleri bana ait orjinal kendı cekimdir ikincisi arkadaş fatura diyo faturasını verdik diyorum fatura diyo alan adam aldı diyorum fatura diyo neyse

Telefon gerçekten çin malı olabilir yada orjinal olabilir patlak olabilir çatlak olabilir neyse sonuçta kimsenin sağlığı bozulmadı yada zarar gelmedi doğru mu?

Devam ediyorum konu dışına çıkıca çünkü halledilmicek bişey değil neyse;

Sitede öyle dolandırıcılıklar oluyor ki adam yolda arabasıyla spin atıyo ve hızla giderken ölümden zor dönüyor ama kimsenin buna kanı donmuyor yada arkadaş cesaretle tt üyeleri yolda 2 ye çekip beklesin demiş aynı sahiplenme duygusunu farklı olaylardada gösterirsen sevinirim bununla beraber burda olay kişiler değil banane o kişilerden anlatmak istediğim cana gelen olaylarda bu kadar cesaretlı konusmuyo kımse ama iş sanal ortamda note3 ve 900TL ye gelince herkes konuşuyor arkadaşım siz cinayet mi çıksın diye böyle konuşuyorsunuz yoksa sanal ortam bişey olmaz diye mi siz bi konuşmalarınızla kendinize gelin size hakaret etme hakkını kim veriyor ama emin olun bu olay çözülür ama bu konuşmaların nerde çözüleceğini ben ilerleyen zamanlarda herkese göstericem burda biri kalkar küfür eder biri hırsız der biri onu der biri bunu der size kim veriyo bu hakkı hayırdır yarın birgün bir yerde karşılaşmıcakmıyız.

Forumdan 2 kişi ile tersimdir bu olaya kadar 2 sinide gördüğümde benden yaşça büyük kişiler abi naber yaa diye geldiler yanıma selam verdiler niye bu kadar karı kılıklı topluma sahibiz daha ne istiyorsunuz açık açık olan olayları anlatıyorum dolandırmak niyetim olsa yada kazık atmam konuşmam kendimi savunmam yazan yazar ben verdim banane derim hiç kafanız çalışmıyor mu açık açık bilenler vardır diye fotoları gittiğim yerdeki konuşmaları ve de yapılan ticarette bişey atlamadan devam ediyorum ki açık olsun herşey diye ama bunu anlıcak topluma sahip değiliz .

Herkes saygı çerçevesinde olmak zorunda ben bu kadar postta birine hakaret ettim mi yada bugüne kadar burda o kadar şey oldu birine saygısızlığımı kim gördü duydu kimse kimseye hakaret edemez yargılayamaz kendinize gelin beyler.

Açık açık herşeyi yazdım çizdim koydum ki bilinsin çıksın nedir ne değildir diye siz dolandırıcı görmemişsiniz adamın kanı donuyormuş var yaaa demek bu olayda donduysa diğer olaylarda ne oldu geri nasıl çözüldü bilinmez bir durum

Evet Allaha inancım sonsuzdur ama beni bununla yargılıcak en son insanlar sizsiniz kimseyi bağlamaz ne derece ne kadar inanıp inanmadığım inanmasm yazmam anlatmam resim koymam

Bana mal Verdiğim FATURASI ile beraber gelsin bir gidelim sansung'a çakma derse malı alıcam ilk önce ateşe verip yakıcam sonra arkadaşın parasını vericem telefonu yaktığım videoyuda koyucam bu kadar Allaha inançlı kimsenin hakkında gözü olmayan haram yemeyen insanım namuslu şerefli insanım klavye delikanlısı değilim.

Bakın duygu sömürüsü değil başımdan geçeni anlatıcam;

Bundan 10 gün önce markete girdim çıkardım 100 lira verdim bayan bana sahte dedi dedim emin misiniz evet dedi bende aldım başka verdim geldim eve oturdum ve dedim ki ne yapsam nerden aldım acaba diye aklıma gelmed neyse düşündüm ki dedim bu para bi insanın eline geçer son parasıdır hastalık olur çocuğuna ilaç alıcaktır alamaz para sahte hastaneye götüremez eline geçicek insan maff olur diye o parayı un gibi ufak ufak parçaladım ki kimsenin eline geçip canı yanmasın diye hee bu vicdan duygu meselesi allaha inanç meselesi olmayabiir

Dediğim gibi postlardada anlatmaya çalıştığım şey cihaza bakınılır öyle ise alınır yakılır ki kimsenin eline geçmesin yazı günah adam çalışır çalışır heves eder aır sonra çakma çıkar canı yanar

Her ne kadar hakaret eden arkadaşlarda olaya güzel yaklaşan çözüm yolu için parmaklarını yoran arkadaşlarada teşekkür ederim
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Bayrampaşalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi şuan telefon önümde *#*# yapınca kendı kendıne siliyo kod gırılmıyo bırazdan telefonun butun fotolarını eklıcem kalem pıl sarj aletı hepsı çin malı kendınızde göruceksınız

telefon bana geldıgı gıbı duruyo hıcbıyere koymadım bıle kutusuyla aynı sekıl

he bu arada yurtdısından gelen telefonun kullanma kılavuzu turkce
    video koymustum arkada kaynamasın bir inceleyin bence buna göre

FAKE vs. REAL Samsung Galaxy Note 3 - Comparison - YouTube

BORKED
    1881 - 193

altima - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arkadaşın başımızdaki UZUN OĞLANLA!! bi yakınlığı war gibime geliyor

sona geldin,,, çok uzatma ver elemanın parasını al telefonunu daha fazla can sıkılmasın..

gereksiz uzamaya başladı konu artık..

Arkadaşım , herşeyi geçtim , IMEI attırdım diyorsun. Orada konu kapanıyor. 4 çekirdekli hiçbir samsung cihazına IMEI atılamıyor. Atılsa idi , MMUSTU şu anda boğazda yalı almıştı.
    şu postada sonuna kadar katılıyorum

iyi günler
    Rıdvan..

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Aksama fotonun metasina bakaraktan senin olup olmadigini gosteririm hatta orjinali varsa bana pm at kanitlarim eger seninse..

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrGti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazmıcaktım ama şunu çok merak ediyorum ilk önce o telefon resimleri bana ait orjinal kendı cekimdir ikincisi arkadaş fatura diyo faturasını verdik diyorum fatura diyo alan adam aldı diyorum fatura diyo neyse

Telefon gerçekten çin malı olabilir yada orjinal olabilir patlak olabilir çatlak olabilir neyse sonuçta kimsenin sağlığı bozulmadı yada zarar gelmedi doğru mu?

Devam ediyorum konu dışına çıkıca çünkü halledilmicek bişey değil neyse;

Sitede öyle dolandırıcılıklar oluyor ki adam yolda arabasıyla spin atıyo ve hızla giderken ölümden zor dönüyor ama kimsenin buna kanı donmuyor yada arkadaş cesaretle tt üyeleri yolda 2 ye çekip beklesin demiş aynı sahiplenme duygusunu farklı olaylardada gösterirsen sevinirim bununla beraber burda olay kişiler değil banane o kişilerden anlatmak istediğim cana gelen olaylarda bu kadar cesaretlı konusmuyo kımse ama iş sanal ortamda note3 ve 900TL ye gelince herkes konuşuyor arkadaşım siz cinayet mi çıksın diye böyle konuşuyorsunuz yoksa sanal ortam bişey olmaz diye mi siz bi konuşmalarınızla kendinize gelin size hakaret etme hakkını kim veriyor ama emin olun bu olay çözülür ama bu konuşmaların nerde çözüleceğini ben ilerleyen zamanlarda herkese göstericem burda biri kalkar küfür eder biri hırsız der biri onu der biri bunu der size kim veriyo bu hakkı hayırdır yarın birgün bir yerde karşılaşmıcakmıyız.

Forumdan 2 kişi ile tersimdir bu olaya kadar 2 sinide gördüğümde benden yaşça büyük kişiler abi naber yaa diye geldiler yanıma selam verdiler niye bu kadar karı kılıklı topluma sahibiz daha ne istiyorsunuz açık açık olan olayları anlatıyorum dolandırmak niyetim olsa yada kazık atmam konuşmam kendimi savunmam yazan yazar ben verdim banane derim hiç kafanız çalışmıyor mu açık açık bilenler vardır diye fotoları gittiğim yerdeki konuşmaları ve de yapılan ticarette bişey atlamadan devam ediyorum ki açık olsun herşey diye ama bunu anlıcak topluma sahip değiliz .

Herkes saygı çerçevesinde olmak zorunda ben bu kadar postta birine hakaret ettim mi yada bugüne kadar burda o kadar şey oldu birine saygısızlığımı kim gördü duydu kimse kimseye hakaret edemez yargılayamaz kendinize gelin beyler.

Açık açık herşeyi yazdım çizdim koydum ki bilinsin çıksın nedir ne değildir diye siz dolandırıcı görmemişsiniz adamın kanı donuyormuş var yaaa demek bu olayda donduysa diğer olaylarda ne oldu geri nasıl çözüldü bilinmez bir durum

Evet Allaha inancım sonsuzdur ama beni bununla yargılıcak en son insanlar sizsiniz kimseyi bağlamaz ne derece ne kadar inanıp inanmadığım inanmasm yazmam anlatmam resim koymam

Bana mal Verdiğim FATURASI ile beraber gelsin bir gidelim sansung'a çakma derse malı alıcam ilk önce ateşe verip yakıcam sonra arkadaşın parasını vericem telefonu yaktığım videoyuda koyucam bu kadar Allaha inançlı kimsenin hakkında gözü olmayan haram yemeyen insanım namuslu şerefli insanım klavye delikanlısı değilim.

Bakın duygu sömürüsü değil başımdan geçeni anlatıcam;

Bundan 10 gün önce markete girdim çıkardım 100 lira verdim bayan bana sahte dedi dedim emin misiniz evet dedi bende aldım başka verdim geldim eve oturdum ve dedim ki ne yapsam nerden aldım acaba diye aklıma gelmed neyse düşündüm ki dedim bu para bi insanın eline geçer son parasıdır hastalık olur çocuğuna ilaç alıcaktır alamaz para sahte hastaneye götüremez eline geçicek insan maff olur diye o parayı un gibi ufak ufak parçaladım ki kimsenin eline geçip canı yanmasın diye hee bu vicdan duygu meselesi allaha inanç meselesi olmayabiir

Dediğim gibi postlardada anlatmaya çalıştığım şey cihaza bakınılır öyle ise alınır yakılır ki kimsenin eline geçmesin yazı günah adam çalışır çalışır heves eder aır sonra çakma çıkar canı yanar

Her ne kadar hakaret eden arkadaşlarda olaya güzel yaklaşan çözüm yolu için parmaklarını yoran arkadaşlarada teşekkür ederim
    Hollanda hattın mı var yada orada mı yaşıyorsun?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)