Hangı mal 15 orjınal advan alır lan o paraya :D:D:D benım orabanın orjınal jantlarını dedım senın elındekılerı degıl :p
Printable View
Beyler 2 3sayfadir cevap gelmiyo kesin destan gelicek :D
bunları gördükçe çıktıkları deliğe sokmak istiyorum yaa. Bi de gevşek gevşek yazıo yüzyüze görüşecez diye millete. Dolandırıcı hırsız adamın yakalandığı zaman hakaret ettiğini gördünüz mü? Hemen ben masumum düzen suçlu mazlum ayağına yatarlar. Bu da Allah bismillah ile başlamış çocuğundan çıkmış.
Al bak yukarıda yazıorum dolandırıcısın arkadaşım ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti yasalarına göre hem vergi kaçırarak hem de sahtecilikten dolayı suçlusun. Adres veriim mi gelicen mi? Gevşek gevşekte yazmıyorum. Hani diodun ya yüzyüze gelince benden büyükler abi çekiolar diye. Sen gel seni abi çekerek ne yapacaksam yapıcam. bi bitmediniz amk. Ver Adamın parasını geri al malını nerene sokarsın günahı olmayan dünya güzeli çocuğuna oyuncak diye mi verirsin ne yaparsın bizi ırgalamaz.
bebeğiin resmini editliyorum
ayrıca bu kullanıcıyı satış yasaklı listesinde almayı düşünüyoruz
Gevşeğin bana yazdıklarına bakın
Ulan birincisi istediğim gibi konuşurum bi mokta yapamazsın. Yaparım diosan buyur gel. İkincisi dolandırı olduğun her halinden belli. Vergi levhan varsa ve vergisini veriyorsan sattığın malın. İlk olarak aldığın malın faturası elinde olmak zorunda. Müşteriye değil muhasebecine vereceksin stok olarak işleyecek. Stoklarına girmeyen malı satamazsın. Öyle birşey yapıyorsan da direk sattığın malın %20 sini gelir vergisi olarak devlete vermek zorundasın koçum. Haa faturasını kestim diyorsan koy buraya herkes görsün.Alıntı:
EmrGti Nickli Üyeden Alıntı
Tekrar ediyorum istediğim gibi konuşurum akıllı ol başınla başka yerlerinin yerini değiştirmiim.
Hahaha piskopatsınıznya ya hele su asayişe bak babalar harikasınız 155bulmaz tech bulur benim,çocukluk fotolarım kayıp bulabilirmiyizki saka bir yanada helal olsun size gti sendenuzatma olan oldu al malı wer,parayı al kardeş uzamasın konu
Sen benımle ıstedıgın gıbı konusamazsın o sıfata sahip bi insan değilsin sana o hakkı tanımıyorum benım aklım basımda bu kadar düşünmene gerek yok istemiyorumda gevşek kelimesinide sana iade ediyorum gevşek olan sensin ben değilim çünkü ben saygı ve düzgün şekilde konuşmalarıma devam ediyorum
Faturanın ne nasıl kesiliceğini senden daha iyi biliyorum bana anlatmana gerek yok .
alper abı sınırlenme hiç değmez çünkü ben iki gün uyku uyumadım sınırden ama bunun nasıl biri oldugunu anlayınca artık gülüyorum
adam olsaydı cıkartrı parayı verırdı parası yoksa benım teklıfımı kabul ederdı sadece boş konuşuyo yazık walla daha bişey diyemiyorum ona ben
capsler bomba yalnız :)
konu gittikçe komedi-drama dönüyo
kolpacinodaki ganyotçu gibisin
Bizim yarımız yerin altında gardaş
yarısı yerin altındaolan kardeş anladınmı diyalogu
YouTube