Laftan anla, lüzumsuz konuşmaya devam etme. Alırım malımı, adamın parasını da geri veririm dedin; lafının arkasında dur yolla adamın parasını geri.
Printable View
bu adamı dövsen, sövsen nafile.
adam bu işte master yapmış kallavi kaşar.
Sokakta ki dilenciler gibisin,
Çocuğum var abi, aileme bakıyorum abi.
Adam gibi çıkıp desene kardeş ben sana bu telefonu çaktım, bu iş bitti.
Abi elden ne cihaz alacaksın ne de satacaksın.
Bir cihaz alıyorsan faturası olacak, böyle adamları mahkeme mahkeme kovalayacaksın.
Sürekli inançlıyım, çocuğum var haram-helal yazıyorsun ya.
Hz. Peygamberimiz (s.a.s.) kıyamet günü Allah'ın, yüzlerine bakmayacağı üç gruptan birinin; "...malı şu fiyata aldım deyip müşterinin kendisini doğruladığı ve malını satın aldığı kimse, " olduğunu bildirmektedir. (el-Buhârî, Müsakat, 5; Müslim, Iman, 46). Başka bir hadiste de Peygamberimiz şöyle buyurmaktadır: "Ticarette çok yemin etmekten sakının. Çünkü yemin sürümü artırır, fakat bereketi yok eder. " (Müslim, Müsakat, 27).
Yemin etme hususuna gelince;Rasülüllah Efendimiz(s.a.v.)"Üç şeyin ciddileri de ciddidir.,şakaları da ciddidir:Nikah,talak,ve yemin".buyurmuşlardır.
Yemin etmek yapılan işe Cenabı Hakkı (C.C)şahit tutmaktır.Olur olmaz herşeye yemin etmek Cenabı Hakk'ın ismini hafife almak ve saygısızlık yapmaktır.
Sen bu malı bile bile lades olduğunu anladığın anda sattın bence.
Note2'den beri Samsung'un Galaxy serisine IMEI atılamıyor.
Editör yok mu aramızda şu makaleleri birleştirse demogoji başyapıtı olur şerefsizim :D
Bu forumu seviyorum ya resmen mit gibi çalışıyoruz :D
Ya bide utanmadan benı tehdıt edıyo hala gülümsüyorum :)
Alıntı:
EmrGti Nickli Üyeden Alıntı
Ver kurtul :hahaha:
edit:
beyler dağılın boşmuşuz kendisi ingiliz kraliyet ailesi soyundan geldiği için 900 tllik n3 icinmi boyle yapıyosunuza geldi. kıcını siliyor zaten kendisi 200lüklere
ayrıca Alper abi görmesin senin gibi çok dolu birini kapasite fazlası doldurusa sıkıntı olur
Konuyu takipten iş yapamıyorum valla capslere ve bunun yazdıklarına guluyorum :):)
bilmem kaç yüz bin tl lik fatura kesiyorum her sene kendi firmam adına hepsini de kendim kesiyorum dolandırıcının ettiği lafa bak. Yakalarsam abi çeke çeke sopalıyacam veleti. Bana o şekilde hakkını vermiyormuş. Yalvarıyorum bana o hakkı ver ya. bi kere ver. Alaam nelere kaldık. Dolandırıcı herifle sinir sistemimi bozuyorum mallık bende amk.
Adam ne kadar pişkin arkadaş ya :D Ya yok böyle bir şey hala bıdı bıdı yapıyor ya auhauhauhuahua :D :hehehe: Bu kadar kişiyi buraya toplamış hala bir o yana bir bu yana sallayıp duruyor inat etti bize yedirmek için de, zorlama kardeşim OLMUYOR OLMUYOOOOOR!
Bu nedir ya şuraya bak ...
Konuyu Toplam 77 kişi okuyor. (59 Kayıtlı üye ve 18 Misafir)
CooLeqenD, 34btr1907, ahmet_NLS, altima, ANCAMARO, ANGEL'S 200SX, arda-m, arsenikli, aybarsdnr, Bayrampaşalı, Berkan, Berke, boosted_pug, brs852, by.gkn, crazydog, cusse, delta0o, depence, dieseland, eeemre, emre yeşil, emre.ates, EmrGti, enes28, Ersin ÖREN, fanatik, Fatih, FT106, gurcell, HaKo, HG6161, ikuybu, imprezaWRC, kelalper, LnchCntrl, mad_max1978, Mert-, MK8800, most_evil, MTK, naci, Onamdar, onursumer, RafetAraç, rahmi, S.Özcan, sahinsp, Slmcnsl, srdralc, stayfun, sulhi, TT_BOY, tuFAN, tunerviper, yusufcan_k, zafer_0403, Zero, şaman
bu site ne ilginç vakalar gördü , ne kazıklanmalar, dolandırmalar gördü de... Böyle bir konu daha önce hiç olmadı..
cin olmadan adam çarpmak bu oluyo heralde
eğlenelim ögrenelim
Asena muhteşem oryantal show - YouTube
arkadaşlar boşuna uğraşmayın bence.Mesut sende yiğenine falan ver telefonu cünkü
arkadastan paranı alamazsın.sinir sistemine yazık.aynısı benim başım geldi
arkadaştan iphone 4 aldım 300 lira diye konusştuk silikon kap falan veriyodu onları
istemiyorum 280 lira vericem dedim öyle
verdim.telefon geveyli kullanılmış simlocklu falandı.Tech e konu açıcam dedim.Benden
önce davranıp konu açmış 280 lira vermişim ıvır zıvır beni haksız cıkarmaya dolandırıcı
calısmıs.Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.Okonudada Allah kitap havada ucusuyodu.
Dini istismar etmeye gerek yok.
Neyse başımın gözümün sadakası olsun dedim uğraşmadım.