User Tag List

Sayfa 22/45 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon
842 sonuçtan 400 ile 418 arası

Konu: (Emrgti) - Satis Yasakli Kullanici

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı muratburunce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    duygu sömürürsü yapacam diye ne kdr akraban varsa konuya dahil eden sendin...

kım yapmıs lan duygu sömürüsü yada kım katmıs aıleyı hadı goster postu
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telefonu kuzenim satmış panpa kusura bakma

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dolandiriciyim ama serefliyim ne demek la
    .

cgty06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrGti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne diyim...
    Çaldığın parayı ver ve sus

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ulan hepiniz namusluyum diye geçinirsiniz sonrada milletin çoluğ cocuğu karısı ağzınızdan düşmez sözde insansınız

Yapılan bi ticaret var anlaşma olmuş olmamış kim veriyo lan bu hakkı sana burda bana hakaret etme hakkını yada ailem ile ilgili konuşma hakkını kim veriyo sana adam gibi benımle alakalı konusursun anlarım bır tanenız oğlumun resmını koyar bır tanenız karım agzından dusmez gecın karsıma konusun göriyim herkes klavyede delıkanlı adam gıbı konu kapanıyo iş bitiyo uzattıkca uzatyorsunuz kimse mi düşünmüyo lan ayıptır coluğu cocugu var dye sitedek araba hırsızlarına dolandırıcılarına dil uzatın bana değil adam gibi konuşun bak ınsanı çileden çıkarıyorsunuz aile karıyı cocugu ne sokuyosunuz lan araya yaptıgınız duzgun sey mı yada guzel mı

Adam gıbı işi çözün dediniz tamam dedik daha ne karıyı cocugu katıp uzatıyorsunuz ayıp degıl mı lan ben sızın aılenızı katıp sacma sapan konussam hosunuza gıder mı annen eşini cocugunu yada bacını farketmez yakısıyor mu yasınızı basınızı almıssınız sözde terbıyesızlık yapıyorsun eger bana bu sekılde konusma sergılersen terbıyesız dıcem tabı napıcam adam gıbı benımle konusursun ama hakaret ve aıle'yı katmak ne adamlıgına yakısır nede yaşına yakışır eşim kalksa görse bi düşün bakalım ailemde ne gibi problemler olucak yada akrabağım gördü kalktı aradı annemi eşim söyledi yada eşimin ailesi gördü düşün bakalım neler lucak koy kendını benım yerıme yakısıyor mu yaptıgınız yöneticiniz diye insanlarla dalga geçiyorsunuz ayıp bee yaptıgınız
    Sen benim namusuma laf uzatırsan, onu burada değil karşımda söylemen gerekir. O lafı da söylersen, çıkardığın yere geri sokarım o lafı. Sözde insansınız lafını da tersten sokarım, neye uğradığını şaşırırsın.

Banane senin karının görmesinden, eşinin ailesinin görmesinden. Adam olsaydın, ilk mesajda iade alıyorum deseydin.

Ulan senin ailene hakaret mi ettik, karınla kızınla ilgili laf mı ettik? Nerenle neyi okuyorsun lan sen? Gözünle oku, beyninle algıla. Adamlığa, namusa, insanlığa laf ediyorsan sen geleceksin ayağıma bu lafları edeceksin. Senin karına kızına laf ettiğimi iddia ediyorsan da, çıktısını al ne dediysem yüzüne söylerim yüzüne rahat ol. Ayrıca bunları da bu akşam yapacaksın. Ya seve seve yapacaksın, ya sike sike yapacaksın.

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dolandırıcılığın arkasında durmak
    Güzel cümle, kendini de böyle avut
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kım yapmıs lan duygu sömürüsü yada kım katmıs aıleyı hadı goster postu

Farkındaysan ben bugün telefonda zaten çocuğumun üstüne yemin ettim sana olayı burda dillendiren adam sensin ne kadar çokmuş 300e 500e 1000 nın lafını yapan bee paranla mal aldın ucuza aldın kalkmış karşındakini kazıklamaya çalışıyorsun.

Sitede kalkıp adamı göz göre göre tokatlarlar dolandırırlar herkes ap açık bilir çünkü ortadadır biz burda paramızla rezil oluyoruz var mı böyle bir memleket yaa gelçi vardır.

Senin söylediklerine aldırmıyorum sebebine gelicek olursak Mustafa çoçuğumu tecavüz edicekmiş bana bu kelimeyi söyledikten sonra bu adamı benimm normalde öldürmem lazım ama ben öldürsem bu adamı şerefli bir adam diye söyledğinden ötürü korurlar benide cezaevine atarlar çocuğum babasız kalır olan kime olur çocuğuma o yüzden aldırış etmiyorum emin ol çocuğun olunca sende etmiceksin çünkü mecbursun

Sakin olmaya çalışıyorum sebebi çocuğum ailem...

Belki hepinize şaka gelebilir ama bakın kısaca bişey anlatıcam ...

Ben 13 yaşından beri okulu bırakana kadar çalıştım...İlerleyen yaşlarda babamın hastalığından dolayıda kazandığım neyim var neyim yok kaybettim ve ben bugüne kadar anneme kardeşime bakan insanım ki evlendim çocuğum oldu düşünün bakın annem kardeşim eşim çocuğum ve çalışan benim neyse ben bu kadar sene bu insanlara haram lokma yedirmedim yedirmemde bir kere birinin hakkı bana geçti ondanda fazlasyla benden çıktı bir daha yolda yürürken bile dikkat ettim çünkü yukarıdaki allaha inanırım karşıma ne ile gelirsen gel kul hakkıyla gelme diye söylemiş neyse o yüzden insaları suçlarken tanıdığım kardeşim can yoldaşım diye savunmayın mantıklı olarak düşünün şahısların yerine kendinizi koyun ve o şekilde düşünün aldığım 900 tl çok bi para değil 2 ayakkabı 2 kot parası yada bir kişinin aylık maaşı ama önemli olan şu ben eğer burda bu şekilde kendimi savunabiliyorsam var ki sebebi savunuyorum demek ki bişeyler var bunları duygu sömürüsü yada insanların beynini yıkamak için değil her zaman işi görülmeyen yada yapamayan insan karşısındakine *** atar neden işi görülmedi...

Ne diyorum bakın faturalı cihaz verdim diyorum yaa kardeşim gitse cihaz almaya ilk imei falan bakar sorar faturasına falan bakar yapmayın kaç yaşında insanlardan bahsedşyoruz birde bu adam benim çocuğum için ya telefonu al yada çocuğunu s.kicem diyo bende buna gel kardeşim mi diyim saçma sapan iş yapmayın...

Ben o aileme evdeki kalabalık aileme bakmak için sabah 5 en geç 6 da çıkıp akşam eve geri 10,11,12'yi buluyo girmem kar kış soğuk çamur farketmiyo oturduğum yerden sıcak masa başı çalışmıyorum dışarda soğukta çalışıyorum

duygu sömürüsü değil bu acındırıklı hikaye heralde.

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bebe beni tehdit etti beyler

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dolandiriciyim ama serefliyim ne demek la

dolandırıcıyım yazdıysam yalnıs yazmısımdır sınırımden bı ınsan hırsız olur serefsız olur p.zevenk olur hatta or.spunun bile şerefı vardır yapılan dogrumu bırı kalkmıs resım yukluyo sezar özel mesajdan karımdan bahsedıyo dgru mu onu söleyın bı dusun bakalım benımle alakalı saygı cercevesı ıcınde konusursun anlarız ama kalkıp sen o yada bı baskası yada kralı gelsın konusamaz öyle bir memleke söz konusu değil

Ayıp yapılan sonrada bi şerefliyiz olayları çözeriz dalgasında millet ulan üstlerde dahil dönün bakın yaptıklarınıza ben bilmiyormuyum sitede hurdacı dıye takılan hırsızları banane yada biri birini dolandırıyo hakaret edıyormuyuz fıkrımızı soleyıp kenara cekılıyoruz madem kanun bılıyorsunuz acın avukatınıza bu yazılanlarla neler yapablecegımı sorun bakalım ne dıcek eger bı *** olmaz derse gel suratıma tükür ben aılemın ustune yemın falanda etmedım cocuk olayınıda mesut attı ortaya yemın yok

ama yaptıınız cok buyuk terbıyesızlık
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

EserBodrum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dolandırıcı olduğumu farzediyorum en azından şerefliyim delikanlı gibi çıkıp yaptığımın arkasında duruyorum belki bilerek belki bilmeyerek ama en azından arkasında duuyorum senın gıbı ısın ıcıne baska seyler sokmuyorum ama emin ol bütün istanbul forum şahit ödeticem bunu sonra bak ne konusucaklar

Milletin ailesini sokuyorsunuz işin içine yaptıgın terbıye işimi namus seref işimi ekle dolandırıcı diye ismin başına boynuna madalya takarlar belkide zafer kutlarsın

Yaptıgın terbıyeszlık benım aılemın adını yada resmını burda paylasmak yada buna ızın vermek yada konusturmak kımın hakkı var lan konusmaya söylesenıze sitede hırsız adamları barındırıyorsunuz herkesın ne iş yaptıgını bılmıyormuyuz

Kalkmışşınız ortada bı telefon var ve muhabbeti yapıyorsunuz işin içine karı çocuk sokuyorsunuz doğrumu yaptıgınız

Hırsızlığın dolandırıcılığın şereflisi olmaz. Olayın içine ilk aileyi karıştıranda sensin.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    elemanın durumu beyler hak verin

ayrıca kaşıntı spec fitili verdin Evren abiye tam oldu şimdi
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rıskıyla oynuosun çocugun

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çıktısını alın lütfen mahkemede lazım olur

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dolandırıcı olduğumu farzediyorum en azından şerefliyim delikanlı gibi çıkıp yaptığımın arkasında duruyorum belki bilerek belki bilmeyerek ama en azından arkasında duuyorum senın gıbı ısın ıcıne baska seyler sokmuyorum ama emin ol bütün istanbul forum şahit ödeticem bunu sonra bak ne konusucaklar

Milletin ailesini sokuyorsunuz işin içine yaptıgın terbıye işimi namus seref işimi ekle dolandırıcı diye ismin başına boynuna madalya takarlar belkide zafer kutlarsın

Yaptıgın terbıyeszlık benım aılemın adını yada resmını burda paylasmak yada buna ızın vermek yada konusturmak kımın hakkı var lan konusmaya söylesenıze sitede hırsız adamları barındırıyorsunuz herkesın ne iş yaptıgını bılmıyormuyuz

Kalkmışşınız ortada bı telefon var ve muhabbeti yapıyorsunuz işin içine karı çocuk sokuyorsunuz doğrumu yaptıgınız

duruşunu sevdim

kıvancr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    900tl ıcın 1 ay degıl 1 sene bıle calısmak zorunda olsan bu sözleri kendıne söyletmemesi gerekir bir insanın. Hala savunma yapmaya calısıyorsun.
    Telefonun cakma oldugunu bılsende bılmesende, bozukta olsa suyada dusse, çöpede gıtse 900 tl ıcın bu sözlerı kendıne soyletemez bır ınsan ne dıyımmm....
    Böyle tıcaret olmaz , o para senden 10 misli ile çıkar.
    inst. kozgaraj

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    22 sayfa tüm postları okudum...

Giriş:

Ben orjinal cihaz verdim ibneler bana ÇAKMA cihaz "getirdi" KUTUDAN ÇIKARKEN ANLADIM ÇAKMA OLDUĞUNU... ( böyle bir görüşme oldu mu orayı çözemedim ama )
    kimi kazıklıyonuz la siz ?

Gelişme:
    ben çalışıyorum para kazanıyorum, çocukluğumdan beri çalışıyorum, Allah, kitap, hak hukuk, hepsi var bende, bismillah ya Allah... Ne zor şartlarda büyüdüm, 100TL buldum sahte imiş, başkasının eline geçmesin canı yanmasın diye yırttım böyle bir adamım.

Sonuç:
    cihaz sahte de olabilir, 900TL için laf ettirmem kendime,
    cihazı iade alacağım, başımın gözümün sadakası olsun...

tümevarım:
    burası techturkey, burası insanı adam da yapar madam da.
    dikkat etmek lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tümevarım:
    burası techturkey, burası insanı adam da yapar madam da.
    dikkat etmek lazım

Burası Yiğidin maymun olduğu yer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)