Sen benim namusuma laf uzatırsan, onu burada değil karşımda söylemen gerekir. O lafı da söylersen, çıkardığın yere geri sokarım o lafı. Sözde insansınız lafını da tersten sokarım, neye uğradığını şaşırırsın.
Banane senin karının görmesinden, eşinin ailesinin görmesinden. Adam olsaydın, ilk mesajda iade alıyorum deseydin.
Ulan senin ailene hakaret mi ettik, karınla kızınla ilgili laf mı ettik? Nerenle neyi okuyorsun lan sen? Gözünle oku, beyninle algıla. Adamlığa, namusa, insanlığa laf ediyorsan sen geleceksin ayağıma bu lafları edeceksin. Senin karına kızına laf ettiğimi iddia ediyorsan da, çıktısını al ne dediysem yüzüne söylerim yüzüne rahat ol. Ayrıca bunları da bu akşam yapacaksın. Ya seve seve yapacaksın, ya sike sike yapacaksın.
Dolandırıcılığın arkasında durmak![]()
Güzel cümle, kendini de böyle avut
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
dolandırıcıyım yazdıysam yalnıs yazmısımdır sınırımden bı ınsan hırsız olur serefsız olur p.zevenk olur hatta or.spunun bile şerefı vardır yapılan dogrumu bırı kalkmıs resım yukluyo sezar özel mesajdan karımdan bahsedıyo dgru mu onu söleyın bı dusun bakalım benımle alakalı saygı cercevesı ıcınde konusursun anlarız ama kalkıp sen o yada bı baskası yada kralı gelsın konusamaz öyle bir memleke söz konusu değil
Ayıp yapılan sonrada bi şerefliyiz olayları çözeriz dalgasında millet ulan üstlerde dahil dönün bakın yaptıklarınıza ben bilmiyormuyum sitede hurdacı dıye takılan hırsızları banane yada biri birini dolandırıyo hakaret edıyormuyuz fıkrımızı soleyıp kenara cekılıyoruz madem kanun bılıyorsunuz acın avukatınıza bu yazılanlarla neler yapablecegımı sorun bakalım ne dıcek eger bı *** olmaz derse gel suratıma tükür ben aılemın ustune yemın falanda etmedım cocuk olayınıda mesut attı ortaya yemın yok
ama yaptıınız cok buyuk terbıyesızlık
Emirhan Altınbay
205 GTi
5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
elemanın durumu beyler hak verin
ayrıca kaşıntı spec fitili verdin Evren abiye tam oldu şimdi
1881 - 193∞
900tl ıcın 1 ay degıl 1 sene bıle calısmak zorunda olsan bu sözleri kendıne söyletmemesi gerekir bir insanın. Hala savunma yapmaya calısıyorsun.
Telefonun cakma oldugunu bılsende bılmesende, bozukta olsa suyada dusse, çöpede gıtse 900 tl ıcın bu sözlerı kendıne soyletemez bır ınsan ne dıyımmm....
Böyle tıcaret olmaz , o para senden 10 misli ile çıkar.
inst. kozgaraj
22 sayfa tüm postları okudum...
Giriş:
Ben orjinal cihaz verdim ibneler bana ÇAKMA cihaz "getirdi" KUTUDAN ÇIKARKEN ANLADIM ÇAKMA OLDUĞUNU... ( böyle bir görüşme oldu mu orayı çözemedim ama )
kimi kazıklıyonuz la siz ?
Gelişme:
ben çalışıyorum para kazanıyorum, çocukluğumdan beri çalışıyorum, Allah, kitap, hak hukuk, hepsi var bende, bismillah ya Allah... Ne zor şartlarda büyüdüm, 100TL buldum sahte imiş, başkasının eline geçmesin canı yanmasın diye yırttım böyle bir adamım.
Sonuç:
cihaz sahte de olabilir, 900TL için laf ettirmem kendime,
cihazı iade alacağım, başımın gözümün sadakası olsun...
tümevarım:
burası techturkey, burası insanı adam da yapar madam da.
dikkat etmek lazım
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)