User Tag List

Sayfa 43/45 İlkİlk ... 334142434445 SonSon
842 sonuçtan 799 ile 817 arası

Konu: (Emrgti) - Satis Yasakli Kullanici

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bana gelen tek screenshot budur, bu screenshottaki kişinin kimliği ya da forumdaki nicki ile ilgili de bilgim yoktur.

Keza bu screenshotta da 'kendini zevke getirme amaçlı' bi mesaj da göremiyorum ben. Bu Mehmet Alagöz forumdan mı, senin arkadaşın mı, kendi uydurduğun bir profil mi bilemem. Zira sana güvenim sıfır.

Ayıca hani avukan vardı herşeye dava açıcam diyordun... Madem eşine asılıyorlar, yanındaki avukatınla görüş aç davayı. Öyle sildim, mildimle olmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla Tünay der , o konuda süphen olmasın .

Bazı hayat dersleri vardır buda onlardan biri . Rahatsız olanlar varsa uzaktan izlesin , kimsenin yorum yapma zorunluluğu yok , konu kitlenip geri açılmışsa vardır bir nedeni ...
    Işte sıkıntı burada siz Tünay ı tanıyorsunuz beni tanimiyorsunuz el yumrugu yemeyen balyoz sanarmiş kendininkini burasi adana kimin kimi yiyecegi belli olmaz bizde kiremithane barbaros cocuguyuz şükür daha kendimize sovdurtmedik neyse dediginizde haklisiniz uzaktan izlemek daha mantıklı teşekkür ederim
    YamahA Xmax 250 ABS

zOnstyLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabahtan beri konunun takibindeyim, yazmayayım diyorum bi yandanda ama adam zorlada olsa malı geri almış, bişekilde hatasınıda kabul etmiş, rezil oldugununda farkında ki olay esime kadar gitti diyor. '' nekadar doğrudur bilemiyorum'' Bence artık konunun kilit olması lazım. Adamdan cok rahatsız olunduysa adamıda banlayın olsun bitsin..

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MDeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Işte sıkıntı burada siz Tünay ı tanıyorsunuz beni tanimiyorsunuz el yumrugu yemeyen balyoz sanarmiş kendininkini burasi adana kimin kimi yiyecegi belli olmaz bizde kiremithane barbaros cocuguyuz şükür daha kendimize sovdurtmedik neyse dediginizde haklisiniz uzaktan izlemek daha mantıklı teşekkür ederim
    biz biyerlerin çoçuğu fln değiliz , aciz insanoğluyuz okadar . Rica ederim .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zOnstyLe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabahtan beri konunun takibindeyim, yazmayayım diyorum bi yandanda ama adam zorlada olsa malı geri almış, bişekilde hatasınıda kabul etmiş, rezil oldugununda farkında ki olay esime kadar gitti diyor. '' nekadar doğrudur bilemiyorum'' Bence artık konunun kilit olması lazım. Adamdan cok rahatsız olunduysa adamıda banlayın olsun bitsin..
    Diyosun ki ilerde benim başımada gelsin? o zamanda böyle der misin ?
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana gelen tek screenshot budur, bu screenshottaki kişinin kimliği ya da forumdaki nicki ile ilgili de bilgim yoktur.

Keza bu screenshotta da 'kendini zevke getirme amaçlı' bi mesaj da göremiyorum ben. Bu Mehmet Alagöz forumdan mı, senin arkadaşın mı, kendi uydurduğun bir profil mi bilemem. Zira sana güvenim sıfır.

Bak bu şahıs burdan olduğunu zaten dile getirdi o zaman gerekeni niye yapmadın diğer isimleride sana verdim nie yapmadın gerekenı adam techturkeyden dıyor neden hala duruyorsun senın basına gelse girdiği delikten çıkaırdın ama dmi yada

Dur dur eğlenceniz bozulmasın sıkıntı yok haklısınız tutun birbirinizi problem değil sıkıntıyı sizin yüzünüzden çeker yani ben problem değil tutucam bunlarla alakalı yalan sölicem birde isim vericem
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu eşini falan taciz eden yok adamın ağzından çıkan herşey yalan buda yalan. Ben bu adama zerre güvenmiyorum karşı tarafın parasını iade etmiş mi onu söyleyin çözüm budur benim için teli alacam demiş. Demişte almış mı laftamı kalmış?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz biyerlerin çoçuğu fln değiliz , aciz insanoğluyuz okadar . Rica ederim .
    Harlem çocuğu konuştu
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu eşini falan taciz eden yok adamın ağzından çıkan herşey yalan buda yalan. Ben bu adama zerre güvenmiyorum karşı tarafın parasını iade etmiş mi onu söyleyin çözüm budur benim için teli alacam demiş. Demişte almış mı laftamı kalmış?

Aldım telefonu geri aldım...
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrGti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak bu şahıs burdan olduğunu zaten dile getirdi o zaman gerekeni niye yapmadın diğer isimleride sana verdim nie yapmadın gerekenı adam techturkeyden dıyor neden hala duruyorsun senın basına gelse girdiği delikten çıkaırdın ama dmi yada

Dur dur eğlenceniz bozulmasın sıkıntı yok haklısınız tutun birbirinizi problem değil sıkıntıyı sizin yüzünüzden çeker yani ben problem değil tutucam bunlarla alakalı yalan sölicem birde isim vericem
    Bul kim olduğunu isim adres vs ver avukatına burdan ne medet umuyosun ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Lan olm adam hakaret mi etmiş belli sana ulaşamamış rica etmiş görüşebilir miyiz diye belki karına ağlıyacak dolandırdı beni lütfen para mı iade etsin diye?

Milletten kaçma telefonlarını aç ki karından yardım dilemesin kimse o zaman.

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telefonu geriye verdim abi laptop aldım yerıne daha öncekı sayfadada yazdım herkese tesekkur ettım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lan olm adam hakaret mi etmiş belli sana ulaşamamış rica etmiş görüşebilir miyiz diye belki karına ağlıyacak dolandırdı beni lütfen para mı iade etsin diye?

Milletten kaçma telefonlarını aç ki karından yardım dilemesin kimse o zaman.

Benim telefonlarım sürekli açık sen rahat tut içini isteyen istediği zaman ulaşıyor bana kimse karımdan birşey de isteyemez adamın **.ına koyarım her kim olursa olsun burdan olup olmaması önemli değil ben babayım diyen adamda dahil geçer karşıma delikanlı gibi konuşur karı gibi konuşmaz anlatabilmişimdir.

İnanmazsan inanma sana yalan borcum mu var ben söyledim isimleri verdim gerisini yapmışsın yapmamışsın ama elbet bir gün herkesle karşı karşıya gelicez burda rica ediyorum özür diliyorum diye boş sanan adamları ben görücm herşeyden önce delikanlı olsun onlar adam olsun da öyle çıksın gelsin
    Emirhan Altınbay

205 GTi

fatihob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hala yalanlara devam ediyor. Çakma telefonun faturasımı vardı? Faturayı göster, hangi makina ile çektiğimi hatırlamıyorum o yüzden bulamıyorum diyorsun. Ekran görüntüleri diye koydugun fotolar google Ocak ayında yğklendiği çıktı. Fotolar orjinal dedin, bir arkadaş yolla Metalarına bakayım dedi, sen ucundan azcık gözüken yada alakasız fotolar yolladın ki o fotolar bile senin değilmiş arkadaş yazdı başka yerden yönlerndirilmiş diye.

Sen bu telefonu satarken adın gibi sahte oldugunu biliyordun. Iphonede sattım diyorsun. Ama 1750e satmıssın. İphone 5 ile Note3 arasında ne kadar fiyat farkı var, 300-500TL. Peki sen Note3ü kaça sattın 900TL. Çünkü İ5 büyük ihtimal orjinaldi, N3 çakma bunu bildiğin için N3ü ucuza verdin.

Artık yalan söylemeyi bırak. Aileni rahatsız edenleri burada aramayıda bırak. Evren abinin attığı SSe bakınca sıkıntılı bir mesaj yok. Aç eşinin profilini tanımadıklarım mesaj atamasını işaretle olsun bitsin.

Dolandırıcı ve yalancısın Emirhan Altınbay. Konu silinmesin, biri kim bu bana ucuza N3 satmaya çalışan diye googla yazarsa bu konuyu görsün canı yanmasın. Hatırlarsanız EmreGti sahte 100lüğü yırtmıştı başkasının canı yanmasın diye. Aynı hassasiyeti bizde göstermeliyiz.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Hangi diğer isimleri bana verdin? Hasta mısın sen?

Bana bu şahsın yazdığı bir taciz mesajını ve sonra nickini ver, gereğini yapayım. Diğer isimler dediklerinin taciz mesajlarını göster, nicklerini ver gereğini yine yapayım. Ama götünden uydurduğun şeylerle kimseye birşey yapmam.

zOnstyLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diyosun ki ilerde benim başımada gelsin? o zamanda böyle der misin ?
    Bu olayın sizin yada benim başıma gelme olasılıgı var, herkesin basına gelebilir sonucta insanoğluyuz. Bir çoğumuzda iyi niyetli adamlarız karşımızdakini adam yerine koyup inanmayıda seviyoruz ama benim ne demek istediğimi siz anlayamadınız. Benim yazdığım cumleyi, paragrafı tam anlamıyla dıkkatlice okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.
    Allah kimsenin başına vermesin böyle nusubet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek dileğim isteğim var allahtan şimdi duygu sömürüsü falan yaptığımı düşünenler olucak normaldir onlarda allah inancı yok heralde neyse tek dileğim isteğim var dua edicem şu facebooktan taciz olayından tut burda bana inanmayanların inşallah başına daha büyük olaylar gelir bende gülerim dalga makara yaparım ama dur dur ben yapamam çünkü herşeyi geçtim başkasının ailesi ile alakalı zor duruma düşmesiyle yapılıcak bir dalga olamaz o kadar şerefsiz bir insan değilim ben
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman konunun kapatılmasını istiyorsa delikanlı gibi yazsın buraya özel mesaj atmasın. Gelsin buraya ben böyle böyle bir *** yedim dolandırıcılığıda beceremedim herkesden özür dilerim yazsın konuyu kapatacam.

İlk baştaki dolandırıcılık mesajınıda konudan silecem.

Son sözüm.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi diğer isimleri bana verdin? Hasta mısın sen?

Bana bu şahsın yazdığı bir taciz mesajını ve sonra nickini ver, gereğini yapayım. Diğer isimler dediklerinin taciz mesajlarını göster, nicklerini ver gereğini yine yapayım. Ama götünden uydurduğun şeylerle kimseye birşey yapmam.

işte g.tümden uydurduğum birşey yok ne yazık ki yaparsın yapmassın senın bılecegın iş nerden biliyim nicklerini facebookta nickleri ile mi dolaşıyorlar sana isim soyisim verdim daha ne istiyorsun gerisini bilsem zaten burdan kim olursa olsun tanıma sıkarım bi tarafına o delikanlı görünümlü şerefsize
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)