Bulacaksan orjınal jantlarını bul bı ıse yara :D:D:D
spor araba, limuzin, ucak, parasut :beuj: ÖSSye noolmus yav bız gırmeyelı :eek::p
Printable View
Valla mesutun ekmek arasi kasar salam sardigi kagitlar bile ozel :)
Alette çakma çıktı, fotoğraflarda geldi hadi şimdi ne olucak ? Bak diyorum, hesap numarasını yollasın parayı yolla. O telefonuda yak bence elinde patlıcak ama burdan olmayan birisine satabilirsin tekrardan denersin ;)
Mesut, imei degisimi yasak ve ciddi suctur. Savciliga dilekce ile basvur ve suc duyurusunda bulun.
en az 10 satırlık gereksiz bi açıklama bekliyorum ben :)
Bi arkadaşım paylaşmış tevafuk oldu :)
▒▒ GALAXY NOTE 3 - 349 TL ! :::: 4 YILLIK MAGAZA GÜVENCESİ ▒▒
》 HD DEV EKRAN 5,7" • 3G •8 GB Hafıza• 8MP Kamera•2 YIL Garantili
》Bu ürünün orjinelinden tek farkı fiyatıdır.++A KALİTE SON STOKLAR
✔ 2 GÜN DENEME VE İADE GARANTİLİ - BEĞENMEDİĞİN ÜRÜNÜ İADE ET
Sipariş Hattı 7/24 : 0850 840 0 727 (Çağrı Atın Biz Sizi Arayalım)
•• Kore üretimi ve GALAXY NOTE 3 birebir benzer olarak üretilmiştir ••
》Yeni Nesil Turbo işlemci•Orjinal Note 3 işletim sistemi(Android 4.4.2)
✔ NEDEN BİZ ?
4 Yıllık Mağaza Güvencesi ➙ Uzman kadro ile 7/24 Teknik Destek
Fiyat garantisi ile satış yapmamız ➙ En kaliteli ürünleri sunmamız
Sipariş Ve Destek Hattı : 0850 840 0 727 (Çağrı Atın Biz Sizi Arayalım)
✔ DENEME VE İADE GARANTİLİ - BEĞENMEDİĞİN ÜRÜNÜ İADE ET
BEĞENMEDİĞİNİZ ÜRÜNÜ 2 GÜN İÇERİSİNDE İADE EDEBİBİLİRSİNİZ .
Ürünümüze güveniyoruz ve iade garantili satıyoruz.Ürünü beğenmediğiniz
taktirde 2 gün içerisinde size en yakın mağazamıza veya
Aras Kargo da bulunan kurumsal mağaza hesaplarımıza iade edebiliyorsunuz.
Firma olarak eminizki bizi tekrardan teşekkür etmek için arıcaksınız ,
bizden ürün alan müşteriler firmamızı çevresine öneriyorlar
çünkü orjineli ile birebir kaliteli bir ürün almış oluyorsunuz.
Umarım sizde uzun süreli müşterimiz olursunuz.
Ayrıntılı Bilgi :
》 ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
》 5,7" HD DEV EKRAN 》 3G 》 64 GB Kadar yükseltilebilir 8 GB Hafıza
》Yüz Tanıma Sensörü • 8 MP Kamera •1080x1920 FULL HD •2 YIL Garantili
》Capative Ekran - İnce ve hafif tasarım - El ve Yüz Tanıma Sensörü -
》Yeni Nesil Turbo işlemci•Orjinal Note 3 işletim sistemi(Android 4.4.2)
》 BU ÜRÜNÜN ORJİNELİNDEN TEK FARKI FİYATIDIR
Piyasada satılan çin ürünlerine kanmayın.Paranızı çöpe atmayın.
Ürünümüzdeki Koreden ithal edilir.
İşletim sistemi orjinalindeki gibi Android 4.4.2 dir.
Çelik kasa ve Gorilla Glass ekrana sahiptir.
(Kırılma,.çizilmelere karşı güçlendirilmiş ekran)
1080 x 1920 FULL HD Ekranı ile canlı amoled ekran kalitesi sunar.
1900 - 2000 Tl ödeyerek alacağınız GALAXY NOTE 3 yerine 349 TL ye bu ürünü
alın telefoncuya götürün hiçbir farkı olmadığını anlayacaksınız.
Like :55
》 TÜRKİYE YE BÖYLE CİHAZ GELMEDİ!!
SINIRLI SAYIDADIR tükenmeden mutlaka 1 tanede siz edinin.
Bir çok telefon firması bizden toptan ürün alıp yüksek kar marjı ile satmaktadır.
Like :55
》 Orjinal bir GALAXY NOTE 3 ile yanyana koyun ve ikisinin birlikte yazılımını, menüsünü, menü geçiş hızını, internet hızını test edin. Orjinalden farkını bulursanız bizede bildirin...
Sipariş Ve Destek Hattı : 0850 840 0 727 (Çağrı Atın Biz Sizi Arayalım)
- Facebook Sponsor Adverts © - Like :55
Beyler 2 3sayfadir cevap gelmiyo kesin destan gelicek :D
bunları gördükçe çıktıkları deliğe sokmak istiyorum yaa. Bi de gevşek gevşek yazıo yüzyüze görüşecez diye millete. Dolandırıcı hırsız adamın yakalandığı zaman hakaret ettiğini gördünüz mü? Hemen ben masumum düzen suçlu mazlum ayağına yatarlar. Bu da Allah bismillah ile başlamış çocuğundan çıkmış.
Al bak yukarıda yazıorum dolandırıcısın arkadaşım ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti yasalarına göre hem vergi kaçırarak hem de sahtecilikten dolayı suçlusun. Adres veriim mi gelicen mi? Gevşek gevşekte yazmıyorum. Hani diodun ya yüzyüze gelince benden büyükler abi çekiolar diye. Sen gel seni abi çekerek ne yapacaksam yapıcam. bi bitmediniz amk. Ver Adamın parasını geri al malını nerene sokarsın günahı olmayan dünya güzeli çocuğuna oyuncak diye mi verirsin ne yaparsın bizi ırgalamaz.
bebeğiin resmini editliyorum
ayrıca bu kullanıcıyı satış yasaklı listesinde almayı düşünüyoruz
Gevşeğin bana yazdıklarına bakın
Ulan birincisi istediğim gibi konuşurum bi mokta yapamazsın. Yaparım diosan buyur gel. İkincisi dolandırı olduğun her halinden belli. Vergi levhan varsa ve vergisini veriyorsan sattığın malın. İlk olarak aldığın malın faturası elinde olmak zorunda. Müşteriye değil muhasebecine vereceksin stok olarak işleyecek. Stoklarına girmeyen malı satamazsın. Öyle birşey yapıyorsan da direk sattığın malın %20 sini gelir vergisi olarak devlete vermek zorundasın koçum. Haa faturasını kestim diyorsan koy buraya herkes görsün.Alıntı:
EmrGti Nickli Üyeden Alıntı
Tekrar ediyorum istediğim gibi konuşurum akıllı ol başınla başka yerlerinin yerini değiştirmiim.
Hahaha piskopatsınıznya ya hele su asayişe bak babalar harikasınız 155bulmaz tech bulur benim,çocukluk fotolarım kayıp bulabilirmiyizki saka bir yanada helal olsun size gti sendenuzatma olan oldu al malı wer,parayı al kardeş uzamasın konu
Sen benımle ıstedıgın gıbı konusamazsın o sıfata sahip bi insan değilsin sana o hakkı tanımıyorum benım aklım basımda bu kadar düşünmene gerek yok istemiyorumda gevşek kelimesinide sana iade ediyorum gevşek olan sensin ben değilim çünkü ben saygı ve düzgün şekilde konuşmalarıma devam ediyorum
Faturanın ne nasıl kesiliceğini senden daha iyi biliyorum bana anlatmana gerek yok .
alper abı sınırlenme hiç değmez çünkü ben iki gün uyku uyumadım sınırden ama bunun nasıl biri oldugunu anlayınca artık gülüyorum
adam olsaydı cıkartrı parayı verırdı parası yoksa benım teklıfımı kabul ederdı sadece boş konuşuyo yazık walla daha bişey diyemiyorum ona ben
capsler bomba yalnız :)
konu gittikçe komedi-drama dönüyo
kolpacinodaki ganyotçu gibisin
Bizim yarımız yerin altında gardaş
yarısı yerin altındaolan kardeş anladınmı diyalogu
YouTube
bu adamı dövsen, sövsen nafile.
adam bu işte master yapmış kallavi kaşar.
Sokakta ki dilenciler gibisin,
Çocuğum var abi, aileme bakıyorum abi.
Adam gibi çıkıp desene kardeş ben sana bu telefonu çaktım, bu iş bitti.
Abi elden ne cihaz alacaksın ne de satacaksın.
Bir cihaz alıyorsan faturası olacak, böyle adamları mahkeme mahkeme kovalayacaksın.
Sürekli inançlıyım, çocuğum var haram-helal yazıyorsun ya.
Hz. Peygamberimiz (s.a.s.) kıyamet günü Allah'ın, yüzlerine bakmayacağı üç gruptan birinin; "...malı şu fiyata aldım deyip müşterinin kendisini doğruladığı ve malını satın aldığı kimse, " olduğunu bildirmektedir. (el-Buhârî, Müsakat, 5; Müslim, Iman, 46). Başka bir hadiste de Peygamberimiz şöyle buyurmaktadır: "Ticarette çok yemin etmekten sakının. Çünkü yemin sürümü artırır, fakat bereketi yok eder. " (Müslim, Müsakat, 27).
Yemin etme hususuna gelince;Rasülüllah Efendimiz(s.a.v.)"Üç şeyin ciddileri de ciddidir.,şakaları da ciddidir:Nikah,talak,ve yemin".buyurmuşlardır.
Yemin etmek yapılan işe Cenabı Hakkı (C.C)şahit tutmaktır.Olur olmaz herşeye yemin etmek Cenabı Hakk'ın ismini hafife almak ve saygısızlık yapmaktır.
Sen bu malı bile bile lades olduğunu anladığın anda sattın bence.
Note2'den beri Samsung'un Galaxy serisine IMEI atılamıyor.
Editör yok mu aramızda şu makaleleri birleştirse demogoji başyapıtı olur şerefsizim :D
Bu forumu seviyorum ya resmen mit gibi çalışıyoruz :D
Ya bide utanmadan benı tehdıt edıyo hala gülümsüyorum :)
Alıntı:
EmrGti Nickli Üyeden Alıntı
Ver kurtul :hahaha:
edit:
beyler dağılın boşmuşuz kendisi ingiliz kraliyet ailesi soyundan geldiği için 900 tllik n3 icinmi boyle yapıyosunuza geldi. kıcını siliyor zaten kendisi 200lüklere
ayrıca Alper abi görmesin senin gibi çok dolu birini kapasite fazlası doldurusa sıkıntı olur
Konuyu takipten iş yapamıyorum valla capslere ve bunun yazdıklarına guluyorum :):)
bilmem kaç yüz bin tl lik fatura kesiyorum her sene kendi firmam adına hepsini de kendim kesiyorum dolandırıcının ettiği lafa bak. Yakalarsam abi çeke çeke sopalıyacam veleti. Bana o şekilde hakkını vermiyormuş. Yalvarıyorum bana o hakkı ver ya. bi kere ver. Alaam nelere kaldık. Dolandırıcı herifle sinir sistemimi bozuyorum mallık bende amk.
Adam ne kadar pişkin arkadaş ya :D Ya yok böyle bir şey hala bıdı bıdı yapıyor ya auhauhauhuahua :D :hehehe: Bu kadar kişiyi buraya toplamış hala bir o yana bir bu yana sallayıp duruyor inat etti bize yedirmek için de, zorlama kardeşim OLMUYOR OLMUYOOOOOR!
Bu nedir ya şuraya bak ...
Konuyu Toplam 77 kişi okuyor. (59 Kayıtlı üye ve 18 Misafir)
CooLeqenD, 34btr1907, ahmet_NLS, altima, ANCAMARO, ANGEL'S 200SX, arda-m, arsenikli, aybarsdnr, Bayrampaşalı, Berkan, Berke, boosted_pug, brs852, by.gkn, crazydog, cusse, delta0o, depence, dieseland, eeemre, emre yeşil, emre.ates, EmrGti, enes28, Ersin ÖREN, fanatik, Fatih, FT106, gurcell, HaKo, HG6161, ikuybu, imprezaWRC, kelalper, LnchCntrl, mad_max1978, Mert-, MK8800, most_evil, MTK, naci, Onamdar, onursumer, RafetAraç, rahmi, S.Özcan, sahinsp, Slmcnsl, srdralc, stayfun, sulhi, TT_BOY, tuFAN, tunerviper, yusufcan_k, zafer_0403, Zero, şaman