User Tag List

Sayfa 12/45 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
842 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: (Emrgti) - Satis Yasakli Kullanici

CooLeqenD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ya hala kıvırmanın peşinde herkes bütün foyanı ortaya çıkardı hala kıvırtıyorsun hala fotoğrafı kim koydu izini kimdn aldın diyorsun. Facebook' unda var zaten fotoğrafların kendin koymuşssun. Oraya da koymıcaktın o zaman bu fotoğrafı.

Mesut abi sana hesap numarası versin, parayı yatır olay kapansın bak olan sana olucak 3. Sınıf alet veriyorsun adama hala gelmişin fatura matura çoluk çocuk muhabbetler ediyorsun. Yaşının gerektirdiği gibi haraket et, olgun davran tamam de bitsin bu işkence. Zaten okeye dönmeye başladın birazdan 2 okeyde elinde patlıcak ...
    Otomobil Fotoğrafcısı

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Konuyu okudum da...

Emregti sırf tatava yapıyorsun.. Fatura var diyorsun, verdim diyorsun, resmi var diyorsun, bulamadım diyorsun.. Diyorsun da diyorsun...

Sağlığına zarar gelmemiş, bir şey olmamış da.. 100 TL'yi un ufak etmiş de bilmem neymiş de.. Adamın kanının donması mümkün değilmiş vs vs... Sadece uzun uzun laf kalabalıklığı yaparak, paragraflarca saçmalayarak haklı olduğunu iddia etmeye çalışıyorsun.

Ticaretiniz zerre umrumda değil ama satış bu forumda olduysa ya tarafların her 2'si de doğru davranır ya da doğru davranmayan taraf burada olmaz. Bu sebeple uzun uzun ve boş muhabbeti bırak, konunun öznesine odaklan.

edit:

Alıntı EmrGti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam haklısın bak işi biliyorsun ve yardımcı olmaya çalışıyorsun ancak resimlerdeki cihazın benim olup olmadığı ile alakaı bişey sölemek güç ama ben yine ne diyorum problem değil alırım burda gereksiz uzadı ağzı poşet gibi adamlar yalnış yalnış konuştkça insanın sinir sistemi bozuluyo

Alırım diyorsan al cihazını geri, ver milletin parasını. Kimse de konuşmasın, konu kapansın.

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim orjinal cihazın özellik menüsü :

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazmıcaktım ama şunu çok merak ediyorum ilk önce o telefon resimleri bana ait orjinal kendı cekimdir ikincisi arkadaş fatura diyo faturasını verdik diyorum fatura diyo alan adam aldı diyorum fatura diyo neyse

Telefon gerçekten çin malı olabilir yada orjinal olabilir patlak olabilir çatlak olabilir neyse sonuçta kimsenin sağlığı bozulmadı yada zarar gelmedi doğru mu?

Devam ediyorum konu dışına çıkıca çünkü halledilmicek bişey değil neyse;

Sitede öyle dolandırıcılıklar oluyor ki adam yolda arabasıyla spin atıyo ve hızla giderken ölümden zor dönüyor ama kimsenin buna kanı donmuyor yada arkadaş cesaretle tt üyeleri yolda 2 ye çekip beklesin demiş aynı sahiplenme duygusunu farklı olaylardada gösterirsen sevinirim bununla beraber burda olay kişiler değil banane o kişilerden anlatmak istediğim cana gelen olaylarda bu kadar cesaretlı konusmuyo kımse ama iş sanal ortamda note3 ve 900TL ye gelince herkes konuşuyor arkadaşım siz cinayet mi çıksın diye böyle konuşuyorsunuz yoksa sanal ortam bişey olmaz diye mi siz bi konuşmalarınızla kendinize gelin size hakaret etme hakkını kim veriyor ama emin olun bu olay çözülür ama bu konuşmaların nerde çözüleceğini ben ilerleyen zamanlarda herkese göstericem burda biri kalkar küfür eder biri hırsız der biri onu der biri bunu der size kim veriyo bu hakkı hayırdır yarın birgün bir yerde karşılaşmıcakmıyız.

Forumdan 2 kişi ile tersimdir bu olaya kadar 2 sinide gördüğümde benden yaşça büyük kişiler abi naber yaa diye geldiler yanıma selam verdiler niye bu kadar karı kılıklı topluma sahibiz daha ne istiyorsunuz açık açık olan olayları anlatıyorum dolandırmak niyetim olsa yada kazık atmam konuşmam kendimi savunmam yazan yazar ben verdim banane derim hiç kafanız çalışmıyor mu açık açık bilenler vardır diye fotoları gittiğim yerdeki konuşmaları ve de yapılan ticarette bişey atlamadan devam ediyorum ki açık olsun herşey diye ama bunu anlıcak topluma sahip değiliz .

Herkes saygı çerçevesinde olmak zorunda ben bu kadar postta birine hakaret ettim mi yada bugüne kadar burda o kadar şey oldu birine saygısızlığımı kim gördü duydu kimse kimseye hakaret edemez yargılayamaz kendinize gelin beyler.

Açık açık herşeyi yazdım çizdim koydum ki bilinsin çıksın nedir ne değildir diye siz dolandırıcı görmemişsiniz adamın kanı donuyormuş var yaaa demek bu olayda donduysa diğer olaylarda ne oldu geri nasıl çözüldü bilinmez bir durum

Evet Allaha inancım sonsuzdur ama beni bununla yargılıcak en son insanlar sizsiniz kimseyi bağlamaz ne derece ne kadar inanıp inanmadığım inanmasm yazmam anlatmam resim koymam

Bana mal Verdiğim FATURASI ile beraber gelsin bir gidelim sansung'a çakma derse malı alıcam ilk önce ateşe verip yakıcam sonra arkadaşın parasını vericem telefonu yaktığım videoyuda koyucam bu kadar Allaha inançlı kimsenin hakkında gözü olmayan haram yemeyen insanım namuslu şerefli insanım klavye delikanlısı değilim.

Bakın duygu sömürüsü değil başımdan geçeni anlatıcam;

Bundan 10 gün önce markete girdim çıkardım 100 lira verdim bayan bana sahte dedi dedim emin misiniz evet dedi bende aldım başka verdim geldim eve oturdum ve dedim ki ne yapsam nerden aldım acaba diye aklıma gelmed neyse düşündüm ki dedim bu para bi insanın eline geçer son parasıdır hastalık olur çocuğuna ilaç alıcaktır alamaz para sahte hastaneye götüremez eline geçicek insan maff olur diye o parayı un gibi ufak ufak parçaladım ki kimsenin eline geçip canı yanmasın diye hee bu vicdan duygu meselesi allaha inanç meselesi olmayabiir

Dediğim gibi postlardada anlatmaya çalıştığım şey cihaza bakınılır öyle ise alınır yakılır ki kimsenin eline geçmesin yazı günah adam çalışır çalışır heves eder aır sonra çakma çıkar canı yanar

Her ne kadar hakaret eden arkadaşlarda olaya güzel yaklaşan çözüm yolu için parmaklarını yoran arkadaşlarada teşekkür ederim
    sattığın telefonun çin malı olduğu her şekilde kanıtlanmış. telefonun faturasınıda vermemişsin adamlara ve faturası olduğuna dair bir sürü yeminde etmişsin. bu son yazdığın hikayedende ne kadar gevşek bi adam olduğun belli hala paranın üstüne yatmaya çalışıyosun , verdiğim FATURASI ile beraber gelsin samsunga gidelim falan demişsin. ama fatura vermemişsin. adamın parasını vermemek için takla atmayıda geçmişsin artık amuda kalkıyosun.

serkanaygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hollanda hattın mı var yada orada mı yaşıyorsun?
    Şuna cevap vermesini bekliyorum ben de.

Sadece bunu cevaplasa ya. Madem ss fotoğrafı orjinalmiş, kendininmiş.

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beline kuvvet hadi bakalim az daha kıvırrrr

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CooLeqenD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya hala kıvırmanın peşinde herkes bütün foyanı ortaya çıkardı hala kıvırtıyorsun hala fotoğrafı kim koydu izini kimdn aldın diyorsun. Facebook' unda var zaten fotoğrafların kendin koymuşssun. Oraya da koymıcaktın o zaman bu fotoğrafı.

Mesut abi sana hesap numarası versin, parayı yatır olay kapansın bak olan sana olucak 3. Sınıf alet veriyorsun adama hala gelmişin fatura matura çoluk çocuk muhabbetler ediyorsun. Yaşının gerektirdiği gibi haraket et, olgun davran tamam de bitsin bu işkence. Zaten okeye dönmeye başladın birazdan 2 okeyde elinde patlıcak ...

Arkadaşım sana sormıcam neyi nereye koyucağımı adamın canını sıkma buraya koymak isteseydim koyardım demek ki koymak istememişim sana hesap mı vericek neyi nereye koyucağımı
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mesut dediğim kodları girdi , alet direk fake. Birazdan resim atar buraya.

Caner B. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalan soyleyerek cocugunun uzerine yemin eden biri nasil bir insan olabilir ki zaten ?

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lan yemin ediyorum çok tehlikelisiniz, Allah elinize düşürmesin
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    babasının başkasıyla ticareti o masum bebeği ilgilendirmez.Lütfen duyarlı olalım o yavrucağın foto'sunu koymayın

Seninde yapacağın tek şey var artık post post yazmana gerek yok kardeşim.Ver adamın parasını uğraşma ya

ersandeniz
    Misafir
    akıllı telefondan anlamam, tarafları tanımam, ama bu kadar Allah adını ağzına alan adam eğer gerçekten inanıyorsa alır geri telefonu verir parayı, bir haksızlık olduğunu düşünüyorsa da Allah'a havale eder

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lan yemin ediyorum çok tehlikelisiniz, Allah elinize düşürmesin
    Kucaga dusmek daha tehlikeli ama bak

Orjinal advan jant veriyim sana ben 5x100 mis gibi

Alet replica yuzde yuz eminim benchmarka sokun zaten cortlayacaktir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ersandeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akıllı telefondan anlamam, tarafları tanımam, ama bu kadar Allah adını ağzına alan adam eğer gerçekten inanıyorsa alır geri telefonu verir parayı, bir haksızlık olduğunu düşünüyorsa da Allah'a havale eder
    gerçekten inansaydı bu kdr kolay ağzına alıp yeminler etmezdi emin ol...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arka planda öss soruları var, yanlış anlaşılmasın

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Telefon fena değilmiş 200 TL vereyim hemen

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Samsung Genel Müdürlük

Otakçılar Cad. Flatofis Çarşı No:78 K:3
    Eyüp Merkez, Eyüp, İstanbul - Avrupa
    Adres tarifi: Flatofis Çarşı 3. Katında
    Tel:+90 212 467 06 00
    Çağrı Merkezi:444 77 11
    Web Sitesi: Samsung - TV & Heimkino, Smartphones & Tablets, IT Produkte, Kameras, Haushaltsgeräte

Zahmet etme diye adres veriyorum yakarsin artik onunde
    1881 - 193

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam haklısın bak işi biliyorsun ve yardımcı olmaya çalışıyorsun ancak resimlerdeki cihazın benim olup olmadığı ile alakaı bişey sölemek güç ama ben yine ne diyorum problem değil alırım burda gereksiz uzadı ağzı poşet gibi adamlar yalnış yalnış konuştkça insanın sinir sistemi bozuluyo
    şu msj ilk msjında olsa biz bu sayfaları göremicekdik.

insanlara bu kadar kelimeyi inan sen yazdırdın.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)