berkan abinin attığı yorumlardan sonra görür heralde
Edit: Şuan görüyor![]()
eywallah kanka
walla normalde sazanlık yapmazdım dıkkat ederdım ama salak zamanıma denk geldı düştük bi hataya işte aldık başımıza belayı
geçmiş olsun dıyen arkadaşlara tesekkurler
ayrıca fıkır veren olursa eger ben cıddı cıddı ugrasıcam bu adamla mahkeme ne gerekıyo herşeyı yapıcam yardımcı olabılıcek bırı pm atarsa sevinirim.
Öncelikle iphone olayımız önceki zaten bilenler biliyor ordaki konuda &100 haklıydım ve herhangı bır problem yasamadım
Bu konuya gelırsek evet telefon Orjınal Samsung Note3 N9005 modelidir ve ben yurt dısından 2 tane cihaz geldi biri 5S biri note3 ve benım pasaportumda bir hak olduğundanda kayıt ettiremedim.Note3 cihazı satılığa koydum ve Mustafa adlı adamada verdim geldi sabah aldı gitti ve telefon kullanılmadı sıfırdır resimleri mevcuttu aynı zamanda ben Mustafa adlı şahısa verirken faturası ile birlikte verdim Samsung'un verdiği fatura ortadaydı madem anlamıyo telefondan baksaydı imei numarasına hee bu demek değil ki ben adam anlamıyo diye çakma cihaz verıyım neyse hatta yenı doğan çocuğumun fotosu kalmış içinde denemek amaçla çekmiştim.
Devamına gelicek olursak üstünden 2 gün geçiyo arıyo beni cihaz çin malıymış gel al paranı getir cihazı ama vermeden önce burda Samsunga soralım diyorum kabul etmiyo ben faturası ile verdim ve hala da cihazın arkasındayım neyse bana çıkarıp çin malı telefonu veriyo karşındakide keriz değil senin ben o telefonuda 800TL civarı bi rakama aldım yani öyle geldi o yüzden uygun fiyata verdim kimse kimseyi dolandırmıyor dolandırsam bu kadar açık açık oynamaz yorum atmaz yada farklı konularda tartışıp farklı şeyler yapmam o yüzden yukarıda uzaklaştırılan arkadaş hakaret etmiş p.z.v.nk diye kendisine aynı saygı ile söylediğini geri iade ediyorum sana gelince mesut muhattabım zaten sen değildin bu olayı mustafaya sorucaksın kendı gelıp aldı sonrada çin malı getirdi bide üstüne telefonda yeni doğan çocuğuma küfür etti tecavüz edicekmiş yaa niye bir daha karşıma çıkıp sözünde durmadın yada madem olaylar burda sizin anlattığınız gibi beni tehdit ediyo mahkemeye vericem savcılığın önündeyim diye niye girip vermedin madem bu şekilde gerçekleşti ise çünkü elbet olay ortaya çıkardı.
Pasaport bulamadıysan benim suçum mu yada ben nıye verdiğimin dışında br telefon geri alıyım.
Para kolay kazanılmıyor bu koskoca sitede bir tek sercan ile telefon muhabbetim var oda telefonu alırken eksik para verdi sonrada banane dedi sitedede kabul etti haklıydım haricinde o kadar mal sattım ve aldım kimse ile problem yaşamadım.
Kalkıcam beni salak yerine koyan insana iş mi yapıcam yada ben niye arabamdaki 1400TL'lik eksozumu söküp sana veriyim bu mantık nasıl bi mantıktır yine bu siteden Note3 ile beraber getirdiğim iphone 5S i bir arkadaşa verdim niye problem yaşamamış kayıt ettirdi kullanıyo ve ucuza verdim onada 32GB olmasına rağmen neden verdim zaten orda ucuz fiyatta normal zaten note3 için ikinci eli burda kayıtlı garantilisi 1300TL falan kayıtsız garantisiz telefon 900TL normal değil mi sizce...
Ayrıca ben dolandırıcı falan değilim herkes konuşmalarına dikkat etsin ben bu sitede adı 20 kere dolandırıcılık işlerine karışmış adam değilim kimseninde hakkı bana benimde hakkım kimseye geçmesin.
İphonu verirken sitedeki adam benim çoçuğum olmuştu geldi aldı benden telefonu verdi parasını kendını gördü pazarlık bile istemedi istediğim parayı verdi aldı cihazı gitti niye buraya bişey yazmadı yada bı sıkıntı cıkmadı.
Herkesin bir hayatı ailesi var ve kendine göre bi yaşantısı ve yaşayış tarzı var neyin ne olduğunu bilmeden kimse kimseye hakaret edemez.
Adam telefondan anlamıyormuş hee tamam olabilir bu demek değil ki anlamıyo aaa dur çin malı veriyim ama insan faturası var açar teli imei karşılaştırır varsa problem almaz bu adam gözüyle yazılımlarına baktı günceleme yaptı bişeyler yaptı girdi kamerasına foto çekti 15 dk telefona uğraştı ne oldu sonra 2 gün sonra aradı al telefonu...
Ayıp beyler bir kere sercanla tartışmamız oldu oda paramı vermed biz sonra anlaştık gitti nerde duydunuz br daha ismimi dolandırıcılık mevzularında ayıp
Emirhan Altınbay
205 GTi
5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
Uğraşabilrsin hak var hukuk var gerisi sende ben az önce bu yazılanların çıktılarını aldım ve ettiğin hakaret ve suçlamalardan bahsediyorum bunları aynı zamanda bende yeni kanun bilyorsundur suçları var ve aynı zamanda tazmnat davası açma hakkınada sahip olmamla beraber bende gerekli kanun çerçevesinde işlemleri yaptırıcağımdan hiçbir şüphen olmasın mesut.
Ayrıca o telefonu gelip sen değil benden alan mustafa idi sanırsam aklında bulunsun
Emirhan Altınbay
205 GTi
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
Yeni cihazlar aldığım için satılık bunlarda laptop kullanılmıyor fotoğraf makinasına gelicek olursak 7D aldım o yüzdende kullanmadığım makinayı koydum siteye satıyorum.
Bu ilanlardada kimse kimsenşn hakkını yemiyo yani
Alan gözüyle alır almayan almaz mal bende zarara girmiyorum yada farklı bir durum söz konusu değil
Emirhan Altınbay
205 GTi
Kardesim seni anliyorum da niye hep terslikler seni buluyor? Benim distributor olayinda da aynisini yasadik? Bu arada bilgin olsun distributorleri ustama gosterdim. Calisan arabadan ciktigini soyledim. Gulduler, icini dagitarak gostererek anlattilar. Maalesef ki 400tl kazik yedim senden. Ve hala bana distributor kablosu bulacaktin bilmiyorum kac gun gecti? Neyse konuyu uzatmayayim. Hayirlisi olsun herseyin
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
ulan sen nasıl adamsın be telefonda yan yattı camura battı yapıyosun burda atarlıyosun
delıkanlımısın sen o telefon ıcın ne zaman gorustun sen benımle yada mustafayla faturası nerde telefonun harbı cok buyuk dolandırıcıymıssın sen
verdıgın telefonun sarj aletı kalem ı pıl ı hepsı cın malı bıde uste cıkmaya calısıyosun hala
40 gunluk cocugun varmıs onun ustune yemın etsene senınle gorustukmu telefonu aldıktan sonra bıdaha allah ıslah etsın senı bıde babayım dıyosun
şöyle bir durum var kutulu faturalı cihaz alıyorsun ve bu cihaz Samsung'un kendi verdiği orjinal fatura ve kutusu mevcut telefon sıfır jiletinleri üzerinde ne yapıcaksınız almazmısınız alırsınız ancak şöyle bir durum var gelen arkadaş için telefondan anlamıyor denmiş ama benim bilmediğim yerlere girip aaa evet N9005 modeliymiş türkiyede garantilileri yok diyebiliyorsa ve bende bunu ondan öğeniyorsam demek ki bu arkadş biliyor bu işi...
Anlamadığını farzedersek nerden bilicem anlayıp anlamadığını ben yanında bi kaç telefon taşımıyorum ki satmıcaktım hatta ısrar etti rica etti kaç kere aradı öyle verdim telefonu oda metrobüse gel dedi bende öyle diyince gitmek istemedim sebebi hiç uğraşamam alan alır diye ama baya aradı telefon ile rica etti bende tamam dedim de verdim ben şahsen teefonlardan çok anlamam ama alırken bile telefondaki ve faturadaki imei numarasını karşılaştırır Turkcell'i arar veririm numarayı sorgulattırırım tamam derler ise alırım bu kadar basit Konuşmaların resimlerini koymuş bu konuşmalarda bir yalnışlık göremiyorum aramadı hee yabancı bi numara aradı sesi gelmedi oda ben depodaydım evimin altındaki 15 dk sonra ben aradım kimseniz diye kaç yaşında adamlarsınız yada adamlarız bi oturunda mantıklı düşünün kimse kimseyi zorlamıyo aksine bana çok ısrar etti ucuz alıyım diye ben kulanıcam dedi hediye alıcam demed bu arada...
Ayrıca Mustafa ve Mesut sze bişy sölicem telefonu madem Mustafa mesuta hediye alıyor peki telefonu koyduğum akşam ikinizde niye ayrı ayrı arayıp mesaj cekyorsunuz ve ilanın altına Bayrampaşalı telefonu biz söz aldık biz alıcaz yazıyorsun madem hediye telefonu koyduğum akşam bilyordun o zaman hediye alıcağını mustafanın...
Emirhan Altınbay
205 GTi
abı su admınlerden bırı allah rızası ıcın bunun ılanını arvısten alsın atsın buraya bakalım ben ne yazmısım ılana sadece bunu ıstıyorum ben
adamdan oglen telefonu aldık bız aksam baskasına cakmaya calısıyodu ben ılana yazdım telefon bızde bugun aldık dıye
lutfen rıca edıyorum admınlerden bırı gostersın su ılanı herkes gorsun olan bıtenı
Sana disbiritörü kimse zorla vermedi ayrıca ben malı kutuya koydum 2 disbiritör bir debimetre ben senden para almadan yolladım mı yolladım dimi sana adanaya kadar sonra ne oldu usta açmış kutudan kablosu çıkmamış oysaki kargoyu vermeden herşeyini eksizsiz koydum kablosu üzerinde takılı dedim mi dedim.
dolandıcı olsam senden para almadan mal yollamam sana sonra sen aradın kablo yokmuş usta dedi dedin bende problem değil ver kargoya geri gelsin dedim dimi yok dedin ben kablo alırım kalsın arabaya takıcam disbiritörü ben sana debimetreyi yollıyım disbiritörler bende kalsın dedin ben sana kablo problem değil istiyorsa atatürk sanayiye geçince sana alırım dedim dmi dedim ne oldu geçmedim daha kendı arabam için bile geçmedim sana zorla mal veren oldu mu parasını kendın yatırdın ben sana dısbırıtorlerı yolla dediğim halde sende arabama takıcam dedin bende tamam dedim.
Kimse kazık yemiş olmuyo bu durumda kendın mal aldın o yüzden kimseye kazık atmış olmuyorum...
Emirhan Altınbay
205 GTi
Haklisin kardesim, 400 liraya calismayan 2. Distributor ici varzaman kisitimdan dolayi sana guvenip aldim bagaja attim. Gecenlerde takmasi icin ustaya verdim. Olmaz dedi, hatta bendeki daha iyiymis. Neyse huseyin sahinden 250 tl ye kablosu disi ici bayagi yeni distributor aldim. Kabloyada gerek kalmadi.
Sen kazik atmadin, bende kazik yemedim. Obur dunyada halleşiriz elbet![]()
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Konuya ilk yazdigin yazinin basinda 5s i kendin kaydettirmis gibi yazmissin. Sonra alan arkadas kaydettirdi kullaniyor demissin. Anlam hatasi yapmis olabilirsin yazdiklarinda. Sonradan suclu cikma eger sucsuzsan.
Ayrica bir mali zorla satmamak demek, onun bozuk olmadigi anlamina gelmez. Zorla satmadim banane diyerek cikamazsin bu durumdan. Yani belki gercekten sen haklisin ama yazdiklarindan dolayi kendini sucluymus gibi yansitiyorsun
Burda bende faturanın örneği var demissiniz. Sizdeki örnekle Bayrampaşlıya verdim dediğiniz faturanın örneğinin resimleri paylaşılsa (imei kapalı olabilir fatura no- saat- tarihten anlaşılır) bişiler açığa çıkabilir.
Bayrampaşı bana fatura vermedi diyip paylaşmasa bile EmreGti paylassada olur. EmreGti 800TLye aldıgını söyledi. Demekki EmreGti'ye bu malı satan kişiye kesilen fatura 800TL'den ucuz (200€ mesela), tabi Note3ü zararına satmadıysa telefonun ilk sahibi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)