Mesut cok gcmis olsun. Az kalsin ben almayi dusunuyordum mesafe uzak oldugu icin almadim. Umarim cozulur en yakin zamanda. Sabahtan beri hayretle okuyorum.
74 model sehpa...
note3 sıfır fiyat 1000tl hiçmi şüphelenmiyorsunuz ?? rakam hiç normal değilki.
Beklemedeyiz yarın,duzelt yalnısını derim kardes
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Sen gene tost makinası diye editlemişsin hıyar çıkanda var
İnternetten aldığı telefon kutusundan salatalık çıktı - ZAMAN
beklıyorum şuan arkadaşlar telefonla görustuk ortak bıyerde buluşucaz ya laptop verıcek ya eşının note2 sını verıcek yada fotograf makınası verıcek
haber geldıgı gıbı paylasıcam sızınle tekrar
Film tadında konu olmuş, bir sayfa okurken 3 sayfa daha yazılmış ama sonunda bitirdim tüm mesajları..
Denecek çoğu şeyi söylemişsiniz zaten Emirhan için, hoş zaten kendi ipini kendi kesmiş..
Fakiriz acıtasyonu yapmış olmadı, zenginizden devam etmiş tutmadı, avukat mahkeme tehdit olayına gireyim demiş gene yemedi.. Adam azılı yalancı, yaman dolandırıcı haa
Gerçekten iyi niyetli biri olaydın sabahtan beri min 200-300 kişi okumuş, sana inansalardı herkes 3-5TL verir borcunu kapattırırdı ama işte adam olamayınca madam ediyorlar..
Galiba an itibariyle sonuç: Borcum borç ama nah ederim mi?
sakın tek gitme sağı solu belli olmaz yanına bi kaç kişi al git... aldığın ürünleride iyice incele sağında solunda bişi varmı alır almaz fotosunu çek ürünlerin sonran bişi çıkar başın ağrımasın hatta verirken yanındakileren rica et video fln çeksinler sonra zorla aldı fln der...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)