inş gelir bakalım da çözülür olay
Bence ne laptop ne telefon nede başka bir şey alma, senet imzalattır ödediğin miktar kadar ve 2 hafta bekle. Seninde için rahat olur![]()
FOR US BY US
[/CENTER]
Baştan sona okudum sabahtan beri vakit geçti valla)
O değil bi viski(!) Parası veremiyomuymuşda telefondu laptop du uğraştırıyo
Everyday I ** çapuling...
http://www.techturkey.com/forum/sohb...gerekiyor.html
bunu da yaptın mı lan? motor inik, paranda yoktu. adamlara aracı sattın, parayı alıp aracı göndermedin ? aldğın parayla aracı yaptırdın.adamlara da burda yaptğın gibi laf yaptın..adamlar seni ifşa edince sende dolandırıldım diye konu mu açtın ?..vay vay vay bunu da yaptın mı gerçekten yoksa yine mağdurmusun ?
32'ye girecem, hayatı ve insanları bu forum sayesinde tanıdım.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
üşenmeden baştan sona okudum, arkadaş sen ne yüzsüz "adam"mışın
vodafone nl yi hala açıklamadın
faturayı koymadın koy diyenleri inatla iplemedin üstüne insanların sinirlerini de zıplattın
ilk sayfalarda acıtasyon yaptın yok anneme kardeşlerime bakıyorum gerektiği zaman 11-12 ye kadar çalışıyorum diye şimdi millete viski ısmarlarım felan yazıyorsun harbi ne ayaksın anlamadım.
hayatın yalan dolan
///MPower
tamam verme cevap ben öğrendim.tam bir pislik çıktın. dolandırıldım diye açtığın konuda adamı 5-6bin dolandırmışsın, mahkemelikmişsin..sen neyin peşindesin.
lütfen, daha öncede yazdım, laptop alıp bu adamı salmayın ve hukuki yönden uğraşın.mahkemelik olan başkaları var mutlaka iletişime geçin..
Şizofreni kötü bir hastalık
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Yazik gercekten yazik bide su siteye uye olup adam dolandirmaya calismak nedir la bu site otomobil sitesi goruntusu kiliginda bir dedektiflik sitesi yemin ederim adama yuvada caldigi silgiyi anlattirirlar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)