Mecbur olduğun için değil hafta sonu paranıda alıp cebine koyardın ben senden sonra Samsung'a gittim mağaza müdürü ile konuştum arayıp sorabilirsiniz telefonun orjinal olduğunu söylüyor ve kim çakma diyorsa kendini şaşırmış diyor.
Bunu söleyen samsung mağaza müdürü bu arada
Emirhan Altınbay
205 GTi
5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
tmam herkes kendi işine baksın işte rahatsız etmeyin. konu kapandı adam laptopu aldı mutlu ne uğraşıyorsunuz işinize bakın.baksanıza olum işinize çocuğun ekmeğine taş koymayın.yeter uzatmayın herkes halinden memnun.
Karıma ne etmediği hakaret ne söylentiler kalmamış kadın beni arıyor böyle böyle diye ve ben bu kişiyi bulucam ismi soyismi ve resmide var zaten yapılan şerefsizlik aynı zamanda yine forumda
3 kişi daha yine eşime yazmış kardeşim siz kimsiniz lan bu cesaret nerden geliyor
Ayıp lan namussuzsunuz olum nasıl bı hareket bunlar nasıl ınsanlarsınız sız
Emirhan Altınbay
205 GTi
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
Arkadaşlar konunun cılkı çıktı. Forum amacından cikti. Bu kullanıcıyı satış yasaklı yapacağız.
Built to fall....
Arkadaşım o bahsettiğin konuda adamların sicil kaydında cinayet hırsızlık gasp tecavüz var ve zaten 9 tane mahkemeleri devam ediyormuş ve ben mahkemeye verdim gerekenler sonuç şu itiraz etti ama avukatın söylediği itiraz kabul etmeyip ceza onancak ve aynı zamanda bu adam bana geldi defalarca özür diledi yanında karısı eşi biraderi mahkemeyi çek diye çekmedim sebebi bende çok sıkıntılar çektim birgün gel çayımı çorbamı iç sana dosyaları gösteriyim daha iyi anlarsın
Emirhan Altınbay
205 GTi
Facebooktan yazan kişilerin isim - soyisimleri neler?
Ne yazdılar, ekran görüntüleri nedir?
Mesaj çekilen numara ve mesajda yazılanların ekran görüntüleri ne?
Görelim bakalım hele bi
Herkes durumu anladi sanırım. Lutfen cvp yazmayin. Daha sonra kilidi açarız.
Built to fall....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)