Sevgili kullanicilar oncelikle Ilgili kullanicinin satis yasakli bir kullanici oldugunu belirtmek isterim.
Bu kadar cok sorun yasandigina gore, Techturkey uzerinden satis yapmasi artik uygun degildir
Sevgili kullanicilar oncelikle Ilgili kullanicinin satis yasakli bir kullanici oldugunu belirtmek isterim.
Bu kadar cok sorun yasandigina gore, Techturkey uzerinden satis yapmasi artik uygun degildir
Built to fall....
Bence bu konu ibret-i alem olmalı. Böyle bir muhteşem yalancı ve dolandırıcı zor gelir dünyaya doya doya yaşamalı insanlar bunu o yüzden açıyorum konuyu![]()
Ya kardeş, hala samsung mağazasına gittim diyorsun. Samsung'da imei değiştirme menüsü mü olur? Sen neyin dalgasındasın? Ona orjinal diyen müdüre benden çok selam söyle.
Diyeceğin çok basit , "arkadaşlar yanlış anlaşıldım , özür dilerim."
Yalan rüzgarı senaristi seni görse, görevini bırakırdı...
bir aralar news.anet.net.tr de XoR diye bir kullanıcı vardı , 8000000 lira harcadığım lanet impreza diye konu açmıştı. Bu da ona döndü...
Bak konuyu bastan aliyorum bu telefon bana geldiginde ben yine o magazays gittim neyse dun yine gittim inanmiyorsaniz arayin diye soluyorum neyse ben mustafa verdim taki dun sabah siteden bir tsnidigim beni aradi ve emir telefon cakma diyene kadar bende orjinal diye biliyordum dun mesuta gerekeni zaten soyledim inanmistir heralde kendisi sonra zatrn aradim mesutu gel dedim inanin bende bilmiyordum
Zaten savunmuyorum ama dolandirici degilim haberim yoktu diyorum dun sabah ogrenrim ve mesutu aradim zaten onada soyledim
İnanin dolandirici degilim inanmiyorsunuz ama burdaki kisiler esimi fscebooktan taciz ediyo zor durumdayim ve daha da zor durumda birakiyorsunuz ben istemeyerek bi yalnis yapmis olabilirim ama karsiligi aileme kadar mi gidicek tada boyle terbiyesizlikler mi yapilicak
Burdan tekrarliyorum herkesten ozur dilerim ama bitsin artik su olay cunku yeterince sor duruma dusmekle beraber esimi annemi kardesimi facebook uzerinden taciz eriyorlar ve forumda grup olmuslar facebook linkini cesitli porbografik sitelerde paylasilicagi yazmis bu mudur hak hukuk tada forumun adeleti ben mesut ile anlastim konu kapandi ama farkli yerlere ceken insanlsr devam ediyo yapmayin beyler
Emirhan Altınbay
205 GTi
5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
beyler eşini taciz eden kimse böyle bişey doğruysa bu adamdan daha beter drumdasınız.
gerçekden taciz gibi bişey varsa koy görüntüleri sende.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
konuyu tam okuma fırsatı bulamadım
hafta sonunu iple çekiyorum, oturup baştan sona yavaş yavaş okuycam
Eğer gerçekten eşini taciz vs eden varsa koy buraya görüntülerini herkez bilsin kim olduğunu zaten öyle bi durumda yönetimde gereğini yapar.
Kardeş buradakiler Anneni , eşini facebooktan nasıl bulacaklar? Yapma etme Allah aşkına.
Kimse bu taciz edenler, koy buraya screenshotlarını , bu forumdaki herkes onların da yüzüne tükürmeyi bilir.
Ben inanmıyorum maalesef.
Ve de dune kadar telefonun orjinal oldugunu bildigim icin bunun rahatligi vardi ama ogrenince adama zaten hak verdim amacim kimseyi dolandirmak yada o duruma dusmek degildir ama ben dun geceden beri uyku uyumuyorum evde ailemle huzurum kalmadi yazilan yazilari konusmalari siz okusaydiniz belkide anlardiniz
Zor durumdayim ve beni daha zor durumda birakiyorsunuz size olan biteni kisaca anlattim yapmayin artik konu silinsin rica ediyorum
Emirhan Altınbay
205 GTi
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
bence konu silinmesin hiç
sana sorulanlara dediğin suclamalara acıklık getir
yalancı çobanın hikayesini hiç duydun mu?
Bu olay ben mesutla konusurken oldu ve mesut bana cık gelıyoruz dedıgı ıcın bende cıktım esımde bu konusmaları silmiş çünkü ben evde baya sınırlendım ve bagırıp cagırmaya basladım esımde bısey yapıcam kötü şeyler olucak korkusuna silmiş sadece isim verebilirim ve bir tanede çektiğim resim mehmet alagöz isimli bir şahıstı
Emirhan Altınbay
205 GTi
Emirhan Altınbay
205 GTi
sen mevuzuyu anlamıyosun ben senide tanımam mesutuda tanımam görmedim bile
en baştan eşek osuruyodu onlarca kişi çakma çakma diye 50 kere yazdık sana birtane arkadasın çakma diyincemi kafana dank etti.
birton tatava yaptın aç oku yazdıklarnı tutarın varmı. sonra öyle yaptınız böyle yaptınız mahkemedeyim yok bilmemneyim kılım döndüm yünüm yandı.
metrobuse gelememişşin daha çakma malını geri almaya .
baştan ozür dileseydin hiç biri olmicaktı bunların
eğer o dediklerinde gerçekse annene esine vs. olanlar koy kardeşim sana 2gündür yazdıklarımın 10 katını onlarada yazarım yaparım
--
ayrıca karının cocugunun vs.nin hiç birşeyi gözükmüyor eger bu senin profilse yada baska yoksa
https://www.facebook.com/emirhan.altinbay/about
bak elinde olan döküyor herşeyini koy kardeşim sende neyinvar yoksa
1881 - 193∞
Sirf boyle konular silinmesin diye edit kalkti,konunun da silinecegini hic mi hic sanmiyorum
Surekli yazmak yerine, screenshot ver diyecegim ama
Hollandadan gondericeksin onu da ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)