Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Bende arenaparkda cok denk geliyorum, güvenlik arkadaşlar gereksiz yere bagaj inceleyeceğine parka dikkat etseler sorun kalmaz
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
aynen arenapark hep bu durumda. sözde elit özde cahil bi ton insan var semtimizde malesef....
engel sadece bedenselmidir
kişiliği ve beyni engelli bunların yapacak bişey yok anlamazlar
bu durumlarda avm danışmalarına gidip kişiyi yanlış parkdan anons ettirin güvenlik müdürünede personelin görevini yaptırması için tenkitte bulunun
emniyet şeridini kullananlarında bunlardan farkı yok.zaten hemen hemen aynı kişiler bunlar
DRİLLGTİilk değilsin,sonda olmassın
Bende bir AVM çalışanı olarak bu tip sorunlarla maalesef karşılaşıyoruz, insanlarımız gerçekten bir takım değerlerini yitirdiler bu konunun önüne geçmek için herşey yapıoruz fakat EĞİTİM ŞART
Kesinlikle..
Süper
Arkadaşlar herkes sizin gibi duyarlı değil, benim ailemde hatta sülalemde bile engelli birisi yok ama empati yahu çok değil ki kafayı çalıştırıp az gaz vermek.. Yeminle bunların zihinler rölantide, kafayı fazla kullanmadıklarından ömürleri uzun olur, senden benden çok yaşarlar..
Stracity Avm'de sık sık aynı problemle karşılaşıyorum. Güvenlikler Abi yer yok ne yapalım diyorlar. Peki gerçekten ihtiyacı olan biri gelince ne yapacaksınız diyorum çıt yok! Saygı sıfır,yazıklar olsun...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)