geçmiş olsun kanka, ne günlere kaldık :o
Printable View
geçmiş olsun kanka, ne günlere kaldık :o
Eski arabalarin stepnesini disarda olduğu için çaldıklarını biliyorumda bu cidden ilginç olmuş :D Geçmiş olsun.
Dua et aynalari ÇalmiŞlar
Gecmis olsun moruk
Ayna caminin 2500 tl olmasi da ayrica aldi beni benden
Fiyatlar,aynaların karartmalı olması muhabbetinden pahalıda 2500 nedir yav.Çok geçmiş olsun.Bizimkine de Taiwan malı M ayna takıp orjinalleri eve çıkarmak lazım :D
Geçmiş olsun, ne hallere düştük ya :(
Abi cok gecmiş olsun
vakti zamanında benımde pejoya taktıgım mini sinyallerini calmıslardı bilirim bu sınır duygusunu
kaskodan yaptırıcaksınız sanırım .
birde böyle konu actık dıye modlardan bırısı hatırlamıyorum napabiliriz calındıysa diye konuyu bıle kıtlemıstı :)
geçmiş olsn enes.
2500 tl fiyat süpermiş.
hırsızlık meslek olarak ilermeye doğru gidiyor.
ceza yok caydıcılık yok toplumda hırsızlar en baş köşedeler itibarlari süper.
sonumuz hayır olsn ...
Hırsız işi çözmüş. Polise gidilse "bi ayna ne olacak ki" denileceğinin biliyo. Güya hem başına dert almıyo, hem de parayı döndürüyo. Var mı böyle iş?
serviste 2,5 tl. hırsız 1 liraya satsa, günde 3 araba soysa 3 bin lira güzel para, adam 6 sene okuyor, doktor oluyor ayda 4-5 bin lira kazanıyor. doktor maaşını bir günde kazanıyor neredeyse. temiz iş.
Allahtan karşı karşıya gelmedin, her şeyi yaparlardı.
Yine iyi sadece aynaları götürmüşler.
1 ay kadar önce yaşadım ben de benzerini. Sabah otoparka indiğimde sağ ayna yoktu. Kablolar ve motor duruyor ama adam kapaktır aynadır vs götürmüş.
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...83662302_n.jpg
o hastanenin otoparkında en azından toprak olan bölümde kamera olması lazım...
zamanında bir ardakadaş arabayı oraya çekip takılırken polis gelmiş kameradan gördük sizi demişler...
eminim sormuşssunuzdur zaten ama ben bir paylaşayım istedim...
Bostanci cevresinde olsaydı bir kaç adres söyleyebilirdim.
Geçmiş olsun.
yakalanınca cezası yokki, onlarda biliyorlar 2 gün sonra bırakılacağını
temiz iş, risk yok
ancak bir kaç tane öldürüceksin
ertesi gün leşleri gazetelerde boy boy çıkacak
bakın bakalım ondan sonra ne oluyor?
aynalar muhtemelen elektrokrom ayna oldugundan oyle pahalidir.Gecen e39 icin sordum tanesi 550euro borusanda.
çok geçmiş olsun :(
vay anasını ya şerefsizler ya geçmiş olsun. herzaman soylerım dış donanımdan uzak durucaksın arabanda.
inş allah burunlarından fıtıl fıtıl getırırtır.allahım sen boylelerıne gun yuzu gosterme