User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
125 sonuçtan 115 ile 125 arası

Konu: ***Engellilere Ayrılmış özel alanları İşgal eden sürücüler !!!

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    06/03/2016
    İzmir Kipa Balçova AVM

Özürlü çok.. Böyle bencil insanlaradan nefret ediyorum..

[IMG][/IMG]

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tek ve net soru ; avm'ye gittiniz aventadorunuz var vale yeri yok çakılı , normal yerede koymak istemiyorsunuz ( burada kim olsa koymaz ) güvenlikten rica edip engelli yerine koyar mısınız yoksa bu kadar saygılı olup dönüp evemi gidersiniz
    Aventado satin alan insanlarda ekstradan bir ozelik mi aciliyor ? Level mi atliyorlar bilmedigimiz bir sey varsa soyleyin de ogrenelim. Otopark muhabbeti olunca murat 131den ne farki oluyormus aventadorun ? Yer yoksa yer YOK demektir.

Hic bir durum engelli park yerini isgal etmeye bahane olamaz. Ikisi de araba oraya park ederse ikisi de okuz. Sizin gibi dusunenler yuzunden zaten hak goruyorlar kendilerine oralara parketmeyi. Insanlara arabasina gore insanligina gore muamele etmeyi ogrensek iyi olacak. Passati ceken cakari taktiran god mode actigini saniyor ulkede.

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ibozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    06/03/2016
    İzmir Kipa Balçova AVM

Özürlü çok.. Böyle bencil insanlaradan nefret ediyorum..

[IMG][/IMG]
    Günün malı. Bu malların büyük çoğunluğu kıytırık arabaları çizilmesin diye böyle park ediyor.
    Boydan boya çizmek lazım bunları da, içi el vermiyor insanın.

rdmmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen İzmir mavi bahçede böyle park eden bir kadınla kavga ettim araçtan 2 kişi indi 2side sağlam niye koydun engelli yerine biri gelse koyamayacak dedim. Söylediği cevap kimsenin bir şey yapmayacağını bildiğimden koyuyorum aracın içinde a4 kağıt üzerinde engelli işareti vardı yalandan. Yanımda kız arkadaşım olmasa arabasının 4 sibopunuda itina ile sökecektim.

burakk. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arda35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günün malı. Bu malların büyük çoğunluğu kıytırık arabaları çizilmesin diye böyle park ediyor.
    Boydan boya çizmek lazım bunları da, içi el vermiyor insanın.
    Ne kadar haksız da olsa ne kadar saçma bir düşünce bu başkasının malına zarar vermek. Hadi yapmamışsında yaptın diyelim senin ne farkın kalacak ki bu insandan. Bence en güzel verilecek ders insanın ifade edemediklerini bir kağıt parçasına yazıp sol camına veya ön sileceğine iliştirmek olacaktır diye düşünüyorum.Yoksa inanın kaba kuvvetle temizlenecek kadar az değil bu bencil insanlar topluluğu.
    Çeyrek Mühendis

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Engelli yerlerine park etmelerini kimsenin bende tabiki tasvip etmiyorum, fakat normal park ederken dikkat ettiğim birkaç husus var. Çünkü bizim insanımız inerken arabadan, hayvani şekillerde açıyorlar kapılarını, hele yolcu olanların dikkati daha da az ne yazıkki.

1- Genellikle küçük araçların yanlarına durmamaya özen gösteriyorum.

2- Park yeri darsa, diğer aracın yolcu tarafının kapısının açılmasının daha az ihtimalde olduğunu düşünüp o tarafa daha yakın duruyorum.

3- Genelde duvar kenarlarına sıfıra yakın park etmeyi tercih ediyorum.

4- Yoğunluğun daha az olduğu bölgeleri kullanmak daha mantıklı oluyor.

5- 2 tane arabanın ortasına girmemeye çalışıyorum, başka çare kalmadıysa 2 kişilik mecburi park ediyorum.
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Octane, forumdaki engelli arkadaşlarımızı rahatsız edecek yorumlar bir daha olmasın.

Konu başladığı şekilde, fotoğraf ve yer bildirimleriyle devam etsin.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burda elitizmi, zengininin parasıyla durumu olmayanın hakkını yemesini belki de en çok eleştirenlerden biri ben olurum ama tanınan hakkı -ki bu çok önemli bir şey- kendi çapında kullanan insanı şerefsiz görmek şerefsizlikten başka bir şey değildir söylemek isterim..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aradaki farkı anlatamadım sanıyorum.

Benim kimsenin engeliyle, ya da altındaki aracıyla bir alıp veremediğim yok.

Engelli bir kişi tabi ki gidip Lamborghini kullanabilir. Kanunen onu engelli plaka alamaz zaten, neyse, konu o değil. Allah tabi ki daha çok versin, zaten vücudunu %100 kullanamayan bir kişinin zevk aldığı şey otomobili ise, bence Veyrondan aşağı binmesin. Burada da kimseyi küçük falan görmüyorum, sakın yanlış anlamayın. Bir yerden alınmış, bir yerden yerine konsun en azından bir miktar diyorum.

Benim karşı olduğum konu, bazı kurnaz geçinen tiplerin, gerek maddi gerekse sağlık yönünden özel bir yardıma ihtiyaç duymayan, engelli uzaktan akrabalarının üstüne 'heh, ben keriz miyim böyle bir olay var niye vergi vereyim ki mallar veriyor zaten bütün halk' düşüncesiyle, zevk aracı alıp, engelli kişinin o araçtan haberinin bile olmaması, bir kez bile binmemesi durumu.

Öyle kişiler duydum ki adamların ailesinde engelli bir kişi var, o da zihinsel engelli, hastane postane işleri hiç yok, hep evde bakıcıyla. Allah yardımcısı olsun tabi, o ayrı. Adamlar kardeşler arasında 5 yılda bir sıra bekleyip kendi binecekleri arabayı alıyorlar bu haktan yararlanıp. Bu şimdi doğru bir şey mi? O engelli kişiye karşı küçük düşürücü, aşağılık bir durum değil mi?

Engelli kişinin sarsılınca bir yerleri ağrıyordur, bırak 5 serisini, keşke rolls royce ile götürülse sağa sola, ben onu yakıştırırım yani. Ama bu işi suistimal eden itler beni hep gerecek, her zaman da engelli kardeşlerimizi kullanacak, böylece aşağılayacak.

Durum sadece bu.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

FK.Sub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aradaki farkı anlatamadım sanıyorum.

Benim kimsenin engeliyle, ya da altındaki aracıyla bir alıp veremediğim yok.

Engelli bir kişi tabi ki gidip Lamborghini kullanabilir. Kanunen onu engelli plaka alamaz zaten, neyse, konu o değil. Allah tabi ki daha çok versin, zaten vücudunu %100 kullanamayan bir kişinin zevk aldığı şey otomobili ise, bence Veyrondan aşağı binmesin. Burada da kimseyi küçük falan görmüyorum, sakın yanlış anlamayın. Bir yerden alınmış, bir yerden yerine konsun en azından bir miktar diyorum.

Benim karşı olduğum konu, bazı kurnaz geçinen tiplerin, gerek maddi gerekse sağlık yönünden özel bir yardıma ihtiyaç duymayan, engelli uzaktan akrabalarının üstüne 'heh, ben keriz miyim böyle bir olay var niye vergi vereyim ki mallar veriyor zaten bütün halk' düşüncesiyle, zevk aracı alıp, engelli kişinin o araçtan haberinin bile olmaması, bir kez bile binmemesi durumu.

Öyle kişiler duydum ki adamların ailesinde engelli bir kişi var, o da zihinsel engelli, hastane postane işleri hiç yok, hep evde bakıcıyla. Allah yardımcısı olsun tabi, o ayrı. Adamlar kardeşler arasında 5 yılda bir sıra bekleyip kendi binecekleri arabayı alıyorlar bu haktan yararlanıp. Bu şimdi doğru bir şey mi? O engelli kişiye karşı küçük düşürücü, aşağılık bir durum değil mi?

Engelli kişinin sarsılınca bir yerleri ağrıyordur, bırak 5 serisini, keşke rolls royce ile götürülse sağa sola, ben onu yakıştırırım yani. Ama bu işi suistimal eden itler beni hep gerecek, her zaman da engelli kardeşlerimizi kullanacak, böylece aşağılayacak.

Durum sadece bu.
    Durumdan fırsat bulup,FIRSATÇILIK yapan akrabalar.

kimbubye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu çok yerinde tebrik ederim. Madem yanlış giden bir şeyleri düzeltmeye çalışıyoruz, linkleri paylaşmakta bir sakınca görmüyorum.

Engelli plakasının zorunlu olmadığından bahsedilmiş, bende yeni öğrendim. O zaman aşağıdaki çalışmayı kesinlikle tavsiye ederim başkasının günahını almamak açısından.

http://www.beyazyakalilarbisiyapsa.com/ 'da başlatılan farkındalık kartlarını hatalı park ettiğini düşündüğümüz araçlara koyabiliriz. Ben açıkcası Marmara Forum'da koca bir deste bitiriyorum. Fotoğrafları da eklemeye çalışacağım. Nasıl olsa işin içinde emniyet var. Onlar kimin park hakkı var kimin yok ayırt ederler plakadan.

Bahsetmiş olduğum kartlar:

http://ih.beyazyakalilarbisiyapsa.com/kartlar.html

'89 Audi 100 2.0 Turbo Diesel

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)