geçmiş olsun arkadaşlara.
gerçek s2000 sahiplerinede allah sabır versin![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Arabasının canı cehenneme arkadaşa bırsey olmasın gerıde gözu yaslı ınsanlar bırakmasında gerısı olur gıder
S2K LE ilgili her konuda gerginlik var, araba agresif olunca. haliyle.
şafak haklı, size ne kardeşim insanların altındaki arabanının kazasından, belasından. kendi işinize bakın. her aracın kullanıcı kitlesi değişti artık. siz, 458 e 911 turboya falan entelektüel, böyle kibar insanların falan bindiğini falan mı sanıyorsunuz. ekremi tanıyan tanır, hem kıronun kralı hem de acımasız bir manyak. hahahah. 210k Euro verdi Porsche aldı. ama hala aynı tempoda amele. çöp kamyonlarıyla gazlıyor Beşiktaş'ta. ahhaah
a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z
bir insan 7 sinde neyse 70 indede odur s2000 lerin ele ayağa düşmesi artık 1.4 gibi sıradan görülür bi araba olması benimde hoşuma gitmiyo fakat çok güzel bir araç, karakterle ilgili mesele adam var şahine adam akıllı biniyor adam var mercedes sls'le patır kütür gidiyor
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Abi bıkmadınız mı aynı konular aynı kavgalar. Reset mi atıyorsunuz kafanıza nedir bu komik düşünceler ya.. Bırakın şu s2k konularını artık.. Torunlarınıza miras bırakacaksınız şu saçmalıkları hala akıllanamadınız ne diyim.
US Performance
Herkes S2000 fiyatlarına sallıyorda allah aşkına araba piyasası haddinden fazla arttı ne yapsın bu insanlar? 2006 yılında anahtar teslim fiyatı ortalama 70k TL olan bir arabayı şuan 45-50 mi satsın ? E spor araba tutulan araba güzel araba şekil araba. Yapacak bişey yok. (uçuk rakamlara satanları bende anlamam. Örn: 120-130k TL)
Neyse konuyu dağıtmadan geçmiş olsun dileklerimi ileteyim yemişim arabasını hasarını boyasını insanlara birşey olmasın, önemli olan o.
Bence konu s2k den ziyade belkide o arkadasin tam olarak istemen de olsa tepkisini bu sekilde gostermesinden kaynaklandi.Genel kullanici grubu ne durumda olsun kimse kapisinda yada garajinda duran araci icin edilen bedduaya kayitsiz kalamaz.Sonucta bu araclarin hepsinin birden durdugu yerde perte cikmasi meteor yağmuru lazim.Aksi takdirde bu araclari biz, ailemiz yada sevdigimiz insanlar kullaniyor.Bu beddua onlara da zarar gelmesi demek.
Hepsini gectim kim emek vererek kazandigi para ile sahip oldugu aracinin bir baskasi istedi diye parcalanmasina sessiz kalabilir ki ?
Bu arabaların bu tarz muhabbetleri devam ettiği sürece ,gerçekten s2000 e binmek isteyenlerde soğumaya başlıyor artık benim gibi . Yok abi ya bu ülkede bazı şeyler değişmez . Nereye doğru gidiyoruz millet artık s2000 typer sayısı azalsın diye dua eder olmuş . Yarın öbür gün alırız zaten her yerden bir dedikodu gelir arabayı gönül rahatlığıyla süremeyiz .
Hep söylüyorum ve merak ediyorum acaba yurtdışında da bizim ülkede ki gibi karı dedikosu yapılıyor mudur bu arabalara
imzasız..
geçmiş olsun
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)