sinyal verip sağdan geçip geri sola geçmek makas olarakda geçer mi acaba![]()
sinyal verip sağdan geçip geri sola geçmek makas olarakda geçer mi acaba![]()
Arif Gökdemir(R-Turbo)
***Vol'um project EK B16 (EK4 ROL Vtec)*** R.I.P
http://www.techturkey.com/forum/atmo...-rol-vtec.html
Akli selim kimse makasi savunmaz son derece gereksiz ama haksiz ceza kesildiginde makasi gereksiz gorenler bile cileden cikar.Bazen an oluyorki ondeki hicbirsey yokken aniden frene asiliyor acemi mesela o zaman kaciyorsun al sana makas attin oldu.Dusunce guzel uygulama cok zor.
Genelde orta şeritte hız sınırını aşmadan gitmeye çalışırım.Ama orta şeritte bile tahrik edenler oluyor arkadaş;sellektör yapan,makas atan,önüm doluyken tampona yapışan,sol aynayı kullanmayan,en önemlisi de karşısındaki sürücüye saygı duymayan bencilce ve yüksek egoyla araç kullananlar oldukça bu trafik sorunları çözülemez gibi geliyor bana.
bence güzel kural herkes şeritini bilsin 70 le solu esir almaya gerek yok. bunlarada ceza gelmeli![]()
Erkan DOĞU
Abiler size sorum var
Hız sınırında sol şeritte gidiyorum. Yolda sınır 70se 70le gidiyorum. Bomboş yoldayım ama soldayım. Bu yanlış değil mi ? Şu yüzden söylüyorum. Yol bomboşsa en sağda olmak gerekmez mi ? Ya da güvenli sürüş adına orta şeritte gidip yol isteyene yol vermek yine. Çünkü neden soruyorum. Ben bunları ehliyet alırken öğrenmedim ama yurtdışında bulundum sanki orda öyle yapıyorlardı.
sen hadı orta şerittesin ben e-5 te sağdan 70le gidoyrum adam kıçıma girip selektor yapıyor. tabi umrumda değil basıyorum frene inadına bende.
onun dışında okadar o. .çocuğu varki say say bitmez. ama çözümü buldum. hayvanlıkmı yaptı basıp onunde uzaklaşıyorum sonra biraz frene basıyorum. oda şaşırıp a.. g.tü dağıtıyor bende uzayıp gidiyorum. hiç umrumda değil artık haysıyetsiz i...neler bukadar cahillik aptallık olmaz. aynı havayı soluduğuma utanıyorum bunlarla. gereksiz ful makas atanada karşıyım. bizde bazen atıyoruz ama kimseye tampon silme geçmiyorum geçmemde mecbur kalmadan.
hız sınırına uysanda sureklı sol serit ihlali suçtur ara polise plaka ver. ben kamyon vs gorunce arıyorum valla. biz boyle ıhbar ettikce illaki onlarda bıkıcaktır ozaman bı cozume yanaşıcaktırlar.
yasın genç benım gibi hiç bulaşma b..k yoluna gidicez yoksa bu adiler yüzünden. oyuzden arabasına bak geçebileceğin bir araçsa bas frene biraz bi şoka girsin sonra bas git. gerci beni okadar kızdırıyolarki geçemeyeceğim bir araç olsada yaparım. cok kaşınırsa çarpışan araba oynarım nasılsa kaskom var diyeama durmam bilsemki delikanlı gibi dovusecek sıkıntı yok ama millette silahtan tut şeyine kadar var.
bide geçen gün adam şıkıştırıyor teme bağlantıda oteki şerit boş korna çalıyorum hala geliyor. emniyete çıktım sonra üstüne sürdüm bende yanında gelin falan vardı bide ha gelmiş çek kenara diyor bana. lan öküz dedim bak burası boş burdan gidicen. çek çek diyor halaulan dedim karılar var yanında. frene bi asıldım clıo ile şoka girdi
bastım gittim sonra. vursada umrumda olmaz tamponum gider ama onun kaputa kadar girer umrudma değil durmam bile. muhattap olmıcan
Öyle bi dünya yok, önce gidip ehliyet verme sistemindeki zihniyeti değiştirsinler.
13 Suzuki Gsx-R 600
05 Honda S2000
13 John Cooper Works Gp Limited Edition
Facebook & Instagram /TomayRessamoglu
lamba yakıyorum diyosun
senın bu dedıgını geçende birine yaptım. ulan yanında mınıbus var sende en soldasın aynı hızla gidiyon. telefonla konuşuyo bide. sello yaptım yok. korna çaldım gider gibi oldu sonra frene bi bastı aynı benim taktikama yanlış şeritte yaptı oyuzden haksızdı. biraz makas attım geçtim bı koydum frene oyle yapılmaz boyle yapılır misalı. baktım sağdaki koltuğu one gitmiş onu duzeltmeye çalışıyor. he dedım gordunmu sonra pardon yapıyo bana.
bence ehliyetle tam alakası yok. neden dersen insanlar cahil dusuncesiz. bizim ınsanımızda dusunce denen saygı denen bir şey yok.
Uygulanmazsa ak, tek şeridi 50 km/h ile kapatan motor mu dersin bilerek yol vermeyen ipneler mi dersin yoksa hiç aynalarına dahi bakmayanlar mı dersin...Makası belli sınırlar içerisinde savunuyorum.
makas atarken beni yakalamaya çalışan ekipler bütün trafiği katletti, sonra düzlükte yetişip aldılar kenara konuşmamız
A: amir
B: ben
-niye durmuyorsun ? selektör çakar siren yapıyoruz.
-niye durayım, nerden bileceğim senin polis olduğunu, çakarı 50 liraya takıyorlar camların filmli, plaka sivil, ne bileyim içinden polis inecek ?
-makas atıyordun ya insanlar ölseydi ?
-ben 2 makas attım biri otobüs yol kenarından orta şeride atladı, diğeri önümdeki opel en soldan en sağa geçmeye çalıştı, sonra zaten siz takıldınız peşime bütün tehlikeli olayları siz yaptınız beni yakalayacaksınız diye.
-geçen gün 3 çocuk öldü bu yolda senin gibiler yüzünden!!
-arabada kamera var mı ? bakalım ne kadar tehlikeli kullanmışım, yada siz ne kadar tehlike yapmışsınız ?
-arıyorum trafiği geliyor şimdi.
trafik şube gelir, önce nasihat çeker, sivillerin emniyet müdürünün koruması olduğunu söyler, benim adamları 4km peşimden koşturduğumu söylediğimde gülmekten kendinden geçer, önce 80lira, birde 172 lira ceza yazar, iyi akşamlar der gider.
hapis cezası gelecekse gelsin, çünkü aheste aheste araç kullanmak gerçekten çok zevkli müzik sigara yiyecek falan. ama ne zamanki biri sizi öldürmeye teşebbüs ediyor o zaman kayış sıyırıyor insan. zevk için makas atmadım desem yalan olur ama bu bir elin parmaklarını geçmez 5 yıllık söförlük serüvenimde.
turbocuk istiyoruz
Yaw bi *** olmaz kimler neler yaptı içeri girmeden çıktı makas atanmi içeri giricek.o kdrda boş yer yok hapishanelerde.
bazen yolun bir ucundan diğer ucuna bile geçmek gerekebiliyor. makas atıp tehlike arz edenlere caydırıcı ceza versinler. acelesi olan için far-sinyal var. hepsini birden yakınca bir şeylerin kötü gittiğini anlayıp yol veriyorlar...
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
ben surekli sinyal veriyorum aralara girereken makas sayılmazki![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)