Ben 14 veya 15 mayis gibi başvurdum 25 inde açıklanacak demişlerdi, burda herkes 22si diyor, inşallah yarın açıklanır raharlariz.
Printable View
MSB Askeralma Dairesi Başkanlığı linkte 2014 agustos yedek subay adaylari trt duyurusu var arkadaslar tiklayip bakabilirsiniz siniflandirma 22 temmuzda olacak diye yazmislar
Kıbrıs degilde başka yere olsun :))
Bu arada verilen kagıtta 25i yazıyo 22si mi acıklanıcak?
15 20 dk içinde açıklanıyor hatta ögrenenler facedeki grupta fln paylaşmaya başladılar şubeyi arayıp ögrenmişler. bende edevlet mobil uygulamadan giriyorum sürekli
e devletten görünmüyo arayıp öğrendim diyenler var, burdan açıklanan var mı?
şubeyi aradım ulaşamadım e-devleti bekliyorum , şubeleri arayıp öğrenenler var
kd izmir bornova topçu olmuşum. usta ögrenemedik :D
Rserdi subeden telefonla mi öğrendin ?
Bende e devlet mobil uygulamadan bakiyorum ama henuz bisey yok. Bir arkadasim subeye gidip ogrenmis.
ustan belli olmadıgı icin sonra dagıtım olacagı ve belli olmadıgı için soylenmemişdir muhtemelen.
15-20 boxer-tshirt-corap, tras dis tırnak makası, vucu için büyük havlu ve 2-3 tanede sundan (http://store.donanimhaber.com/6e/f3/...D4801B3F8B.jpg alın gidin yük yapmayın. giy at politikası izleyin :D
gerisini(tshirt don corap kısmını) aileniz yemin törenine gelirken getirsin bir okadar daha. sonra carsı vs baslıyınca siz alırsınız yada kantinde satılır son secenek ise kargoyla ailenin yollaması
burdur acemi
istanbul kartal usta birliği
kısa dönemlerde şimdi ögrenebiliyo mu?
Kastamonu acemi
Giresun usta
jandarma
acemi ve usta birliği manisa merkez/kara kuvvetleri hayırlı olur inş herkese
vatan sana canım feda vatan sana canım feda sol sol sol sağ sol
1 İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL. / MANİSA MERKEZ bilenler varsa arkadaşlar nasıl bir yerdir acaba yardımcı olursanız sevinirim
acemi: 3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI KH. VE KH.HİZ.BL. / BURDUR MERKEZ / BURDUR
usta: 23 ÜNCÜ MOT.P.TÜM.23 ÜNCÜ MOT.P.A. 3 ÜNCÜ MOT.P.TB. 8 İNCİ MOT.P.BL. / İSTANBUL KARTAL / İSTANBUL
bilsigi olan var mı beyler?
Eğitim Birliği1 İNCİ P.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL. / MANİSA MERKEZ / MANİSA
Esas Birliği57 NCİ TOP.TUG. K.YRD.LIĞI 5 İNCİ TOP.TB. 3 ÜNCÜ 203/37 MM.LİK K/M OB.BT. / İZMİR BORNOVA / İZMİR
Statü: KISA_DÖNEM ER Sınıf : TOPÇU
Aynı yerdeyiz kardeş. arkım şuan orada sıkıntı yok rahatmış dert etme acemilik için. :icon_tup:
Evet arkadaslar aciklandi artik. Benim acemi birligi -- Eğitim Birliği 15 İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL. / AMASYA MERKEZ / AMASYA . Usta birligiyse 5 sene ogrencilik yaptigim Kibris cikti 39 UNCU MKNZ.P.TÜM. 50 NCİ MKNZ.P.A. 2 NCİ MKNZ.P.TB. 2 NCİ MKNZ.P.BL. / LEFKOŞA / LEFKOŞA
Acemi:
KASTAMONU 5.J.EĞT.A.K.LIĞI/KASTAMONU / KASTAMONU / KASTAMONU
Usta:
İL J.K.LIĞI/MARDİN / MARDİN / MARDİN
Acemilik manisa merkez
Ustabirligi ankara yenimahalle 5.ana bakim merkeZi
mealini yazıyım yerlerimiz farklı ama nerdeyse herşey aynı benimde kar.hizmet ve tugay yardımcılıgydı
acemi - 1.piyade eğitim tugayı, karargah ve karargah hizmet bölüğü
usta - 57.topcu tugay yardımcılıgı 5.in topcu taburu
3üncü 203/37mm diye giden kısmı bosver o silahı görmicen bile %95 ihtimal :D
ustanın meaili ise su tugay yardımcılıgı tugay kadar büyük degil ama ondan hallice geniş bir alana gidiosun
1-yani bol askerin oldugu yere nekadar cok asker okadar az nöbet :D.
2-tugay komutanı 1yada 2 haftada ugrar bir ugrar
buda demek olurki pazartesi günkü genel iştimalar az olur .rütbelisi heryerde olabilir dert degil alıstıkca el kafaya gidicek zaten otomatik.:D
Hayırlı olsun kardeşim, ben 355kd'yim. Acemiliğimi ben de Amasya'da yaptım. Piyade eğitin bölüğündeydim. Disiplinli ama çok aşırı kasmayan biryer. Eğitime ve mıntıkaya doyacaksın :) koğuşlar 55-60 kişilik, duş problem olabilir, uzun sıralar beklersin. Playstation, langırt, bilardo vs imkanları var. Kuş başı-kaşarlı pidesi güzel.
K.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 5 İNCİ ANA BKM.MRK.K.LIĞI DES.GR.K.LIĞI EMN. VE MHF.BL. / ANKARA YENİMAHALLE / ANKARA
bunun çevirisini yapabilicek bi arkadaş varmı :)
Kardeşim Ankara Güvercinlik
J.İS.İNŞ.GRP.K.LIĞI/GÜVERCİNLİK / GÜVERCİNLİK / ANKARA ya düştü varmı burda yapan bilen yakını tanıdığı olan acaba
4 sene daha gitmeyi düşünmüyorum beyler :)
Herkese şimdiden hayırlı teskereler..
Aşağıdaki konuyu okumakta fayda var. Ne ile karşılaşacağınızı bilin de gidin :)
https://eksisozluk.com/sadece-askerd...ar--159016?p=1