ptt kart bana da geldieve adresine geliyor posta ile
ptt kart bana da geldieve adresine geliyor posta ile
Bekliyoruz koyun gibiarkadaslar subede 25 i demislerdi bana ama benden sonra basvuran arkadasa 22 sinde aciklanicak demisler. Burdada 22 diyen arkadaslar var kesinmi yarin aciklanacagi acaba ? Hepimizin hakkinda hayirlisi olur insallah.
MSB Askeralma Dairesi Başkanlığı linkte 2014 agustos yedek subay adaylari trt duyurusu var arkadaslar tiklayip bakabilirsiniz siniflandirma 22 temmuzda olacak diye yazmislar
Kıbrıs degilde başka yere olsun)
Bu arada verilen kagıtta 25i yazıyo 22si mi acıklanıcak?
15 20 dk içinde açıklanıyor hatta ögrenenler facedeki grupta fln paylaşmaya başladılar şubeyi arayıp ögrenmişler. bende edevlet mobil uygulamadan giriyorum sürekli
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
şubeyi aradım ulaşamadım e-devleti bekliyorum , şubeleri arayıp öğrenenler var
kd izmir bornova topçu olmuşum. usta ögrenemedik![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Bende e devlet mobil uygulamadan bakiyorum ama henuz bisey yok. Bir arkadasim subeye gidip ogrenmis.
ustan belli olmadıgı icin sonra dagıtım olacagı ve belli olmadıgı için soylenmemişdir muhtemelen.
15-20 boxer-tshirt-corap, tras dis tırnak makası, vucu için büyük havlu ve 2-3 tanede sundan (alın gidin yük yapmayın. giy at politikası izleyin
gerisini(tshirt don corap kısmını) aileniz yemin törenine gelirken getirsin bir okadar daha. sonra carsı vs baslıyınca siz alırsınız yada kantinde satılır son secenek ise kargoyla ailenin yollaması
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)