>> İş Arayanlar (Genel) <<

Thread: >> İş Arayanlar (Genel) <<

1. tuner faruk's Avatar

tuner faruk said:
    İş arayanlar kervanina bende katildim

Ön muhasebe -Satın alma pozisyonunda yardimci olabilecek olan varmidir ?

2. tuner faruk's Avatar

tuner faruk said:
    Edit olmadigi icin yeni post yazmak zorunda kaldim

Istanbul Aydin Uni. Isletme yonetimi mezunuyum ayni zamanda Acikogretimden Calisma Ekonomisi 4. Siniftayim

Daha oncesinde Aluminyim Dis cephe ve Cam Metal tasarim firmalarinda Satinalma - Ön muhasebe departma larinda calistim.
    Otelcilik ve arastirma firmalarindada deneyimlerim var.

3. kadireren's Avatar

kadireren said:
    Tam olarak işsiz sayılmam ama işsiz kalmak üzereyim , şuanda bi fabrikada gelir olması için başladığım işten kışın azalan üretim nedeniyle kasımda çıkma durumum var zaten geçici girdiğim bi işti 3 aylık sözleşmenin sonuna geldik bundan sonra kendi mesleğim veya meslek öğrenebilceğim iş arıyorum.

Bartın Uni. Bilgisayar Programcılığı mezunuyum (2013-2015 ön lisans)

Donanım ağırlıklı bilgim daha çok onun dışında Ms Office , Autocad , Php gibi bilgilere sahibim (iyi olduğumda var az bilgi sahibi olduğumda)

Ayrıca Eskişehir Anadolu Üni. Aöf - İşletme 3. sınıf olarak bu dönem başladım kendimi bu bölümde de geliştirebilirim sıfırdan başlayarak

Askerlik durumum tecilli(en az 2 yıl) , il olarak Ankarada ikamet ediyorum

4. CVK's Avatar

CVK said:
    Ytu Makine Muh. mezunuyum. Is ariyorum.

5. tuner faruk's Avatar

tuner faruk said:
    Quote Originally Posted by tuner faruk View Post
    Edit olmadigi icin yeni post yazmak zorunda kaldim

Istanbul Aydin Uni. Isletme yonetimi mezunuyum ayni zamanda Acikogretimden Calisma Ekonomisi 4. Siniftayim

Daha oncesinde Aluminyim Dis cephe ve Cam Metal tasarim firmalarinda Satinalma - Ön muhasebe departma larinda calistim.
    Otelcilik ve arastirma firmalarindada deneyimlerim var.
    Bir güncel diyeyim Metro Kargo G.M de Finans Uzm.Yard. olarak baslamistim fakat firma gercekten sıkıntılıydı Ekim sonu itibariyle ayrıldım ve iş aramaktayım.

6. ilkerist's Avatar

ilkerist said:
    Bir güncel diyeyim Metro Kargo G.M de Finans Uzm.Yard. olarak baslamistim fakat firma gercekten sıkıntılıydı Ekim sonu itibariyle ayrıldım ve iş aramaktayım.
    Moruk hangi cephe firmasında çalıştın?

7. mayday said:
    Bilkent Üniversitesi Turizm ve otel işletmeciliği mezunuyum(İşletme denkliğim de bulunmaktadır). Otellerin satış ve pazarlama departmanında İş ve staj deneyimlerim gerçekleşmiştir. Ankarada iş aramaktayım.

8. raptor's Avatar

raptor said:
    Belki ilgilenen arkadaşlar olur diye yazıyorum.

http://www.thyteknik.com/basvurular.html

9. tuner faruk's Avatar

tuner faruk said:
    İş arayanlar kervanina bende katildim

Ön muhasebe -Satın alma pozisyonunda yardimci olabilecek olan varmidir ?
    Referans Cephe Sistemleri - Hasmatik Mimari cam ve metal- Ukhas Mimari Cephe Sistemleri firmalarinda calistim

10. tuner faruk's Avatar

tuner faruk said:
    Quote Originally Posted by ilkerist View Post
    Moruk hangi cephe firmasında çalıştın?
    Yanlis yerden alinti yapmisim pardon

11. Dragger's Avatar

Dragger said:
    Metro kargoda çalışılır mı yahu sen neden bana sormadın hiç başlama derdim

Ben çalışırken 21 gün geç ödemişlerdi maaşları, direk genel müdürün yanında çalışmama rağmen.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

12. Type-R's Avatar

Type-R said:
    Beyler kadıköy pendik hatına söför lazım günlüğü 100-150 lira düşünen pm atsın. yeme içme sigara minibüse ait.
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

13. tuner faruk's Avatar

tuner faruk said:
    Quote Originally Posted by Dragger View Post
    Metro kargoda çalışılır mı yahu sen neden bana sormadın hiç başlama derdim

Ben çalışırken 21 gün geç ödemişlerdi maaşları, direk genel müdürün yanında çalışmama rağmen.
    Abi hic sorma resmen elimi kolumu bagladilar bilsem hic baslamazdim gecen ay 24 'unde aldim parayi bu ay icerde kalan ekim maasini alicam ayin 17 si oldu ama hala ses yok gercekten sikintili firma yaza dogru söz nişan biseyler yapmak isterken resmen beni 3 ay geriye attilar

14. VTec_king's Avatar

VTec_king said:
    ataşehir bölgesinde olupda işsiz olan arkadaşlar ,gayrimenkul uzmanıyım bu bölgede yetiştiricek arkadaşlar arıyorum,önü açık bir iş, işini düzgün takip eder insanlarla iletişimini iyi yaparsan aylık en az 6000 net kazanç seni bekliyor.
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

15. VTec_king's Avatar

VTec_king said:
    bide böyle bir haber gördüm .. http://www.sozcu.com.tr/2015/teknolo...aign=teknoloji
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

16. jnrjames's Avatar

jnrjames said:
    Quote Originally Posted by VTec_king View Post
    ataşehir bölgesinde olupda işsiz olan arkadaşlar ,gayrimenkul uzmanıyım bu bölgede yetiştiricek arkadaşlar arıyorum,önü açık bir iş, işini düzgün takip eder insanlarla iletişimini iyi yaparsan aylık en az 6000 net kazanç seni bekliyor.
    İnşaat mühendisi olarak bi faydam dokunurmu? yardımcı olabilirmisiniz?
    dinamomotorsport.net

17. Dragger's Avatar

Dragger said:
    Abi hic sorma resmen elimi kolumu bagladilar bilsem hic baslamazdim gecen ay 24 'unde aldim parayi bu ay icerde kalan ekim maasini alicam ayin 17 si oldu ama hala ses yok gercekten sikintili firma yaza dogru söz nişan biseyler yapmak isterken resmen beni 3 ay geriye attilar
    Ah be canım kardeşim, inşallah alırsın tüm haklarını...

Ben o şirketi 50-60 bin tl zarardan kurtardım, bölgelerdeki tüm yolsuzlukları sahte faturaları vs ortaya çıkardım ama 3 kuruş maaşı ödemediler.

Allah herkesi korusun böyle yerlerden.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

18. taylaner's Avatar

taylaner said:
    Yaşar'da Uluslararası Lojistik Yönetimi okuyorum ve perşembe cuma cumartesi pazar günleri dersim yok . Alanıma yakın olması öncelikli iş arıyorum okula gitmediğim 4 gün çalışabileceğim...

19. fthdrn's Avatar

fthdrn said:
    Quote Originally Posted by VTec_king View Post
    Atasehirde oturuyorum heryeri bilirim. Hürriyette çalışıyorum ama çıkacağım. İşin tanımı nedir ?