Yunanistan yada hollanda schengen vize randevusu alabilen acenta bilgisi var mi?
Calistigimiz firma ertesi gune bulurken suan tikandi
Ne desem bilemedim.
Bu arada biz de şu anda Haziran ayında Yunanistan'daki bir denizcilik sektörü fuarı katılımımız için şirketimizden birkaç kişiye vize başvurusu takibindeyiz, maalesef henüz randevu tarihi alabilmiş değiliz. Randevu işi gerçekten sıkıntılı gözüküyor şu an.
︽ Origins
Since • 1919
Citroën Heritage
◎2011 X7 Citroën C5 2.0 HDi 163 Hydractive3+
Geçen hafta VFS Global'e giderek,evraklarımı teslim ettim vize için.Merakla ne kadarlık bir vize alabileceğimi bekliyorum.Muhtemelen önümüdeki hafta netleşir,buradan da paylaşırım.
Eşimin kuzeni 27 yaşında, 8-9 aydır çalışmıyor. Abisi Amsterdam'da yaşıyor ve vatandaşlığı mevcut. Vize başvurusunun sonucu 3.5 haftada geldi ve 5 yıl vize vermişler.
Şirketten 2 arkadaşım da, geçtiğimiz 1 aylık dönemde başvuru yaptı,vize için. Birine 6 ay, diğerine de 1 yıllık vize verildi.
Spor'dan bir arkadaşıma da geçtiğimiz ay, 1 haftalık seyahati için 8 günlük vize verilmiş. Bundan önce birçok vizesi ve yurtdışı seyahati mevcut ve hali de yerinde birisi.
Bugün saat 11:00 de BLS ispanya firmasında vize randevum vardı 2 tane belge revize olup tekrar teslim edebilecekken 10 dk sonra kapatıyoruz. Prosedür neyse onu uyguluyoruz tekrar randevu alın vip randevu alın gibi benimle taşşk geçerek bütün günü mü pç ettiler saolsunlar .Benimle aynı anda randevu alan kişilerde de bir sürü sorun çıkardılar. Benim sorunum şu burası konsolosluk değil burası konsoloslukla bizim aramızda bir köprü olan özel bir şirket bu şirket süreçleri yoluna koyması gerekirken eksiklikleri tespit etmek ve düzgünce uyarmak, eksikler içinde 2 tane çıktı alıp vereceğim evraklara bugün paskalya 11:30 kapatıyoruz deyip üstten üsten konuşmalar azarlar gibi konuşmalar zaten eksik belge veremezsiniz bilmemle insan ilişkilerinden hiç nasiplerini alamamışlar malesef derdim eksik evrak kakalamak değil eksikleri çıktı alıp getireyim diyorum umurlarında bile değil randevu için bir sürü para ödüyoruz suratına bile bakmıyor adamlar vipi randevu alın gelin diyor . İtalya almanya ve çekya gibi bir sürü yerden vize aldım yine kendim vize aldım bu şekilde muamele görmedim. Çok güzel tezgah kurmuşlar gidecek olanları şimdiden uyarayım kesinlikle tüm evraklarını 5 kere kontrol etsinler 5 dk musade etmiyorlar haberiniz olsun . Şimdi tekrar randevu alacağım randevularda doldu tezgah kurdukları vip randevular da dolu hayırlısı olsun![]()
vize kalktı diye geldik ama kalkan sadece aracı firmaların ego seviyeleriymiş.
Biz görmeyiz gibi bu vizesiz seyahatleri.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
12 mart -19 mart Almanya vizesi aldım adamlar hanıma 7 günlük tatile 7gün vize verdi. bana da 10 gün verdi. Şu an dünya üzerinde Türk pasaportunun ne kadar değersizleştirildiğini yaşayarak görüyoruz sizin dediğiniz gibi gerçekten adamlar dönmezler diye korkuyorlar sanırım .
Ben geçen ay aracıların bile randevu bulamadığı dönemde inatla hergün pc başına oturup idata üzerinden İtalya'ya randevu buldum.
11 mart randevum vardı, 8 gün sonra pasaport geldi. 3 yıl vermişler bir bayram havası oldu
Daha önce İtalya'dan 1-2-3 yıl verilmişti, pandemi sonrası 1 yıla düşürmüşlerdi şükür telafi ettiler 3 yıla çıktı yeniden.
Ama arkadaşlardan çok duyuyorum, günlük haftalık vizeler verildiğini özellikle Almanya'dan.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
VFS'ye giderken, kafamda bu tarz bir senaryo kurmuştum bende.Kesin eksik evrak v.s. bulacaklar,yine gelin diyecekler şeklinde..Bir belgenin fotokopisi isteniyormuş,içeride fotokopi alanı vardı,hemen hallederek geri döndüm. Sorun diyebileceğim tek şey şu oldu, vize başvuru formunda bir alanı hatalı doldurmuşum.Dışarı çıkarak,yeni form temin ederek,doldurun yada ben buradan düzelteyim ama 7€ alırım dedi ilgilenen arkadaş.Alttan girip üstten çıkınca almadı neyseki.Baldız ,benden 1 gün sonra aynı hata ile karşılaştığında, ilgili arkadaş ilave ücret v.s. bahsetmeden formu düzelterek,güncel halini evrakların arasına koymuştu.
Vize randevusu için sabah akşam pc başında bekleyip sizin yerinize randevu almaya çalışan bir sistem yapmışlar haberiniz olsun.
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
son 2 yıldır macaristan'dan sırasıyla 10 gün - 3 ay - 1 yıl olarak vize aldım. 1 yıllık bitmeden tekrar başvurdum, 1 yıl sonrasında 3 gün verdiler, haftaya yunan'a başvurum var ordanda herhalde 1 hafta alırız![]()
VFS Hollanda'dan bir randevu lazım gir çık gir çık alamıyoruz, var mı destek olabilecek birisi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)