User Tag List

Sayfa 2/8 İlkİlk 1234 ... SonSon
148 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Maslak EBC Distribütör firma esnafligi !!!!

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende ebc disklerle yellow stuff kullandım çokta memnun kaldım, bende ses yapmadı hiç ve frenlemeside iyiydi.

dükkanı hiç görmedim, hep ustalarım gidip aldı parçaları, karşı tarafıda dinlemek lazım, eğer söylediğiniz gibiyse olay, bir daha bende kullanmam iyi bile olsa...
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yasin birde biz gidelim akşam dükkana bizide atıp itsinler bakalım naısl oluyormuş yaşını küçük görüp aklınca başından atıyor bu konuyu başkası açsa 2 tarfdada sorun vardır derim ama sensen, yüzde yüz haklısındır yasin, 3-5 bakmayan adamdır. yapılan ayıptır..

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ebc'yi kim tavisye etti bilmiyorumda bu anlattığın doğru ise kamera görüntülerinin silinmesine izin vermeden direk orada hemen polis çağırmayıp, teche başlık açaman en doğrusu olmuş, 3 güne para iadesi gelir.

TechTurkey Ogedov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ebc distribütör firmanın ismi nedir sanayide nerde acaba?

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    firmadan birçok kez alışverişim oldu telefon aracılığıyla murat bey sağolsun yardımcı olmuştu böyle bir olay şaşırttı
    kendisi foruma üye hatta daha önceki şikayet konularında da yazmıştı
    http://www.techturkey.com/forum/memb...80-muratd.html

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Şu mesajı yazan birinin, kapısına gelen adamı tekme tokat kovması garip olmuş..

ysn-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gry Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yasin'im öncelikle geçmiş olsun , cumartesi günü Maslaktaydık keske birlikte gitseydik seninle.

Neyse olan olmuş bu saatten sonra yapsaydık etseydikte işe yaramaz.

Gidelim dersende gideriz tekrardan
    Guray Abi cok saol biz gitsek orda sadece kavga cikar baska bisey olmaz farkli yollardan canlari yansin istiyorum.
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yasin birde biz gidelim akşam dükkana bizide atıp itsinler bakalım naısl oluyormuş yaşını küçük görüp aklınca başından atıyor bu konuyu başkası açsa 2 tarfdada sorun vardır derim ama sensen, yüzde yüz haklısındır yasin, 3-5 bakmayan adamdır. yapılan ayıptır..
    Orhan abi gercekten konu flan acip ugrasmam sende biliyosun ama inan okadar agirima gittiki bana idae almiyoruz kardesim diyip adam gibi ugurlasalar cikar cope atar devam ederim ama daha agzimdan iade sozu cikmadan bagirismaya hakarete sonra 3 u birden ite kaka beni attilar kapinin onundede saldirmaya calistilar ki 2 dk dha dursam esnaf birikip tutmasa bide sopa yicektim

Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ebc'yi kim tavisye etti bilmiyorumda bu anlattığın doğru ise kamera görüntülerinin silinmesine izin vermeden direk orada hemen polis çağırmayıp, teche başlık açaman en doğrusu olmuş, 3 güne para iadesi gelir.
    O an aklima gelmedi sinirden polisi aramak cagirmak arabayi zor surdum.burda bi cok akli basinda insan var tavsiye verebilecek oyuzden konu acma geregi duydum.
    Alıntı Ogedov Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ebc distribütör firmanın ismi nedir sanayide nerde acaba?
    Maslak sanayi sitesinde autoking mi oyle biseyin yani hemen.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım SK otomotiv. Eğer 2. Kısımda egzostçu dükkanın yanında ki yer ise size merkezini söyliyim. Orda firma sahibinin oğlu duruyor 20 yaşların da fırlamanın, p.çin önde gideni.

EDIT : Tamam benim tahmin ettiğim yer. O yolun ilerisin de Master Oto service var. Onun altında da İlke otomotiv var TRW satarlar. Gidin oraya Şaban ustayı isteyin. Durumu anlatın.
    Xbox Live ID : NickHaulden

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kırmızı yazı ile belirtdim, açık açıkda yazmış arkadaş sorun var veya yok, ortada bir sorun varsa beraber çözelim. ama kardeşimiz dükkana gidince 3 kişi 1 kişiye yürüyor ve yaka paça dışarı atılıyor.
    Alıntı MuratD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili arkadaşım,

Öncelikle EBC ürünlerini tercih ettiğin için teşekkür ederim. Kısa olarak kendimi tanıtmak gerekirse, Murat DENİZ otomotiv sektörü ile uğraşıyor ve EBC ürünlerini Türkiye'ye ithal ediyorum.

Hemen resimlere karşılık ilk söylemek istediğim izlenim aracında yanlış giden birşeylerin olduğudur. Bunu bukadar emin söylememin sebebi aynı araçtan 4 tane kadar alıp ciddi emekler harcayarak uğraşmamdır. Balataların bu hale gelmesi, hele ki arka balatanın bu hale geldiği disklerin resimlerini de görmek isterim...

Pist şartları, dirft ve RB25 swap bir yana ki orjinal, SR20DET ile bile bu araç o kaliperle gerçekten çok vasat bir performans sergilemektedir.

Seni, otomobilini ve kullanım tarzını kesinlikle eleştirmiyorum, yanlış anlaşılmasın.

Ben normalde pek forumlara yazmam en azından 2002'li yıllardan bu yana yazmıyorum. Ama bu konu açıldığı günden beri bir çok arkadaşım, müşterim eşim dostum kısacası bu işler ile alakalı çevremde ki herkesin telefon ve mail bombardımanına maruz kaldım. Eksik olmasınlar, az çok beni ve firmamı tanıdıkları için bak böyle böyle bir durum var haberin olsun diye bilgi verdiler. Hepsine buradan sonsuz teşekkür ediyorum.

Objektif olmak adına bugüne kadar EBC ile alakalı tek bir forumda tek bir cümle yazmadım. Ve bundan sonra da yazmayı pek düşünmüyorum. Ancak bu sefer durum biraz daha farklı oldu nedense ve yazmak istedim. Buradan yazacaklarım daha önce EBC kullanmış, hali hazırda EBC kullanan, bir şekilde benden veya bayiler kanalı ile hatta ve hatta yurt dışından kendi imkanları ile getirmiş kişilere itafen olacaktır.

Satın alınan ürünlerden memnun kalmamış,veya çok memnun kalmış arkadaşlar olduğunu görüyorum. Kimilerini şahsen tanıyorum kimilerini gıyaben tanıyorum ve mümkün olduğunca benim ürünümü kullanan herkese gerek teknik konularda gerekse ürün ile alakalı problemlerinde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Sattığım ürünü çok iyi tanıyor, çok güveniyorum. Ne yazık ki Türkiye'de bir alanda ilk ve tek olmak biraz sancılı oluyor. Bir düşünüyorum da bundan çok değil 12-13 sene evvel arabamıza takacak jant, egzoz bulamazken, bir coil over alacağım diye fransaya fuara gidilen dönemlerden bugünlere gelmek harika. Ülkemizde herşeyin en iyisi en hızlı şekilde bulunuyor. Geçmişte çektiğimiz parça tedarik sorunları düşünüyorum da vay bee nereden nereye gelmişiz.

Fazla uzatmadan çok açık ve net bir şekilde şunun altını çizmek istiyorum ürünlerimiz ile alakalı bir sıkıntı yaşadığınızda bizimle irtibata geçin gelin, siz gelemesseniz biz gelelim, ürünle alakalı sorun var veya yok, ortada bir sorun varsa beraber çözelim.

0212 285 13 22

www.skotomotiv.com

Saygılar diliyorum.

Murat DENİZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O adami tanimam etmem ama dukkandakiler gencti 25 yas civari tahminimce

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ysn-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O adami tanimam etmem ama dukkandakiler gencti 25 yas civari tahminimce
    Sanırım SK otomotiv. Eğer 2. Kısımda egzostçu dükkanın yanında ki yer ise size merkezini söyliyim. Orda firma sahibinin oğlu duruyor 20 yaşların da fırlamanın, p.çin önde gideni.

EDIT : Tamam benim tahmin ettiğim yer. O yolun ilerisin de Master Oto service var. Onun altında da İlke otomotiv var TRW satarlar. Gidin oraya Şaban ustayı isteyin. Durumu anlatın.

EDIT2: 25 yaşlarında dediğiniz çocuk'un babası Şaban ustadır. Hem ilke otomotiv'in hemde SK'nın sahibidir. Düzgün adamdır. Ama oğluna sopa atıcaksınız benim içinde 1,2 patlatın sevemedim p.zevengi bir türlü.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende ebc disklerle yellow stuff kullandım çokta memnun kaldım, bende ses yapmadı hiç ve frenlemeside iyiydi.

dükkanı hiç görmedim, hep ustalarım gidip aldı parçaları, karşı tarafıda dinlemek lazım, eğer söylediğiniz gibiyse olay, bir daha bende kullanmam iyi bile olsa...
    Aynen bende ayni sekilde tecrube ettim. S2000 balatalarina mahsus birsey midir nedir..

Alıntı KSK-VTEC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Disklerin neydi oem mi ebc mi
    Diskte EBC idi, hatta taktik diskleri tak tuk acayip sesler geldi. Murat Beyi aradim, geldi kendi elleriyle 5 saat ugrasti sicakta ve bakti olmadi yeni set balata ve disk cikartti taktirdik duzeldi. Ozur diledi yasattigi problemle alakali.

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    firmadan birçok kez alışverişim oldu telefon aracılığıyla murat bey sağolsun yardımcı olmuştu böyle bir olay şaşırttı
    kendisi foruma üye hatta daha önceki şikayet konularında da yazmıştı
    http://www.techturkey.com/forum/memb...80-muratd.html
    Murat Bey firma dan ayrildi fakat yinede orada olan insanlarda gayet ilgili mulayim insanlardi bende cok sasirdim yasananlardan oturu..

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bundan sonra kendileri takar balatalari sadece EBC almayiz aldirmayiz..Ferodo akar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bundan sonra kendileri takar balatalari sadece EBC almayiz aldirmayiz..Ferodo akar

En iyisi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NickHaulden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Aynen egsozcu vardi yaninda
    Cok tesekkur ederm
    Gidicem dediginiz yere.

TechTurkey Ogedov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim hep alışveriş yaptığım İlke otomotiv var ordan mı bahsediyorsunuz acaba diye düşünerek şaşırdım. Ferodo-brembo-ebc vs hemen her marka var ellerinde alternatif yer arayanlara duyrulur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ogedov Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim hep alışveriş yaptığım İlke otomotiv var ordan mı bahsediyorsunuz acaba diye düşünerek şaşırdım. Ferodo-brembo-ebc vs hemen her marka var ellerinde alternatif yer arayanlara duyrulur
    Aynı yer ikisi de.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanliz bisey yanlis anlasilmasin dukkanin icinde 2 kisilerdi sonra kapinin onunde 3 oldular sonra esnaf flan derken kalabalik oldu.

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat adam gibi adamdır, zaten bu yüzden o firmadan ayrıldı. Şaşırman gayet normal
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)