Kavga amac değilde bizde bir gidelim cumartesi bize lafla izah etsin bakalım. Ne diyecek çok merak ediyorum.
Her insanın ters anı vardır ama bu resmen eşeğin kulağına su kaçırmaktır. Esnaf adam yaşı kaç olursa olsun bu kadar bokunu çıkaramaz.
Cumartesi beraber bir gidelim Yasin'im izah etsin bize durumu..
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
Cebi uc kurus para gorenin **** tavanda geziyo.almayin daha mal en buyik ceza bu olur ona
balata ses yapar 700 800 km kullan geçer o ses frenler istediğin gibi tutmaz biraz yol yap tutar deyip geçiştirme modamı oldu![]()
konuyu anlasinca silmeyecegiz ve edit yok 15 dakikadan sonra ona gore yazin.
Eger uygun degilse konuyu simdi silelim
herkes bir 5 dakika bu postu gorsun, ozumsesin sonra acacagiz
Built to fall....
Adam senden balata almis dukkanina gelmis agzimdan iade kelimesi cikmadi diyor derdi skintisi var demekki bi dinle bak bakalim neymis belki balatada problem var boyle yaklasim mi olur
Umarim karsi tarafta yazar olayi
bende bu aralar disk + balata alıcaktım ebc ve orjinal arasındaydım ebc den vazgeçtim bu tarz bi olayı gördüğüm için.
Ben silinmesini istemiyorum tabi boyle bi istek karsilanirmi onuda bilmiyorum isterseniz veya kurallara aykiriysa silinsin.
Ogluymus sahibiymis bizimde isyerimiz sirketimiz var ama bugune kadar kimseyi hic bir musteriyi bu sekilde incitmedik hakaret edip terslemedik esnaflik baska oglu sahibi gibi ifadeler baska ! Yasim forum genellemesine gore kucuk olabilir bende bu niyetle actim zaten buyuklerimden tavsiye almak icin ama herkez gorsun bencede bunlara verilecek en guzel ceza budur benim gozumde.
Yasinim geçmiş olsun senin gibi birisine bunu yaptıklarına inanamıyorum. esnaflıkla yakından uzakatan alakası yok böyle insanların!...
Lafa gelince fenaa esersiniz, icraate gelince pamuk şekersiniz..
DR.ecu.Öz
sistem garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)