User Tag List

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
148 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Maslak EBC Distribütör firma esnafligi !!!!

TechTurkey Ogedov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla kardeşim senin söylediğin kısmıyla gereksiz bir tepki vermişler ayıp etmişler gibi gözüküyor ancak bu konuşmanın üzerine gösterdikleri bu reaksiyon çok anlamsız,alakasız duruyor...

Karşı tarafı dinlemeden yorum yapmamak gerekiyor bence...

Herşeyden öte geçmiş olsun bir daha böyle tatsız sonuçlanan alışverişler yaşamazsın umarım...

arm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ysn-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Madem oyle kelime kelime yazayim size.
    Selamin aleykum diyip girdim iceri bi kisi vardi sonra oteki geldi
    Beni tanidinizmi typer icin balata almistim vs derken tanidim dedi.
    Ben boyle boyle diyerek sikintimi yarm yamalak 1 dk icersinde zar zor anlatabildim sonra bana neden sokturdun sokturmeden gelicektim dedi bende dedimki sizin ustaniz balatayi takarken hic ozen gostermedi gittim adam gibi bildigim ustuma ve oem taktim cokta memnunum hem takmadan gelsem ne farkedicek arabada bi sorun olsa oem balatada tutmazdi demeden (bu anlattillarim 2 dk icersinde oldu)poseti alip firlatti ve iade almiyoruz kardesim dedi bende gayet sakin ve efendi tavrimla napiyosun derken kolumdan zorlamaya itmeye basladi cik dukkandan ben olayin sokuyla hic bisey diyemedim dondum kaldim o sira 2 kisi birden surukleye surukleye bagira cagira zorla hakaretle beni disari attilar sonra kapida 3 kisi oldular ve bana saldirmaya calistilar bi sure orda benimle cebellestiler eger gikimi cikarsam emin olun suan agzim burnum patlamisti esnaf araya girdiginde bende arabama binip basa basa gittim
    Eger anlattiklarimda yanlis veya sonradan ekleme tek bir kelime varsa su mubarek ayda o balata paralarinin 1000 misli benden ciksin ins.
    Gayet acik olmustur umarim.
    eger olay anlattığınız gibi olduysa bunlara lafla peynir gemisi yürümez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birileri cinayet işliyo katil oluyo boşa değil yani.

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CocoRe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Canım kardesim olabilecek seyler bunlar.. senin agzından yanlıs bi laf cıkar yada adam oruçludur ters anlar yanlıs anlar.. konusulur halledilir.. bunlar su götürür seyler..

benim nazarımda sıkıntı olan konu burada xxx markanın boklanmasınıdır.

açılan esnaflık konusu esnaflıgı vs yi aşmış markayı boklama konusuna dönmüştür...
    Konuşulur halledilir derken? Bildiğin tartaklamışlar sesini çıkarsa dayak yiyecekmiş bu hareketi yapan insanla neyi nasıl konuşacaksın? Marka *** olmasa bu kadar şikayet olmaz demi? Herkes sıkıntısını anlatmış markayla ilgili burda ters bir durum yok. Bildiğin ya da başka ağızlardan duyduklarını yaz herkes okusun ona göre yorum yapalım.

Bu arada olayı yaşayan kardeşim geçmiş olsun, aklıselim davranışını tebrik ederim. Malesef esnaflık terimi gün geçtikçe dibe vurmuş durumda. Ben Kırşehirliyim; ahiliğin, esnaflığın merkezi olan başlangıcı olan yerdeyim.
    Günümüzün esnaf odalarına benzer bir işlevi olan Ahilik iyi ahlakın, doğruluğun, kardeşliğin, yardımseverliğin kısacası bütün güzel meziyetlerin birleştiği bir sosyo-ekonomik düzendir.
    Burda bile çoğu esnafta bu meziyetler yok..
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

CocoRe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ysn-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Madem oyle kelime kelime yazayim size.
    Selamin aleykum diyip girdim iceri bi kisi vardi sonra oteki geldi
    Beni tanidinizmi typer icin balata almistim vs derken tanidim dedi.
    Ben boyle boyle diyerek sikintimi yarm yamalak 1 dk icersinde zar zor anlatabildim sonra bana neden sokturdun sokturmeden gelicektim dedi bende dedimki sizin ustaniz balatayi takarken hic ozen gostermedi gittim adam gibi bildigim ustuma ve oem taktim cokta memnunum hem takmadan gelsem ne farkedicek arabada bi sorun olsa oem balatada tutmazdi demeden (bu anlattillarim 2 dk icersinde oldu)poseti alip firlatti ve iade almiyoruz kardesim dedi bende gayet sakin ve efendi tavrimla napiyosun derken kolumdan zorlamaya itmeye basladi cik dukkandan ben olayin sokuyla hic bisey diyemedim dondum kaldim o sira 2 kisi birden surukleye surukleye bagira cagira zorla hakaretle beni disari attilar sonra kapida 3 kisi oldular ve bana saldirmaya calistilar bi sure orda benimle cebellestiler eger gikimi cikarsam emin olun suan agzim burnum patlamisti esnaf araya girdiginde bende arabama binip basa basa gittim
    Eger anlattiklarimda yanlis veya sonradan ekleme tek bir kelime varsa su mubarek ayda o balata paralarinin 1000 misli benden ciksin ins.
    Gayet acik olmustur umarim.
    neyse kardesim tekrar gecmis olsun
    ben onların avukatıda degilim senide tanımam sadece iki tarafdan da dinledim olayı ve senin yazdıklarında tutarsızlık görüyorum..

bu arada boşluk yakalamısken markayı(xxxbrakes) topa tutanlar icin şunu söyliyim
    hayatı kaymış diske yellow stuff takıp alcon kombinesi bekleyen arkadaşlar var görüdüğüm yorumlar üzerine....
    markayı boklamadan önce bakılması gereken husus fiyat performans iliskisidir bence.
    piyasada pist rolling vs gazlayan turbo, n/a 4çeker bircok kisiye önerdim ben bu markayı kendimde standart diskini ve green balatasını severek kullanıyorum
    aldıgınız 300 milyonluk balatayla gtr freni hisssini yasamak istiyorsanız yanılıyorsunuz
    o balata sizin 200km ile giderken birkaç sefer daha fazla fren yapmanıza elverecektir maksimum..
    xxx brakes dunyada bircok fren üreticisinin kod numaralarını kullandıgı ciddi şekilde büyük ve geniş çeşitli üretim yapan bir avrupa markasıdır. bu kadar kolay boklanmaması gereklidir diye düşünüyorum

selametle...
    dynojet w. Z1000SX

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EBC takıp seven kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez zaten.
    Geçmiş olsun..

edit: bir de ebc diski alırsın, 5 ay sonra belki gelir. ama parası peşin alınır.
    kaliper upgrade'i yaparsın 4 ebc balata + 4 disk fiyatına.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu yaşa geldim o kadar şey yaşadım gördüm duydum.. ağır başlı olmak ses çıkarmamak umursamamak parayı kolay yoldan kazanır gibi böyle çakallara bırakmak olcak iş değil.. sen yanlış bir işin peşinde değilsin dediğin muamele sana yapıldıysa misliyle cevap vermek hakkın burda olurmu öyle şey yok şöyle yok böyle diyenler olacak ... bizde esnafız bir ürün müşteri veya esnafın önünden atılıyorsa bunun manası demek istediği belli dir.. dua etsin mübarek gün senin gibi sakin mizaçlı bir insana denk gelmişler...
    low is low

GökhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karşı tarafı dinlemeden yorum yapmak yanlış olur suçlu olduğun biyer var başka yerde söktürmiyecektin adamlar sesi duycaktı kendi sökecekti .

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GökhanK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karşı tarafı dinlemeden yorum yapmak yanlış olur suçlu olduğun biyer var başka yerde söktürmiyecektin adamlar sesi duycaktı kendi sökecekti .
    Buna dayanarak yaka paça insan dükkandan atılmaz. Durumu anlatır iade alamayız der, keşke önce bize gelseydin der gönlünü hoş tutar gönderir.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SerkanYazgan. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buna dayanarak yaka paça insan dükkandan atılmaz. Durumu anlatır iade alamayız der, keşke önce bize gelseydin der gönlünü hoş tutar gönderir.
    low is low

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben onların avukatıda degilim senide tanımam sadece iki tarafdan da dinledim olayı ve senin yazdıklarında tutarsızlık görüyorum..

bu arada boşluk yakalamısken markayı(xxxbrakes) topa tutanlar icin şunu söyliyim
    hayatı kaymış diske yellow stuff takıp alcon kombinesi bekleyen arkadaşlar var görüdüğüm yorumlar üzerine....
    markayı boklamadan önce bakılması gereken husus fiyat performans iliskisidir bence.
    piyasada pist rolling vs gazlayan turbo, n/a 4çeker bircok kisiye önerdim ben bu markayı kendimde standart diskini ve green balatasını severek kullanıyorum
    aldıgınız 300 milyonluk balatayla gtr freni hisssini yasamak istiyorsanız yanılıyorsunuz
    o balata sizin 200km ile giderken birkaç sefer daha fazla fren yapmanıza elverecektir maksimum..
    xxx brakes dunyada bircok fren üreticisinin kod numaralarını kullandıgı ciddi şekilde büyük ve geniş çeşitli üretim yapan bir avrupa markasıdır. bu kadar kolay boklanmaması gereklidir diye düşünüyorum

selametle...
    üstad senin bildiğin bişey varsa yaz, yoksa ben Yasinin yalan söyleyeceğine zaten zerre ihtimal vermiyorum ki burda Yasini tanıyan herkes benimle hem fikir olacaktır.

Bu çocuğu tanımayan bilmez haklı olarak , hayatta yalanla işi olmaz üçün beşin peşinde hiç olmaz.

buraya konu açtıysada gerçekten zorun gitmiş bu durum ki buralara kadar gelmiş.

Sen Ebc nin ürününü falan mı satıyorsun onuda çözemedimde burda 10 kişiden 9 u memnun değil bu üründen kaldıki söz konusu olan ürün değil dükkan sahibinin davranışıdır.

Ürün ise 2. plandadır.

Biz yıllardır maslak oto saniyedeyiz bu zamana kadar kimseye 1 terbiyesizliğim olmamıştır. Cumartesi günü gelip bizzat ben sorucam sıkıntısının ne olduğunu ve bu davranışı yapmasında ki asıl sebebi.

Bir de bize anlatsın bakalım.
    Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR

CocoRe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gry Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyüp senin bildiğin bişey varsa yaz yoksa ben yasinin yalan söyleyeceğine zerre ihtimal vermiyorum ki burda yasini tanıyan herkes benimle hem fikir olacaktır.

Bu çocuğu tanımayan bilmez haklı olarak , hayatta yalanla işi olmaz üçün beşin peşinde hiç olmaz.

buraya konu açtıysada gerçekten zorun gitmiş bu durum ki buralara kadar gelmiş.

Sen Ebc nin ürününü falan mı satıyorsun onuda çözemedimde burda söz konusu olan ürün değil dükkan sahibinin davranışıdır.

Ürün ise 2. plandadır.

Biz yıllardır maslak oto saniyedeyiz bu zamana kadar kimseye 1 terbiyesizliğim olmamıştır. Cumartesi günü gelip bizzat ben sorucam sıkıntısının ne olduğunu ve bu davranışı yapmasında ki asıl sebebi.

Bir de bize anlatsın bakalım.
    ben raif
    eyüp ne alaka? eyüp bizim mapper.. nossuzking
    dynojet w. Z1000SX

Mert G - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

selametle...
    yazdıklarında haklısın ama bu kadar kişi bokluyorsa bir sıkıntı var demektir. bende ibiza cupram için gitmiştim, hatta direk onlara sordum ne takalım diye, ön-arka yellow stuff, çelik fren hortumu, motul yağ ve kendi ustalarını önerdiler, ok dedim herşeyi alıp ustalarında taktırdım. Hiçbir pist aktivitesi veya benzerine katılmamış olmama rağmen arka balatalarım 5.000kmde bitti. gidip nedenini sorduğumda arabayı zorlamışssın dediler ve ne hikmetse ön balatalar daha yepyeniydi (ön-arka beraber yellow stuff takıldı). Arabamla hiç apaçi gibi elfreni çekmediğimi düşünürsek bence ürün yan sanayi maldan bile kötü. ben de komple değiştirip oeme dönmüştüm.

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    editt............
    DynoDynamics in Ecutuned

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben raif
    eyüp ne alaka? eyüp bizim mapper.. nossuzking
    ok kusura bakma oruçtan kafa gitti, çoğu zaman senle selamlaşıyoruz bile..
    Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR

ysn-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

selametle...
    Iki tarafi tanimiyorum diyosunuz ama sanki o tarafla bi baginiz dostlugunuz var gibi herneysede beni alakadar etmez zaten.
    Burasi forum bana yalancida diyebilirsin dogrucuda.
    Ama acik ve net olan bisey var bu tarz bi davranisi yapan kisiliklerin ne kadar dogurucu veya ne kadar yalanci oldugu gayet ortada ben parami istemiyorum sadakam olsun Allahima cok sukur ihitiyacimda yok ben balata icinde acmadim konuyu basindan beri soyluyorum.
    Madem tanimiyosunuz neden balatalari hakkinda iyimser davranip savunuyorsunuz.
    Allah buyuktur benm yasadiklarimi er gec onlarda yasar umarim size cevap yazmicam artik yeterince canim sikkin zaten her insanin bi gururu var benim babam abim bugune kadar ellerinin ucuyla canimi yakmamis onlar kimki benm canimi yakiyo.
    Ha ben neyi ogrendim koskoca firma 600 liralik balata icin adam dovmeye tesebbus ediyomus..

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne olursa olsun boş boş konuşmayın kimse kimseyi dükkanda yaka paça atamaz. hırsızlıkmı yaptı, küfürmü etti parasınımı vermedi nedir sebebi, sen kimsin adamı 2 kişi sokaga atıyorsun malın yere atıyorsun filan aşşalıyorsun. Kendinizi yasinin yerine koyun aklı başında yorum yapın.

eyuppasik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizin adınıza üzüldüm,paylaşımınız içinde ayrıca teşekkür ederim.
    bence aracıma ebc fren sistemi takmayı düşünüyordum,bu paylaşımınız vazgeçirdi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapılan hoş değil, marka olarakta audi ve vw marka araçta çevremde 2 kişi ebc denedi , oem'e geri döndüler..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)