hala adam gibi bir açıklama gelmedi arkadaşlardan demekki suçlarını kabul ediyorlar. böyle esnafımız diyorlar.
Yeni fren kiti toparliodum valla balatalari da yellowstuff dusunuodum.. baska cozum bulacagiz anlasilan
Allah razi olsun cok saolun haklisiniz her iste bi hayir vardir.
Saol Tuncay abi
Orhan abi cevap gelse bile neyin cevabi gelicekki yapilan ortada zaten ne derse desinler benim gozumdeki karekterleri degismez artik.
Biraz önce olayı merak ederek Techturkey den aradığımı söyleyerek SK otomotiv ile görüştüm. Karşı taraf Yasin arkadaşımızın söylediklerinin yaşandığını ancak önemli detayların atlandığını söylüyor.
Olayı şu şekilde özetliyor ;
Yasin arkadaşımızın balatalarını kendileri teşhis yapmadıkları için iade alamayacaklarını İade prosedürü için kendi ustalarının görmesi gerektiğini söylediklerini ve bunun üzerine Yasin arkadaşımızın ''senin mal ustan bir b.ktan almıyor'' dediği için çalışanlarıyla düzgün konuşması gerektiğini söyledikten sonra hakaretten ötürü kendini tutamadığını ve balataları fırlatarak Yasin arkadaşımızı dükkandan kovduğunu belirtiyor.
Bu arada eklemek isterim ki: konuya yazdığım ilk mesajlarda da belirttiğim gibi SK otomotivi hiç tanımam ben ilke yi tanıyorum ve birlikte olduklarını bile bilmiyordum hatta o nedenle ilke yi önerdim sk yerine...
Ben bir taraf değilim sadece herhangi bir olayı tek taraftan dinleyerek yorum yapmanın yanlış olduğunu düşündüğüm ve olayda eksik birşey varsa atlanmaması için arayıp sk ile konuştum.
Ben bunları yazdığım için benim üzerime yüklenmeyin sadece konu da olayın tek tarafının yaşadıklarını anlatmasıyla hak yenilmesini istemediğim için ve birkaç kişinin benim gibi karşı tarafında söyleyeceklerini merak ettiğini gördüğüm için arayıp bilgi aldım.
Yazdıklarım benim gördüklerim yada kesin böyle olmuştur dediğim şeyler değil sadece karşı tarafın söyledikleridir.
Yalnız şöyle bir gerçek var , gerçekten de o usta hiçbir şeyden anlamıyor , 15.000km kullandıgım , inanılmaz düzgün rodaj yaptığım usr serisi disklerim çatır çatır çatladı , kırıldı , ne soguk su vurdum disklere ne başka bişey , uzerinde de red stuff balata vardı , ve o usta bu diskler ağır şartlarda kullanılmış yapıcak birşey yok dedi , garantiye sokmadılar , araba 140 hp dizel jaguar , ne hot hatch ne de çok güçlü vs. , ne kadar yorabilirim ben bu arabada zaten o frenleri , tamam hızlı kullanıyorum ama ne pist göruyo araba ne baska bişey , eğer yolda arada hızlı kullanmak ağır şartsa ben neden performans disk balata alıyorum.
bunlar onlardan disk balata alıp , bayan arabası gibi mi kullanmamızı istiyorlar.
kusura bakmayın ama öyle birşey söylendiyse bile o usta gerçekten mal.
Yasini burda birebirde tanıyan kişilerin argo konuşmadığını hatta ''LAN'' kelimesini bile telaffüz etmediğini kendisinden 1 yaş bile büyüğü olsa abi dediğini bilir.
Karşı tarafın bu şekilde uyduruktan bir sebep sunarak kendi yapmış olduğu terbiyesizliği örteceğini düşünmüş olacak ki ,
bu saçma sapan sebebin altına sığınıp 3 kişi olarak 1 kişinin üstüne yürümeye hak kazandığını zannetmişler.
Ben kendi şahsi fikrimi beyan ettim. Başta karşı tarafı arayan olarak kimseyi yargılama yada farklı bir amacım yok olamazda.
Yasini burda tanıyan onca insan var, hepsinin fikri benim yazdıklarımın dışında farklılık göstermeyeceği aşikardır.
Bu çocuk hayatında küfür etmemiş argo konuşmayan birisi. Kaldıki yıllardır ticaretin içinde bir esnaf ile nasıl konuşalacağını çok ama çok iyi bilen birisi.
Karşı tarafın açıklaması bana çocukluğumda dövdüğüm yaşıtımın ebeveynine uydurduğum bahaneleri anımsattı..
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
yasin küfür nedir bilmez, heleki tanımadıgı birine boklu boklu konuşmaz, bahane uydurmasın nasıl esnaf oldukları ortada, varsa koysun kamera kaydını dukkanın.
böyle esnaflık olmaz olsun. açılan konulardan bıktık artık. 3 kişi 1 kişiye saldırıyorsa (ki bu bir müşteri) bunun adı esnaflık değil, insanlık dahi olamaz. yasin geçmiş olsun arkadaşım, sıkma canını.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Geçmiş olsun kardeşim. Yaşadıklarını gözümde canlandırdım da hakikaten iyi sabretmişsin. Umarım her şey senin istediğin gibi olur.
.
EBC alacak bile olsam artık gidipte oradan almam, arkadaşlarıma da aldırmam.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Ben kufur etmem kotu soz konusmam.
Bu kadar basit bi yalandan ziyade daha guzel bisey soyleselermis keske.
Benim ordaki tek sozum "ustaniz ozen gostermedi" eger bu kufur sayiliyorsa bu forumun yuzde 99u kufurbaz.
Sanayide orda burda yaptirdigimiz arabalarimiz icin isciligini sevmedim,guzel yapamamis ozenmemis vs gibi sozler kufur sayiliyor ise kabul suclu benim.
O sahsiyet ile bir daha gorusurseniz eger sizden ricam bir cok forumda sikayetvarcom tarzi sitelerde ayni konuyu acicam haberi olsun.
En guzel tokat bu bana gore bunlara utanmadan birde kufur etti demis Allahindan kork be adam.
Suratlarina tukursen coksukur der bunlar o yuzden birsey beklememek lazim kaliteleri ortada
Haysiyetsiz karaktersiz 5 para etmez adamlar
3 kisi cocuga gircektiniz akliniz sira
.
20 yaşında bi çocuk bi dükkana tek başına gidip senin ustan bi boktan anlamıyo gibi lafı hayatta söyleyemez kaldı ki bahsi geçen arkadaş gayet kibar ve edepli bir insan olduğu tanıdıklarının da yorumundan anlaşılıyor..o ebc ci kimse çakal çocuğu küçük gördüğünden ya da başka sebeplerden başından savmış ..bence bunu yapan artist esnaf a iyi bi cevap vermek gerekir..çöplüğünde öten horozdan esnaf da olmaz adam da.
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Kimseyi tanımam ama konuya canım sıkıldı
Esnafsan karşındaki adam ''senin mal ustan bir b.ktan almıyor'' dedi.
Bu adamı yaka paça dışarıya atmaya sebep olamaz kibarca uyarırsın vs.
Ama esnafın tavrı bu olmamalı
Her şekilde bahsi geçen esnaf hatalı.
Hadsizlik etmiş.
Ürünlerimiz kullanılmış iade alamam deyip iade talebini ret edebilirdi.
Yapılan savunma - bahane artık her neyse bence saçma
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)