Adamlar önce yapmış sonra savunmalarıyla sıvamış.
Ustan bir boktan anlamıyor demekte ne varmış? Hakikatten çocukca bir sebeb. Esnaf adam önce dinler, sonra izah eder, anlatır. Baştan sona okuyorum konuyu en son karşı tarafın açıklamalarına harbi pes diyorum.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
megane varken murat yellow stuff verdi. Abi rodaj önemli dedi. Dikkat ettim. Ama memnun kalmadım. Tutmuyordu. Disk değişme vakti yaklaşıodu Murata disk sipariş ettim. 15 günde geldi. Taktım. Gene memnun kalmayınca murat bunlardan memnun değilim hadi disklerdir dedim disk değiştik hala tutmuyor ve titriyor dedim. Yağ değişimi yapalım dedi yeni yağ verdi. Yağı değiştirdik değişen bişey yok. Yanıma bindi denedik tamam abi dedi. Komik bi ücrete bana komple yarış balataları getirdi. Onlardan memnun kaldım. Ama öğrendiğim murat ayrılmış oradan. Murat olsa böyle bişey yaşanmazdı. kimse bu şekilde davranmaya cesaret te edemezdi. Yasin git dal abisi. İnsanlıktan anlamayana insanca muamele yapmaya gerek yok. Keşke benim başıma gelseydi diyorum. O balataları nerelerine sokuodum acaba.
IN BOOST WE TRUST
konuyu acan arkadasa laf etme anlaminda soylemiyorum ama, hic birsey soylemeden bu hareketi yapabilecek bir esnaf bence ruh hastasidir. Yani niye yapasin ? Bufeden tost aldim;
-abi bunu begenmedim
-al tostunu git (yere firlatti ustune basti)
gibi birsey bu. Bilmiyorum normal saglikli insan bence bunu yapmaz.
Yasin geçmiş olsun kardeşim. Bir insanı en iyi ticaret yaparken tanırsın , Yasin kardeşimden geçen hafta filtre kiti aldım ve ne kadar hassas düzgün bir arkadaş olduğu her halinden belli.
Esnaflık zor zanaattir bu kardeşimiz küfür etmedi adamlara heralde , ben en ufak yanlış yaptığını düşünmüyorum ki yazdıklarında herşeyi noktasına kadar anlatmış . Diyelim ki bunların yanlış anlayacağı bir cümle kurdu farkında olarak veya olmayarak adamı hırpalamak , hakaret edercesine dışarı atmak ne demek kardeşim. Esnaflık böyle mi ? ** var malesef böyle esnaflar ben şaşırmıyorum artık başımıza çok geldi bu zamana kadar.
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
Altı üstü fren balatasına neden segman, yatak, blok saplaması muamelesi yapılıyor anlamadım.
Memnun kalmayıp söktüyse ustası 5 dakkikada takar teste çıkarlar hatta öncesinde oemler ile çıkarlar sonuç kanıtlanmış olur,
Fren balatası uymuyorsa f1 mekaniğide takamaz, herhangi bir çırakta boşuna abartmasınlar ayrıca 600tl nasıl bir fiyat bunun yurt dışı rakamı nedir? Büyük ihtimalle işine geliyorsa al tipi rakam.
Biri en güzel yurumu yazmış büyük ihtimalle çin malı olabilir, yapılacak en temiz iş resmi yollardan şikayetini yap, yurt dışı markayada aynen gönder,
Sana yapılan kişisel birşey olduğunu hiç sanmıyorum, sürekli çatlayan disk tutmayan balata geliyorsa olay sana patlamıştır, son olacağınıda sanmıyorum.
birşey sorucam
orasının ebc distribütörü olduğuna eminmisiniz?
bu listedeki yermi orası?
Europe - Automotive - EBC Brakes
Allah razi olsun saolun cok tesekkur ederim.
Alper abi ilgin icin tesekkur ederim ama bunlara dalip kirmak dovmek islerine gelir.
Namus olur hirsizlik olur baska ama bu tarz serserilerle inan ugrasmaya degmez.
Ki amcam imali bi kac sey sordu bugun hic bisey soylemedim ins ogrenmemistir eger o sahislar bu postlari okuyolarsa samimiyetimle soyluyorum dikkat etsinler ogrendilerse eger agiz burun kirmakla birakmazlar sizi adam olmayan esnafi adam etmekte cok tecrubeliler isimiz geregi.
Bu bana degil bi cok kisiye ders olmustur umarim kimsenin basina gelmez bana yapilan tekrar saol abi.
Cok saol Cihad abi.
Hadi diyelim onlarin yalani gibi ters kelime dedim ki kesinlikle hic bi sart altinda hic bi sekilde hakaret iceren kelime kullanmam saldirmak nedir okadar firmadan urun aldim girdim ciktim ticaretlerini gordum ama bu kadarda cingenelik gormedim.
Benim hassasligimdan ziyade olmasi gereken kural budur alisveriste iki tarafinda memnun olmasi benim gozumde en basta gelen kuraldir gule gule kullan abi.
Forumdaki sikayetlere bakilirsa ayni dediginiz gibi toplu bi sikinti var bencede.
Aslinda verdiginiz tavsiye gibi toplu bi mail hazirlayip fabrikalarina veya ithalatci firmaya yada asil bastaki firma kimse one gondermek mantikli.
2-3 tane kendini bilmez oturmus sanki alisveris yapanlar parasiz pulsuz aliyo parasiz alsan yine boyle yapilmaz.
Ben yasadim gecti gitti ama yarin birgun baskasida benim gibi ayni duruma dusmesin gercekten cok assalayici.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)